Petak 12 Travanj 2024

Pretraga

Što se krije iza pandemije koronavirusa

27 Srp 2020
(Reading time: 3 - 6 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Što se krije iza pandemije koronavirusa

Internet o koronavirusu prepun je svakakvih teorija zavjere i varanja, od zavjera svjetske vlade do izvanzemaljaca. Mnogi su zbunjeni jednim pitanjem: zašto su vlade gotovo svih zemalja reagirale tako oštro - s karantinima - na koronavirus, čak i ako to nije opravdano logikom koketiranja s biračima koji možda neće oprostiti „dodatne smrti“, ali pristaju ograničiti demokratska prava i slobode, smanjiti svoje razina bogatstva, promjena u uobičajenom načinu života. Postoje mišljenja.

novac 777x437   

                          
Teza: 1. Prije toga, svi problemi i proturječnosti koji su se postupno nakupljali u društvima, zemljama, regijama zbog sitosti i prekomjerne količine esencijalnih dobara, uklanjani su svakih 30-50 godina velikim ratovima, koji su poslužili kao svojevrsno ponovno pokretanje "iznova".
2. Revolucije, preokreti, posebno u arapskom svijetu: to se događa upravo kad u potpuno prosperitetnom društvu počne prevladavati broj muškaraca od 20-40 godina koji nisu zaposleni u proizvodnji, koji traže izlaz za svoju mentalnu i socijalnu energiju i nezadovoljstvo.
3. Razvijene zemlje su suočene su s krizom pretjerane proizvodnje svega: hrana, smještaj, osnovna zabava na principu "kruh i namirnice" dostupni su gotovo svima. Sfera zabave i hedonizma doslovno je bila okružena prekomjernom količinom financija i ponuda: od borbe bez pravila do plastike u stilu Barbie. Kao rezultat toga, sva razvijena društva-zemlje planete počela su gubiti glavno: nagone samoodržavanja i energiju ciljeva. Evo naivno apstraktnog primjera. Nekoliko ponosnih lavova živjelo je stotinama godina, u strogo podijeljenim zaštićenim područjima. Često gladni, trče do iscrpljenosti za antilopama zbog hrane. I odjednom krda plodnih ovaca migriraju sa sjevera prema njihovom staništu. Ne trebate ni trčati, dolazili ste noću, zgrabili ga, pojeli, nahranili lavicu i mladunce. Što će se dogoditi s ponosom lavova za nekoliko generacija? Da, to je tačno: debljaju se, propadaju i počinju se svađati među sobom. Možda su zbog toga vlade vodećih zemalja percipirale drugi virus, sličan smrtonosnim zlim sojevima gripe, kao izgovor, kao panaceju, kao način da se istodobno riješe svi nagomilani problemi civilizacije, čovječanstva, regija, društva, država. Zašto je deklarirana pandemija:
1. Srušiti masovne prosvjede koji rastu u mnogim zemljama zbog produbljujuće socijalne nejednakosti koja prijeti da preraste u revolucije (Latinska Amerika, žuti prsluci, arapski svijet itd.).
2. Zaustaviti katastrofalnu poplavu Europe migrantskim valom zbog nedavnog otvaranja sjeverne granice od strane Turske. Sve: granice su zaključane, ne samo Europske unije, već i svake zemlje zasebno. A Afrikanci, prestrašeni medijima napuhanom panikom, sjede u svojoj Etiopiji.
3. Srušiti financijski mjehurić, pretjerana opskrba proizvodom roba i usluga koja nije usmjerena na osiguravanje fizičkog i moralnog razvoja ljudi, već korumpiranje i korumpiranje, kada je bloger, nogometaš, pratnja stotinama je puta prestižnija i financijski isplativija od kirurga, učitelja i poljoprivrednika. Kao što je napisao jedan novinar, došlo je vrijeme da se golf igrališta zasade šećernom trskom. I kako god izgledali, svaka vlada ima svoje razloge za karantenu, ali metode su iste: staviti stanovništvo kod kuće mjesečno u izolaciju: od Indije i Bangladeša do Italije i Francuske. Pa što je to - koronavirus? Pandemija ili izvrstan razlog za uklanjanje poklopca društvenog i socijalnog vrenja u državama?
Pitanje. I dok na to nema odgovora ...

izvor
https://fishki.net/anti/3299936-chto-skryvaetsja-za-pandemiej-koronavirusa.html

 

Lukašenko sumnja da je "redivizija svijeta" skrivena iza ekrana pandemije koronavirusa

Predsjednik Bjelorusije Aleksandar Lukašenko najavio je sumnje da je tijekom pandemije koronavirusa "svijet preraspodijeljen s moćima koje postoje".

Rekao je to u intervjuu za TV i radio kuću Mir, prenosi BelTA.

" Ne mislite li da moćnici ovoga svijeta bez rata (Macron ga je već nazvao ratom) zbog ove takozvane koronavirusne psihoze, uključujući infodemiju, žele preusmjeriti svijet? ", Pitao je sugovornika.

Lukašenko napominje da su „ gurnuti do točke da treba zaustaviti, sjediti i pojesti te male devizne rezerve koje imamo “.

" A onda, ispisujući 10% svjetskog BDP-a, oni koji su na nogama doći će k nama i reći: evo idite malo, ali napravit ćete ono što vam kažemo. Na taj se način svijet može preraspodijeliti “, nije isključio predsjednik Bjelorusije.

Kasnije je je Lukašenko pojasnio svoju pretpostavku:" Rusija ima naftu i plin, kakve danas cijeli svijet treba, Kina ima ogromne kapacitete u gospodarstvu, a Amerika tiskaru ."
Aleksandar Lukašenko ranije je u više navrata iznio stajalište da je histerija oko koronavirusa neosnovana i nalikuje psihozi .


izvor
http://antifashist.com/item/lukashenko-podozrevaet-chto-za-shirmoj-pandemii-koronavirusa-skryt-peredel-mira.html

 

Pukovnik GRU-a objasnio je svima što se krije iza pandemije

Pukovnik Glavne obavještajne uprave Glavnog stožera ruskih oružanih snaga, kandidat vojnih znanosti i javni lik Vladimir Kvachkov smatra da koronavirusna pandemija koju je WHO proglasio nije pandemija.

Kaže da fenomen pandemije ne treba ocjenjivati ​​ne s gledišta zdravstvene zaštite, već sa stajališta globalnih snaga - vjerskih, političkih, financijsko-ekonomskih i nacionalnih. To je, prema njegovom mišljenju, globalna strateška specijalna operacija. Ovo su vježbe zapovjedništva i kadrova u svijetu iza kulisa za savladavanje potpune kontrole nad čovječanstvom. To je značenje koronavirusa. Svijet iza kulisa ima za cilj smanjiti svjetsku populaciju. Ovo je ideja za popravljanje.

"Malo vjerujemo u Boga, a još manje vjerujemo da je Sotona - neprijatelj ljudskog roda. Na Zemlji je premalo običnih ljudi po njihovim mjerilima. Trebalo bi ih biti oko 100 milijuna, a najviše milijardu slugu na Zemlji. živjet će i toviti se. Previše nas ima. Dakle, koronavirus i financijska kriza koja je nastala iza njega neraskidivo su povezane međusobno. Da bi ljude prisilili da ograniče kretanje svijetom, da ih prisile na suzbijanje nekih političkih sloboda ", kaže pukovnik GRU-a.

izvor
http://www.19rus.info/index.php/obshchestvo/item/123841-polkovnik-gru-ob-yasnil-vsem-chto-skryvayut-za-pandemiej?template=ia22072020&is_preview=on

 

O autoru
Miro Sinj
Author: Miro SinjWebsite: https://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Glavni urednik stranice!
Miro Smolčić je krenuo kao čitatelj i gotovo odmah se stavio u službu prenositelja znanja. Od samih početaka je s nama i promoviran je u glavnog urednika stranice. Posebni su mu interes drevne civilizacije na ovim postorima i njihova povezanost sa teorijom drevnih vanzemaljaca.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno