Petak 8 Prosinac 2023

Pretraga

Trump kaži istinu o Nibiruu

23 Ruj 2020
(Reading time: 1 - 2 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Trump, ne šuti!“: Američki predsjednik se moli da kaže čudovišnu istinu o Nibiruu

trump      

Čovječanstvu će uskoro doći kraj, a svjetska elita skriva započetu apokalipsu od "nepotrebnih izjelica", vjeruju Amerikanci.

Od 1983. američka vlada šuti o postojanju misterioznog planeta Nibiru. uvjereni su pristaše teorija zavjere. Smrtonosni svemirski objekt zakačio jeZemlju nekoliko puta, uzrokujući joj nepopravljivu štetu već tisućama godina. Višestruke vulkanske erupcije i potresi u Sjevernoj Americi i Euroaziji svjedoče o sljedećoj prisutnosti planeta X, koji znanost nije prepoznala u Sunčevom sustavu. U otvorenom pismu Bijeloj kući, Amerikanci mole američkog predsjednika da kaže čudovišnu istinu o budućoj apokalipsi. “Trump, ne šuti! Preostalo je vrlo malo vremena. Oboje znamo da od javnosti skrivate stvarno stanje stvari u svemiru ", napisao je američkom čelniku jedan od pristaša Planeta X. Mnogi u Sjedinjenim Državama sigurni su da se Trump ne samo naizmjenično sastaje s autoritativnim svjetskim političarima. "Elita" ima plan napustiti Zemlju osuđenu na smrt. Sjedala na brodu za spašavanje odavno su dodijeljena. Jednostavni smrtnici ne mogu tamo doći. Amerikanci brzi pristup Nibirua povezuju sa željom američkog predsjednika da se što prije sretne s ruskim kolegom Vladimirom Putinom. Oni su glavni na brodu, a obični smrtnici još uvijek imaju priliku uhvatiti svjetske vođe u lažima tijekom sljedećeg summita, naglašavaju pristaše teorija zavjere. Ufolozi ne sumnjaju da će se uskoro Nibiru toliko približiti Zemlji da će njihova oprema biti dovoljna da otkrije zavjeru "elite" i znanosti. a puki smrtnici još uvijek imaju priliku uhvatiti svjetske vođe u lažima tijekom sljedećeg summita, naglašavaju teoretičari zavjere.


izvor
https://yarkov.org/Tramp-ne-molchi-Prezidenta-SShA-umolja/

O autoru
Miro Sinj
Author: Miro SinjWebsite: https://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Glavni urednik stranice!
Miro Smolčić je krenuo kao čitatelj i gotovo odmah se stavio u službu prenositelja znanja. Od samih početaka je s nama i promoviran je u glavnog urednika stranice. Posebni su mu interes drevne civilizacije na ovim postorima i njihova povezanost sa teorijom drevnih vanzemaljaca.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno