Subota 2 Prosinac 2023

Pretraga

U svemiru se vodi pravi rat za Zemlju

31 Srp 2020
(Reading time: 3 - 6 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

U svemiru vodi se pravi rat za Zemlju

Čudni događaji se događaju ne samo u našem svijetu, već i vrlo blisko nama u prostoru. Na našem se planetu pojavio neobično velik broj NLO-a i čini se da su se tamo odvijali pravi "Ratovi zvijezda", netko bombardira naše Sunce i ispada da je vrlo vjerovatno da je koronavirus također došao iz svemira.

Ako pogledate sve najnovije neobične incidente, možete vidjeti da se broj meteorita koji pada na zemljinu površinu dramatično povećao, no jesu li to uopće meteoriti? Mogu li to biti olupine izvanzemaljskih svemirskih brodova - odjek svemirskog rata koji se odvijao nad našim glavama u svemiru?

  rat 1                

                                     

20. ožujka nešto je eksplodiralo na drugoj strani Sunca. Solarni i heliosferični opservatorij (Soho) zabilježili su krhotine koje lete iznad istočnog kraja sunca. Mjesto eksplozije bilo je skriveno od pogleda, pa ne znamo što je eksplodiralo. Ali, to nije bila sunčeva mrlja. Prema astronomima, vjerojatnije je da je nit magnetizma postala nestabilna i eksplodirala, izbacujući u prostor dijelove sebe i okolne plazme.

Sunce je odavno bilo pri minimalnoj aktivnosti, bez emisija, aktivnih spotova, bljeskova - ne, i odjednom takva snažna eksplozija. A što ako odložimo sve ove priče o "nitima magnetizma" i zamislimo kako se flota izvanzemaljskih brodova kreće prema Zemlji, ali u bliskom solarnom prostoru susrela se s drugom flotom, drugom izvanzemaljskom civilizacijom i došlo je do bitke.

    rat2

            rat 3

  rat4

  

Rezultat svega toga bili su "meteoriti" i "filamenti magnetizma", ili se možda divovski zvijezdani krstaš s moćnim oružjem na brodu upravo srušio na površinu našeg sunca da se dogodila ista nevjerojatno snažna eksplozija koja je probila ogromnu rupu na suncu i izbacaj toliko energije u svemir?

U posljednje vrijeme u svemiru se događaju brojni čudni događaji, razmislite o valu ogromnih vanzemaljskih brodova i nakupinama manjih NLO-a opaženih s ISS-a i oni su vidljivi u živim emisijama. Bili su vidljivi u veljači i prvom tjednu ožujka. Iako je emitiranje prekinuto u trenutku pojave ovih objekata, entuzijasti uspijevaju snimiti snimke uživo.

   rat5

   rat6

    


Daljnja analiza snimaka velikih izvanzemaljskih brodova viđenih s ISS-a pokazuje da su uništeni ili barem ozbiljno oštećeni, a okruženi su bezbrojnim fragmentima i razbijenim dijelovima tih NLO-a, dok grozdovi manjih NLO-a mogu biti kapsule za spašavanje.

Spasilačke kapsule s posadama svemirskih brodova uništenih u bitci tijekom dvije nepoznate skupine koje posjeduju svemirske borbene flote.

Pandemija COVID-19, pogledajte što se događa u svijetu. Ne mogu vjerovati da cijeli svijet uništava globalnu ekonomiju zbog ovog virusa. Zaista, dobro, razgovarajmo razumno - nema pandemije, ništa neobično se ne događa za usvajanje takvih karantenskih mjera, zaključak je, zapravo, u izolaciji cijelih zemalja, gradova - milijuna stanovnika Zemlje!

Što se događa, da vodeće države svijeta uništavaju globalnu ekonomiju naše civilizacije - na kraju uništavaju svoju ekonomiju. Je li najsmrtonosniji virus? Je li to kuga? ne - umrli od obične gripe - sada - više ljudi nego na cijelom svijetu umrlo je od koronavirusa! Zašto su sada u vezi s tim uvedene ove neobično oštre mjere? Možda je virus doista došao iz svemira, a posljedice za zaražene nisu ograničene samo na vjerojatnost smrtonosnog ishoda? Možda je sve puno složenije? Možda preživjeli više neće biti isti?

Možda se vodi stvarna bitka za Zemlju vrlo blisku po kozmičkim standardima? Virus ne uzrokuje zaustavljanje globalne ekonomije. Moraju postojati bolji načini borbe protiv ovog virusa od samo gašenja globalne ekonomije. Događa se nešto više od virusa, a čini se da testiraju tehniku ​​kako bi globalno izolirali stanovništvo našeg planeta za predstojeći Svjetski događaj.

Iz ovog gledišta, čini se da traje svemirska bitka, a mi smo na liniji vatre ovog svemirskog rata, koji, čini se, još traje i dok nije jasno tko će ga pobijediti - oni koji su poletjeli na Zemlju s ciljem porobljavanja ili one nepoznate sile koje su ušle u bitku s tim osvajačima i sada vode svemirski rat s njima?

Svijet se priprema za činjenicu da će se dogoditi nešto za što bi se svi trebali pripremiti unaprijed i vjerojatno je „pandemija“ izmišljena upravo kako bi započela daljnju globalnu izolaciju, pripremajući sve službe, snage, vlasti i vojsku za nešto više. opasniji od "koronavirusa"?

Stanovništvo Zemlje priprema se za nešto globalno i vrlo pogubno. toliko opasna da je civilizacija spremna žrtvovati svjetsku ekonomiju i stabilnost kako bi se stanovništvo pripremilo za ovaj događaj. Pripremite ga za uništeno gospodarstvo, pogoršavajući životni standard, za život u gradovima zaključanim i blokiranim, pripremite ga i naviknite ga da živi u tako neobičnim uvjetima moderne civilizacije. Naučiti stanovništvo, pripremiti sigurnosne, medicinske, spasilačke, službe, vojne strukture za djelovanje - ispravne akcije u situaciji za koju se sve mora pripremiti.

Možda sam u pravu, a u prostoru pored Sunca već je svemirski rat i rezultat njegovog ishoda još nije jasan. Tko pobijedi, dobit će naš planet kao vlasništvo. Tko će to biti - agresori ili oni koji nas pokušavaju zaštititi. No štite li nas ili se samo vodi borba dviju sila - agresora za pravo posjedovanja Zemlje?

Ili dolazi nešto manje globalno, ali ne povezano s teorijom invazije vanzemaljaca, već takve prirode koja može nanijeti ne manje štete našoj civilizaciji i staviti je na rub opstanka. Možda je to tako. postoje mogućnosti - na primjer, preokret magnetog polja ili snažan bljesak (eksplozija na suncu), takve sile da će se naša civilizacija u razvoju vratiti u kameno doba.

Hipotetski postoji mogućnost takvog razloga za sve što se događa - da, postoji. Ostaje samo čekati i promatrati, analizirati i tražiti informacije, kako bi shvatili suštinu događaja koji se događaju u ovom trenutku.izvor
https://earth-chronicles.ru/news/2020-03-23-138800

O autoru
Miro Sinj
Author: Miro SinjWebsite: https://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Glavni urednik stranice!
Miro Smolčić je krenuo kao čitatelj i gotovo odmah se stavio u službu prenositelja znanja. Od samih početaka je s nama i promoviran je u glavnog urednika stranice. Posebni su mu interes drevne civilizacije na ovim postorima i njihova povezanost sa teorijom drevnih vanzemaljaca.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno