Petak 12 Travanj 2024

Pretraga

Znanstvenici: Aktivnost NLO-a dovodi do potresa na Zemlji

30 Pro 2020
(Reading time: 1 minute)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Znanstvenici: Aktivnost NLO-a dovodi do potresa na Zemlji

  UFO Volcano 732453    


Američki znanstvenici izrazili su mišljenje da su uzrok svih vrsta potresa i drugih katastrofa na Zemlji izvanzemaljci. Prema neslužbenim podacima, u područjima seizmičke aktivnosti.
Prema istraživačima, moguće je da snažan potres koji se dogodio 2003. godine u Velikoj Britaniji, nije nastao bez intervencije vanzemaljaca. Taj je zaključak donesen zbog činjenice da su "lovci" za NLO-e neposredno prije kataklizme na tom području snimili NLO.

Isto se vidjelo i u katastrofama u Japanu 2011. i 2016. godine. Takozvani "leteči tanjir" snimljena je čak i u Černobilu prije početka eksplozija.

izvor
https://mirkosmosa.ru/news/uchenye-aktivnost-nlo-privodit-k-zemletryaseniyam-na-zemle

O autoru
Miro Sinj
Author: Miro SinjWebsite: https://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Glavni urednik stranice!
Miro Smolčić je krenuo kao čitatelj i gotovo odmah se stavio u službu prenositelja znanja. Od samih početaka je s nama i promoviran je u glavnog urednika stranice. Posebni su mu interes drevne civilizacije na ovim postorima i njihova povezanost sa teorijom drevnih vanzemaljaca.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno