Petak 14 Lipanj 2024

Pretraga

Michio Kaku: Apokalipsa dolazi

23 Ruj 2020
(Reading time: 1 - 2 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Michio Kaku: Apokalipsa dolazi, ali mediji i znanstvenici o tome šute

Novinar Anderson Hayes Cooper nedavno je intervjuirao istaknutog američkog znanstvenika japanskog podrijetla Michia Kakua, koji već dugo zadivljuje svijet svojim otkrićima na polju teorijske fizike. Međutim, razgovor u ovom slučaju nije bio o fizici ili matematici, već o nadolazećoj Apokalipsi.

Činjenica je da su u ovom trenutku ne samo teoretičari zavjere, već i znanstvenici počeli govoriti o klimatskim i drugim prirodnim katastrofama. No, ako se prvi prisjeti Nostradamusa, u kojem možete pronaći nagovještaje trećeg svjetskog rata i zombi apokalipse (s početkom cijelog ovog horora 2018. godine), tada su trezveniji istraživači, uključujući Michia Kakua, skloniji vjerovati da u ovom trenutku doživljavamo mnogo ozbiljniji trenutak - razdoblje globalnih prirodnih katastrofa.

    apokalipsa nibiru       
       

U svom intervjuu Michio je naglasio da je doslovno vikao o svemu tome - i to dugo, ali u čemu je poanta? Neće biti vremena za razgovor o prirodnim katastrofama koje su se dogodile tek 2017. godine. No, istodobno službeni znanstvenici i namamljeni mediji o svemu tome šute. Štoviše, naglasio je Kaku, vrlo dobro znam da u mnogim državama postoje službene naredbe da se takvi podaci sakriju od šire javnosti, posebno u pogledu seizmologije i meteorologije. Takve su smjernice dostupne u Sjedinjenim Državama i mnogim zapadnoeuropskim zemljama. Kako je to u Rusiji i Aziji, još uvijek nije poznato.

Znanstvenik je rekao da će u budućnosti biti još gore, prema njegovom mišljenju, za tri godine žrtve prirodnih katastrofa već mogu biti stotine milijuna, ili čak milijardi. Međutim, Michio je odbio dati točne podatke o nadolazećoj Apokalipsi, dok je, međutim, dodao da moćnici ovoga svijeta neće moći sjediti u bunkerima. I šteta je što to ne razumiju, pa stoga sve čine s velikim zakašnjenjem. Na primjer, sada je stvorena međunarodna skupina istraživača nadolazeće prirodne Apokalipse, ali nije li kasno, pita Michio Kaku?

izvor

https://yarkov.org/Mitio-Kaku-Apokalipsis-grjadet-no-SMI-i/

O autoru
Miro Sinj
Author: Miro SinjWebsite: https://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Glavni urednik stranice!
Miro Smolčić je krenuo kao čitatelj i gotovo odmah se stavio u službu prenositelja znanja. Od samih početaka je s nama i promoviran je u glavnog urednika stranice. Posebni su mu interes drevne civilizacije na ovim postorima i njihova povezanost sa teorijom drevnih vanzemaljaca.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno