Petak 8 Prosinac 2023

Pretraga

Rat između vanzemaljaca

17 Ruj 2020
(Reading time: 1 - 2 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

U svemiru postoji rat između vanzemaljaca

Znanstvenici su već dokazali da radioaktivne baklje nisu prirodni svemirski procesi. Čovječanstvo je svjedočilo međugalaktičkoj borbi - sigurni su ufolozi.

Oni pišu o ovim Senzacionalnim vijestima.

Kao što znate, bljeskovi svjetlosti nisu potpuno objašnjivi fenomeni koji te se ne mogu objasniti uobičajenim astronomskim zakonima. Najsjajniji bljeskovi zabilježeni su u sazviježđu Hydra, ali čak su i iskusni astronomi bili iznenađeni da na njihovom mjestu ne postoje crne rupe i kvazari koji bi mogli emitirati takvu svjetlost.

      sw3        

Ako su kvazari najsvjetliji vidljivi elementi u vidljivom svemiru, odakle onda radioaktivne baklje? Njihova je priroda astronomima potpuno nepoznata, ali sigurni su da to zračenje ne dolazi iz naše galaksije, već se nalazi u drugim sustavima. Inače, NASA praktički ne komentira ove uistinu čudne pojave i navodno im ne pridaje nikakvu važnost. Ufolozi su pronašli nekoliko pretpostavki o podrijetlu ovog kozmičkog fenomena.

Ufolozi su sigurni da NASA krije sve podatke, a zapravo je nacionalna administracija već dugo svjesna što se događa u svemiru. Prema njihovom mišljenju, izbijanje u galaksijama posljedica je rata vanzemaljskih rasa koje ne mogu međusobno dijeliti galaktičke resurse. Viša inteligencija s drugih planeta koristi se, prema njihovom mišljenju, supermoćnim lakim oružjem, a čovječanstvo je nesvjesno svjedočilo ovoj borbi.

    sw2


Stručnjaci vjeruju da se tajni rat vanzemaljaca može razumjeti zahvaljujući znakovima koje povremeno daju zemljanima. Učestala viđenja NLO-a u različitim dijelovima svijeta već su dugo, prema ufolozima, upozorenje na rat - ali koji je prije bio nepoznat. Sada su znanstvenici amateri uvjereni da s vremenom vanzemaljci mogu uvući zemljane u svoj međugalaktički sukob i svojim čestim pojavljivanjem pokušati dobiti podršku "izvana".

Ufolozi su uvjereni da se borba vodi između humanoida i Anunnakija iz Nibirua. Potonji su prijateljskiji prema stanovnicima Zemlje, a prije izbijanja neprijateljstava u svemiru održavali su red na našem planetu. Prema stručnjacima, sada je red na čovječanstvo da pomogne prijateljskim civilizacijama.


Nepoznato je jesu li epidemije zapravo znakovi rata. Možda vanzemaljci testiraju oružje, pa su posljedice testova vidljive astronomima sa Zemlje. Ali u svakom slučaju, čovječanstvo mora biti spremno na sve - česte anomalije pojave su "poziv na uzbunu".


izvor
https://pikabu.ru/story/vo_vselennoy_idet_voyna_mezhdu_inoplanetyanami_6214136

 

O autoru
Miro Sinj
Author: Miro SinjWebsite: https://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Glavni urednik stranice!
Miro Smolčić je krenuo kao čitatelj i gotovo odmah se stavio u službu prenositelja znanja. Od samih početaka je s nama i promoviran je u glavnog urednika stranice. Posebni su mu interes drevne civilizacije na ovim postorima i njihova povezanost sa teorijom drevnih vanzemaljaca.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno