Petak 8 Prosinac 2023

Pretraga

Vrijeme se približava "crvenoj liniji", nakon čega će se svijet radikalno promijeniti.

10 Pro 2020
(Reading time: 3 - 5 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Voljeni vidovnjak Poljaka, gospodin Krzysztof Jackowski, 3. prosinca 2020. krenuo je uživo na YouTube s aktualnim i ne baš zanimljivim videozapisom u kojem je počeo odgovarati na pitanja pretplatnika o situaciji u Poljskoj. Odnosno, Poljacima je bilo užasno zanimljivo, ali svima ostalima dosadno. Međutim, negdje bliže 15. minuti intervjua kod Krzysztofa, kao što se često događa s ljudima njegove profesije, dogodilo mu se nešto poput neplaniranog uvida potpuno neočekivano.

 

vrij2       

Obično se Krzysztof, očito, priprema za unaprijed, mirno sjedeći u svom uredu i pokušavajući se koncentrirati na senzacije. Ali tada su ga, kako kažu, uživo pogodili i izdao je takve stvari koje bi, s obzirom na ugled proroka, svi trebali znati.

Dakle, kao što su svi već dugo primijetili, u svijetu sada, s jedne strane, postoji neka vrsta grozničave aktivnosti s cjepivima, s pandemijama, s kretanjem vojnih trupa, i tako dalje, s druge strane, postoji neka tupa praznina u informacijskom prostoru. Odnosno, kao da se uopće ništa ne događa - svi viču ili o pandemiji ili o izborima u Sjedinjenim Državama, a sve ostalo odvedeno je negdje u 33. plan.

I, kao što je gospodin Yatskovsky objasnio nakon svoje vizije, zapravo govorimo o nekakvoj crvenoj liniji razgraničenja događaja, za koju znaju političari u svijetu i u Europi, pa se svi sada plaše pa se nerviraju kako bi mogli voditi svoje poslove prije nego što prijeđu granicu.

Događaji nakon crvene linije, do kojih će u svijetu vladati omamljenost i zatišje, dogodit će se ili globalno, to jest, neće se ticati samo Europe, ili će se sve dogoditi u Sjedinjenim Državama i utjecati će na cijeli svijet. Ali u svakom će slučaju sve biti nekako povezano s Bliskim istokom. Krzysztof (24. minuta) kaže o granici:

U svijetu se postavlja granica za događaje koji bi trebali započeti u tom razdoblju, ali ne kod nas i u Europi. Imam dojam da su vladari Poljske i Europe svjesni ove granice, a to ima veze s Bliskim istokom. Ovu je granicu davno definirala neka vrsta crvene linije, crveni okvir, a ispred nje vlada velika tišina. Čini se da ta granica postoji već dugo, sve vrijeme, ali ostaje neaktivna. Granica je kraj trenutne situacije, nakon čijeg prolaska će se dogoditi nešto drugo, što će ojačati ovo što se sada događa. I to nije povezano s epidemijama. Granica je crvena i zato se svima žuri. A kad se nešto dogodi, dogodit će se odjednom. A to će izazvati uzbuđenje i opći strah. Uvijek se bojim nekog velikog sukoba - moja je vizija i dalje od 2019. Možda se onda ovo što se sada događa i što će biti - upravo je taj sukob? Ponekad mi se čini da tijekom božićnih blagdana nitko na svijetu neće biti sretan. Božića neće biti? Hoće li se svi na svijetu osjećati loše ovih dana?

      vrij3   

To je gotovo doslovno, jer se tijekom monologa Krzysztof ili odvaja kako bi se pokušao koncentrirati, ili ubacuje odlomke koji nisu povezani s temom, ali također nisu manje zanimljivi i na mjestima zastrašujući:

32:45 Mislim na četrdesetogodišnjeg zgodnog mladića tamne puti i crne kose koji će na međunarodnom forumu, s osmijehom na licu kao predstavnik donositelja odluka, reći nešto vrlo zlokobno što će se proširiti cijelim svijetom.

13:00 Doći će Bijeli ponedjeljak. I nije stvar u snijegu. Vidim ogroman grad i potpuno je prazan. Na ulicama nema apsolutno nikoga i vidim samo povremeno prolazeće automobile snaga reda.

To su neobične vizije koje je vidio gospodin Yatskovsky. Uživo. Bez ikakvih pojašnjenja, bez pozivanja na datume ili čak mjesece. Jedino što su svi odjednom primijetili bilo je kako jedan od sljedećih ponedjeljka pada 21. prosinca, o čemu svi već dugo galame. Ali što će to biti? Neki novi bio-teroristički napad koji će sve staviti u karantenu teže nego što je bio u proljeće? Ili je to treći svjetski rat? Ili niz terorističkih napada u Sjedinjenim Državama? Ili se približava asteroid i vlasti svih zemalja, znajući približno datum, sada se frkaju? Ili vreva vlasti prije dolaska Nibirua i iskrcavanja glavnog guvernera Anunnakija?

    vrij4  

Nitko, naravno, ne zna nikakve odgovore - čak ni sam Krzysztof. Moguće je da će u jednom od sljedećih videozapisa priopćiti neke nove detalje svojih vizija. Moguće je da će poruke dolaziti od nekih drugih pouzdanih proroka. Ili ćemo možda sve saznati samo na TV-u - kad će negdje u daljini nuklearni oblaci već narasti, a Levitans s ekrana s termometrima u zubima izvijestiti da se globalna situacija nekako iznenada zahuktala.

Iako se, naravno, 21. prosinca neće ništa dogoditi - sve će se dogoditi kasnije ili se uopće nikada neće dogoditi. Naš je zadatak upozoriti čitatelje na vrijeme da negdje u regiji od 14. do 21. prosinca i oni i mi možemo iznenada izgubiti u bujici događaja, pa pratimo razvoj događaja.

izvor
https://thebigtheone.com/%d0%b2%d1%80%d0%b5%d0%bc%d1%8f-%d0%bf%d1%80%d0%b8%d0%b1%d0%bb%d0%b8%d0%b6%d0%b0%d0%b5%d1%82%d1%81%d1%8f-%d0%ba-%d0%ba%d1%80%d0%b0%d1%81%d0%bd%d0%be%d0%b9-%d0%bb%d0%b8%d0%bd%d0%b8%d0%b8/

O autoru
Miro Sinj
Author: Miro SinjWebsite: https://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Glavni urednik stranice!
Miro Smolčić je krenuo kao čitatelj i gotovo odmah se stavio u službu prenositelja znanja. Od samih početaka je s nama i promoviran je u glavnog urednika stranice. Posebni su mu interes drevne civilizacije na ovim postorima i njihova povezanost sa teorijom drevnih vanzemaljaca.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno