Nedjelja 3 Prosinac 2023

Pretraga

Svakodnevno je sve više novih planeta u blizini Sunca.

07 Sij 2021
(Reading time: 2 - 4 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Svakodnevno je sve više novih planeta u blizini Sunca.

U studenom i prosincu 2020. godine, zajedno s ostatkom javnosti koja živi na Zemlji, naučili smo prilično puno o Suncu, posebno da se oko njega ne vrti samo Merkur već i neke tamne ili svjetleće kuglice. Sunce nije razočaralo 31. prosinca 2020. kada je poznati tajvanski istraživač Scott Waring otkrio da osim kuglica oko Sunca lete i neki crni kvadratići:

    p2

    p3

    p4  

Priroda ove anomalije, koja se pojavljuje u blizini Sunca, ne prvi i ne zadnji put, i dalje ostaje misterij. Ako je ovo artefakt, zašto onda nije monoton i na njegovoj su pozadini vidljivi oblaci plina, kao da je objekt skriven u tim oblacima? A ako je ovo pepelats "Marsovci", što je onda nevjerojatne veličine?

Dok Scott lomi mozgove oko odgovora na ovo pitanje, drugi istraživač, gospodin s kanala BEHIND THE SCENES, koji je promatrao Sunce u studenom-prosincu, otkrio je tu još jednu anomaliju koja je pobjegla drugima i koja je primjetna samo kombiniranjem satelitskih snimaka u video:

Svjetliji i veći objekt, koji je bliži satelitu, službenici nazivaju Venerom, iako je objekt previše svijetao, velik i brži za Veneru. Ali što je onda ovaj udaljeniji objekt u obliku prstena?

Sličan objekt već je viđen na slikama sredinom studenog 2020:

ezgif.com gif maker1.2        

I sada, čini se, mjesec dana kasnije, objekt je ponovno došao u vidno polje satelita, iako, najvjerojatnije, govorimo o različitim objektima - putanja im je slična, ali u studenom je neshvatljivo tijelo prešlo vidno polje satelita za nekoliko sati, a u prosincu objektu je trebalo nekoliko dana da prevlada istu kutnu udaljenost.

Ne znamo ni kako će službenici sada sve objasniti. Ako je najveći i najveći objekt u blizini Sunca poput Venere, onda je drugi, očito, Merkur. U ovom će slučaju treći objekt nesumnjivo biti Mars, a ako se pojavi nešto četvrto, zvat će se Jupiter. U tom će slučaju Saturn, Uran i Neptun ostati če na zalihi, a kad ponestane, možete upotrijebiti pojas asteroida ili krenuti od Venere u drugom krugu.

No, nažalost, službenicima nije ostalo puno vremena za mučenje mozga. Dakle, 4. siječnja 2021. godine, dva uzastopna izbijanja gama-zraka primijećena su u dubokom svemiru:

  249558533bd5       e9f0815827ed            


Zemlja još nije stvarno reagirala na anomaliju 21. prosinca, kada su bila tri ispada zaredom (relativno mali potres u Hrvatskoj se ne računa), ali novi M 7.0 već se nazire barem u sljedećih nekoliko tjedana. Iako se, najvjerojatnije, negdje priprema zaista katastrofalni seizmički pomak.

U međuvremenu, 2. siječnja 2021., pored svih novih velikih meteorita, na Brazil je pao još jedan:

I NASA je s velikim iznenađenjem otkrila novo nebesko tijelo - asteroid 2021 AH , koji je 3. siječnja proletio pored Zemlje na udaljenosti od 0,13 udaljenosti do Mjeseca:

pp1

pogledaj video  Općenito, na pozadini svih ovih anomalija, samo su brojke iz službene "znanosti" kojima se plaća novac za smirivanje javnosti da se pretvaraju da se okolo ništa ne događa. Ali što će ovi prosvijetljeni adepti učiniti kad, uslijed pojave novog nebeskog tijela u Sunčevom sustavu, nešto negdje stvarno pogodi? Odnosno, dogodit će se ili mega potres, ili će pasti golemi meteorit?

U bunkerima neće biti dovoljno mjesta za sve pametne znanstvenike - trebat će ih jedno ili dvoje da zabave elitnu djecu podukama astronomije. I ostali znanstvenici istraživači, koji su sve znali, ali nikome nisu rekli, ostat će s nama i ljudi će najvjerojatnije početi postavljati pitanja poznatim astronomima. Kakva će biti ta pitanja i u kojem obliku - ovdje ne znamo, ali pratimo razvoj događaja.

izvor
https://thebigtheone.com/%d0%bd%d0%be%d0%b2%d1%8b%d1%85-%d0%bf%d0%bb%d0%b0%d0%bd%d0%b5%d1%82-%d0%b2%d0%be%d0%b7%d0%bb%d0%b5-%d1%81%d0%be%d0%bb%d0%bd%d1%86%d0%b0-%d1%81%d1%82%d0%b0%d0%bd%d0%be%d0%b2%d0%b8%d1%82%d1%81%d1%8f/

O autoru
Miro Sinj
Author: Miro SinjWebsite: https://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Glavni urednik stranice!
Miro Smolčić je krenuo kao čitatelj i gotovo odmah se stavio u službu prenositelja znanja. Od samih početaka je s nama i promoviran je u glavnog urednika stranice. Posebni su mu interes drevne civilizacije na ovim postorima i njihova povezanost sa teorijom drevnih vanzemaljaca.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno