Utorak 5 Ožujak 2024

Pretraga

TAJNI SPORAZUM SA VANZEMALJCIMA

27 Srp 2020
(Reading time: 3 - 5 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

TAJNI SPORAZUM SA VANZEMALJCIMA

Početkom 2009. godine britanski časopis Encounters objavio je članak ufologa Richard Linehama  o povezanosti američkih vlasti sa vanzemaljcima. Ova tema, unatoč svom senzacionalizmu, nije nova, svjedočenja visokih dužnosnika i obavještajnih službenika o događajima prije pola stoljeća povremeno se pojavljuju na stranicama novina i časopisa. Međutim, to nikada nije dovelo do reakcija američke vlade. Šuti ili negira sve kroz usta svojih trećerazrednih zaposlenika.

Smithov poziv

Sve je počelo, izvještava R. Lineham, svojim govorom na radiju s nizom priča o NLO-ima i inteligentnim izvanzemaljskim bićima. Nakon jedne od emisija, nepoznata osoba nazvala ga je kući, koji se predstavio kao Smith, i rekao da je čuo njegove govore na radiju, pročitao članke i želio mu pokazati važne podatke.
Isprva je istraživač na ovaj poziv reagirao s nevjericom. Ali brzo se predomislio saznavši da je u prošlosti stranac bio operativac američke obavještajne službe i da je sada spreman podnijeti dokumente koji se odnose na aktivnosti vanzemaljaca na Zemlji.

 tssv2            
Ubrzo je ufolog primio paket koji je sadržavao fotokopije nekih tajnih dokumenata o viđenju NLO-a od strane američkih specijalnih službi. Među dokumentima su bili i oni koji su bili namijenjeni samo američkim predsjednicima. Uvjeravajući se, koliko je to moguće, u istinitost informacija, Lineham je dogovorio sastanak sa Smithom.

Evo što je Smith rekao. Prvi kontakt američkih vlasti s vanzemaljcima dogodio se 1953. godine, kada je NLO sletio u zrakoplovnu bazu. Vanzemaljci su tvrdili da dolaze s planeta koji orbitira oko crvene zvijezde u zviježđu Orion. Rezultat pregovora bio je sastanak dvojice vanzemaljaca s predsjednikom D. Eisenhowerom 21. veljače 1954. u zrakoplovnoj bazi Edward. Sastanak je snimljen na filmu, koji se čuva u tajnom dijelu predsjedničkih arhiva.
Mnogo godina kasnije Charles L. Suggs, bivši zapovjednik američke mornarice koji je bio dio predsjedničkog tima Edwarda Base, zabilježio je svoj susret s vanzemaljcima na magnetofonu.

"Ja i nekoliko službenika baze trebali smo se susresti s stranim posjetiteljima izravno na mjestu njihovog slijetanja u blizini upravne zgrade", sjeća se.

- Čekali smo dosta dugo i već smo odlučili da se ništa neće dogoditi, kad iznenada jedan od časnika primijeti neobičan zaobljeni oblak koji se polako i gotovo okomito spušta, ljuljajući se poput klatna. Ubrzo nam je postalo jasno da to nije oblak, već bikoveks konvektor promjera oko 35 stopa.

tssv1     

Njegova brušena metalna površina bez oštrih prijelaza i izbočina poigrana se refleksijama svjetla. Predmet je lebdio na visini od 10 metara od betonske površine, a tri teleskopska nosača stršila su se s njega laganim šištanjem i dodirivala tlo. Osjećali smo da je zrak zasićen ozonom. Zavladala je alarmantna tišina ...

                       


 Iznenada, nešto je kliknulo, a u tijelu se pojavila ovalna rupa kroz koju su dva bića doslovno „lebdjela“. Na prvi se pogled nisu puno razlikovali od ljudi. Jedan od njih sletio je na beton 20-ak metara od objekta, a drugi je stajao na rubu „ploče“. Bila su relativno visoka bića, nešto približno osam stopa (2,4 metra), vitka i slična jedna drugoj. Njihova plava i ravna, gotovo bijela kosa dosezala je do ramena. Imali su svijetloplave oči i bezbojne usne. Ona koja je stajala na zemlji pokazala je gestom da nam ne može prići i da je potrebno održavati tu udaljenost. Ispunjavajući ovaj uvjet, otišli smo u zgradu. Nisam mogao razumjeti da li debeli potplati vanzemaljske cipele dodiruju zemlju ili ne, zakoračio je kao na zračnom jastuku ... ".

Ugovor je potpisan. Što je sljedeće?


Tijekom pregovora, vanzemaljci su ljudima nudili pomoć u duhovnom razvoju, a također su zahtijevali uništavanje nuklearnog oružja, zaustavljanje zagađenja okoliša i pljačke mineralnih resursa planete. Odbili su dijeliti tajne svoje tehnologije jer, prema njihovom mišljenju, čovječanstvo za to još nije moralno pripremljeno i prvo je potrebno naučiti živjeti u skladu jedni s drugima.
Eisenhower je bio vrlo sumnjičav prema izvanzemaljskim uvjetima, posebno u području nuklearnog razoružanja. S obzirom na tadašnju vojno-političku situaciju u svijetu, to se činilo očigledno neizvedivim. Uz to, predsjednik je vjerovao da je nuklearno oružje jedino što sprečava vanzemaljce da izravno napadnu Zemlju.

Vanzemaljci su pozvali zemljane da ne stupaju u kontakt s drugom svemirskom rasom - s osvajačima "sivim", obećavajući, u slučaju pristanka, pomoć u borbi protiv njih.
Rezultat niza sastanaka sa „Skandinavcima“ (ili, kako ih drugi nazivaju - „nordijski“), bio je sporazum potpisan 1954. godine, kao i pojava na Zemlji prvog vanzemaljskog veleposlanika po imenu Krill. Prema odredbama sporazuma, vanzemaljci se ne bi trebali miješati u zemaljske poslove, a Sjedinjene Države - u poslove vanzemaljaca. Aktivnosti vanzemaljaca na Zemlji moraju se držati u tajnosti. Vanzemaljci će s Amerikancima dijeliti njihove tehnologije koje se ne mogu koristiti u vojne svrhe. Osim toga, vanzemaljci ne bi trebali sklapati sporazume s drugim zemljama, a zemljaci - s drugim svemirskim rasama. Sjedinjene Države obvezale su se graditi podzemne baze za izvanzemaljske zrakoplove (samo je jedna u potpunosti izgrađena - u Nevadi, poznatoj kao "Objekt 51"). Kasnije je zajedno sa „Skandinavcima“ razvijen projekt Redlight,
Kao pokrov i u svrhu masovne dezinformacije stanovništva pokrenuti su tako poznati programi poput „Plava knjiga“ i „Snježna ptica“. Sve je neshvatljivo palo na tajne eksperimente zrakoplovstva.

izvor
https://visokie-belie-prishelci.ru/?page_id=24#Soglashenia

O autoru
Miro Sinj
Author: Miro SinjWebsite: https://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Glavni urednik stranice!
Miro Smolčić je krenuo kao čitatelj i gotovo odmah se stavio u službu prenositelja znanja. Od samih početaka je s nama i promoviran je u glavnog urednika stranice. Posebni su mu interes drevne civilizacije na ovim postorima i njihova povezanost sa teorijom drevnih vanzemaljaca.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno