Petak 8 Prosinac 2023

Pretraga

Vanzemaljski ultimatum ili posljednje upozorenje?

03 Srp 2020
(Reading time: 3 - 6 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Vanzemaljski ultimatum ili posljednje upozorenje?

Vanzemaljci su navodno upozoravali svjetsku elitu i super oligarhe koji vladaju zemljom da bi trebali brzo uspostaviti "red u kući" ili dobiti "konačni sud" / "svemirsko ponovno pokretanje"?


Posljednje upozorenje prenijeli su dobroćudni vanzemaljci. Upozoravali su superelite i oligarhe koji vladaju planetom Zemljom da bi trebali brzo dovesti „red u kuću“ ili dobiti „konačni sud“ / svemirsko ponovno pokretanje?

Nekoliko izvora najviše razine, uključujući glavnog urednika časopisa Veterans Today, Gordona Duffa, tvrde da je poslana vrlo ozbiljna poruka grupi super-elita i oligarha.

Poruka je bila mračna, militaristička i dostavljena tijekom nedavnog sastanka neke gornje skupine super oligarha, ali ne CFR-a (Vijeća za vanjske odnose) ili Trilateralne komisije, već možda skupine nečega poput „Hodočasničkog društva“.

Moglo bi se očekivati ​​da će biti izuzetno teško dobiti točne informacije o tako osjetljivom sastanku i onome što se događa iza zatvorenih vrata s visokom razinom sigurnosti, ali Gordon Duff pružio je potvrdu onoga što se dogodilo na tom sastanku.

Kao nepodržana pretpostavka može se reći da je navodno vrlo visoki dužnosnik UN-a predstavio vrlo tmurnu poruku eliti, super oligarhi u ime određene skupine stranaca.

Bit poruke je upozorenje da ako superelit ne zaustavi samovolju, korupciju na svim razinama i širenje zla na planeti, tada će vrlo moćan Kozmički entitet donijeti „konačnu presudu“ ili totalno „Kozmički ponovno pokretanje“ na planeti Zemlji.
A 90% prisutnih na ovom sastanku za dvije godine neće biti u takvoj dvorani.

    alien alpha draconian t1  

Još nije jasno koja je to određena skupina stranaca poslala ultimatum. Vjerojatno prijetnja dolazi od entiteta koji su odgovorni za širenje zla na našoj planeti dugom tisućama godina, a koji je poznat kao glavni parazitski entitet na planeti.

Što, posebno, može predstavljati "konačnu presudu" ili potpuno "kozmičko resetiranje" na planeti Zemlji?

Ne mogu vam pružiti točne podatke o tome kakva će biti odluka na "Sudnji dan" ili koji će biti stvarni razlog. Može se samo nagađati.

Ovo može biti upozorenje da će se, ako se društvo ne riješi korupcije i zla, vrlo brzo moderna civilizacija, kakvu poznajemo, prestati postojati. Možda će ovo biti masovna smrt. Ili će, možda, biti izazvan građanski rat, neredi u velikim gradovima, požari velikih urbanih područja s naknadnim masovnim rasipanjem i masovnim uhićenjima od strane Odjela za domovinsku sigurnost (DHS); ili provociranje svjetskog nuklearnog rata; ili će možda ogromni globalni ekonomski kolaps započeti gubitkom električne energije i uništavanjem urbane infrastrukture svuda.

Ili će se možda dogoditi izravan geofizički napad na planetu Zemlju skupina stranaca koji koriste napredne svemirske oružane sustave kako bi izazvali svjetski vremenski kolaps ili ekološku katastrofu. Ili će možda doći do velikog meteoritnog udara. Ili je možda izravna invazija zle, parazitske, kanibalske izvanzemaljske skupine poznate pod nazivom Dracos, gmazovi Reda zmija. Možda je to rješenje koje podrazumijeva novu globalnu poplavu koja će proizaći iz upotrebe elektromagnetskog oružja. Možda će to biti klimatska katastrofa ili brojne, ponavljajuće se katastrofe. Ili iznenadna spontana detonacija čitavog nuklearnog potencijala.

Međutim, postoji verzija da jedna prijateljska skupina stranaca, poznata kao visoki bijeli nordijci, pokušavaju upozoriti elite i super oligarhe da ako se ne odreknu prakse zla, ubojstava i nasilja, izgubit će sve što posjeduju, jer cijeli svijet završit će u ruševinama kao rezultat nuklearnog WW3.

Postoji i verzija da je svrha upozorenja spriječiti uporabu grupe super-elita i stranaca Dracosa zajednički razvijenog visokotehnološkog oružja zasnovanog na tehnologiji vremenskog upozoravanja, što predstavlja prijetnju za galaksiju ili šire.

Također se kaže da će se u skoroj budućnosti dogoditi otkrivanje izvanzemaljske prisutnosti na Zemlji i prisutnost svemirskih letjelica koje djeluju na principu antigravitacije među zemljacima.

Konkretno, nedavno su se pojavile insajderske informacije koje govore kako je služio u tajnoj svemirskoj floti Zemaljskih snaga obrane.

Informant je dao izjavu da je proveo gotovo tri godine na službi u tajnoj svemirskoj floti, piše exopolitics.org. Ovom flotom upravlja međunarodna organizacija pod nazivom Zemaljske obrambene snage.

U ekskluzivnom intervjuu objavljenom na televiziji ExoNews, doušnik koji koristi pseudonim Kapetan Kay rekao je da Zemaljske snage obrane vrbuju regrute iz vojnih službi iz različitih zemalja, uključujući Kinu, Rusiju i Sjedinjene Države. Tvrdi da ga je regrutovao tajni ogranak Pomorskog korpusa Sjedinjenih Država pod nazivom Posebna jedinica, nakon što je 17 godina radio na Marsu kako bi zaštitio pet ljudskih kolonija od autohtonih oblika marsovskog života.

Svjedočenje kapetana Kaya opisuje tri različite vrste svemirskih boraca i tri bombardera u kojima je obučen za letenje. Trening se odvijao u tajnoj lunarnoj bazi pod nazivom Lunar Operations Command, na mjesecu Saturnovog Titana, i u dubokom svemiru.

Svemirski borci i bombarderi imali su različite pogonske sustave, u rasponu od korištenja nuklearnih reaktora, uključujući nuklearnu fuziju, elektro-gravitacijske sustave, svemirske diskove koji putuju u vremenu i tradicionalnije raketne motore s laganim potiskom. Također svjedoči o postojanju najmanje pet velikih svemirskih nosača u obliku cigara koji su u stanju međuzvjezdanih letova, a koji su "dom" manjih boraca i bombardera. Kapetan Kay tvrdi da je na jednoj od njih služio pod imenom "EDF SS Nautilus", dugačak do 1.2 km.

Kapetan Kay tvrdi da se strogo pridržava pravila nedostatka komunikacije sa Zemljom tijekom vojne službe i obaveznih zahtjeva tijekom operacija izvan Sunčevog sustava. Nakon što je odradio 20-godišnju službu, kapetan je prošao ceremoniju umirovljenja u zapovjedništvu Lunarnih operacija, kojom su predsjedali VIP-ovci, uključujući bivšeg ministra obrane Donalda Rumsfelda.
Dio svjedočenja kapetana Kay-a u skladu je s iskazima drugih ispitanika koji opisuju tajnu svemirsku flotu. Najistaknutija među njima su svjedočenja bivšeg američkog predsjednika Ronalda Reagana koji se 11. juna 1985. u svojim dnevnicima osvrnuo na vrlo tajnu svemirsku flotu, gdje je pokazao da je "naša sposobnost kretanja u svemiru takva da bismo mogli poslati 300 ljudi u orbitu".

Brojni informatori i zračni stručnjaci izašli su u javnost pokazati razne detalje naprednih tehnologija protiv gravitacije koje bi, prema Benu Richu (bivšem izvršnom direktoru tvrtke Lockheed Skunkworks), mogle "ugostiti strance kod kuće". Kapetan Kay trenutno traži dokumente kojima bi potvrdio svoje nevjerojatne dojmove, a trenutno je ponudio svoje svjedočanstvo kao dokaz napretka ljudske civilizacije, koja posjeduje tajnu svemirsku flotu.

izvor
https://www.ufostation.net/readarticle.php?article_id=1433

O autoru
Miro Sinj
Author: Miro SinjWebsite: https://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Glavni urednik stranice!
Miro Smolčić je krenuo kao čitatelj i gotovo odmah se stavio u službu prenositelja znanja. Od samih početaka je s nama i promoviran je u glavnog urednika stranice. Posebni su mu interes drevne civilizacije na ovim postorima i njihova povezanost sa teorijom drevnih vanzemaljaca.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno