Petak 8 Prosinac 2023

Pretraga

Italija - 19. siječnja ... događaj, a tisak šuti, zašto?

19 Ruj 2020
(Reading time: 1 - 2 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Italija - 19. siječnja ... događaj, a tisak šuti, zašto?

RIM, ITALIJA - Talijanski organi reda uhitili su jučer ujutro mnoštvo kardinala. Talijanska vojska ubrzo nakon toga napala je Vatikan. Talijanski je parlament velikom većinom glasovao za spajanje Vatikana s Rimom, čime je zapravo okončana vladavina katoličanstva nad gradom-državom.

UHVATITE PREDATORA

Talijanski organi provedbe zakona mjesecima su radili na pokretanju programa za borbu protiv pedofilskog svećenstva koje je činilo Vatikan. Operacija je dobila kodno ime Spotlight nakon filma o skandalu sa zlostavljanjem seksa u Bostonu u Massachusettsu iz 2015. godine

  v3       


Inspektor Anthony Canard zapovjednik je spotlight-a.

"Svi su znali da je Vatikan središte međunarodnog centra za pedofile", rekao je. “Poslali smo autobuse sa siročadima u Vatikan na godišnju kardinalnu konvenciju. Ukratko ... Djeca nisu ozljeđena, a uhvatili smo mnogo kriminalaca. "

U to je vrijeme Vatikan još uvijek bio neovisna zemlja. Talijanska policija bila je prisiljena izvesti kardinale u autobus kako bi se suočili s kaznenim prijavama na talijanskim sudovima.

v1          

Prekomorski katolički kler odmah je izjavio da je njihov kler, uhićen, bio žrtva nasilnog protukatoličanstva i mržnje prema sakramentima između dječaka i muškaraca.


Uhvatiti:

Čim su se ugasili reflektori i zatvorili pedofili, talijanska je vlada brzo krenula. Lokalne vojne jedinice provalile su u Vatikan. "Dosta nam je gledanja u drugu stranu", rekao je anonimni političar.

Švicarski su stražari bili iznenađeni. Bilo je očito da njihovi oštri vrhovi ne mogu odgovarati automatima. Invazija je bila bez krvi. Nije nanesena šteta.

Trenutno talijanska vlada ne zna što će učiniti sa svim bogatstvom koje je papinstvo stvorilo tijekom stoljeća. Upućeni kažu da će mnoge zgrade biti pretvorene u muzeje. Ostala imovina vjerojatno će se staviti na dražbu ili prenijeti ...


izvor
https://nespeshnyrazgovor.mirtesen.ru/blog/43610574688/Italiya---19-YAnvarya...sobyitie,-a-pressa-molchit,-s-chego-byi

 

 

O autoru
Miro Sinj
Author: Miro SinjWebsite: https://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Glavni urednik stranice!
Miro Smolčić je krenuo kao čitatelj i gotovo odmah se stavio u službu prenositelja znanja. Od samih početaka je s nama i promoviran je u glavnog urednika stranice. Posebni su mu interes drevne civilizacije na ovim postorima i njihova povezanost sa teorijom drevnih vanzemaljaca.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno