Utorak 5 Ožujak 2024

Pretraga

Hladna fuzija.Osveta Iluminata

12 Srp 2020
(Reading time: 3 - 5 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

ZNANSTVENIK  RAZOTKRIO SVJETSKU ZAVJERU:


Zbog ovoga su ruski istraživači misteriozno nestajali, a istina o Fukušimi je potpuno drugačija

Sergej Albertovič Salij, doktor znanosti fizike i matematike, razotkrio je na koji način su tajne, globalne sile lišile svijet velikih znanstvenih otkrića kojima bi svijet uživao u besplatnoj energiji.

Znanstvenici su ubijani, a istraživanja prikrivena, dok su se slušala naređenja Iluminata, a sa ciljem da se zaradi novac na potpuno nepotrebnoj nafti i plinu, kaže on.

Poslije Drugog svjetskog rata, napravljeni su automobili “Volga” koji su bili priznati kao najbolji automobili, zatim najbolji brodovi, podmornice. I u svemirskim otkrićima Rusi su parirali Amerikancima, rekao je Salij i dodao kako je svijetu prisilno oduzeto otkriće usmjereno na hladnu nuklearnu fuziju.

Fizičar Ivan Filimonenko je 1958. godine otkrio tu pojavu – hladnu nuklearnu fuziju. Na toj osnovi su počeli da se grade motori i generatori. Akademik Koroljov je na bazi energije hladne nuklearne fuzije namjeravao da razvije svemirske programe, let na Mjesec i Mars, na Veneru, a sve to uz pomoć novih motora koji bi koristili hladnu nuklearnu fuziju.

  hladna fuzija1      

Kurčatov je na bazi nuklearne fuzije namjeravao kreirati sasvim novu energiju. Akademik Gluškov je nameravao izgraditi nove motore. Cjeli ovaj program su uništili plaćenici – akademici u saradnji s Iluminatima, nazvavši ovaj program pseudo-naučnim i potpuno neodrživim.

  hladna fuzija 3     

"Baš svi akademici koji su radili na otkriću nuklearne fuzije su misteriozno umrli pri čudnim okolnostima. Svi ovi programi su ugašeni, a naši naučni programi su se počeli orijentisati na, za nas prastara američka istraživanja, uključujući i svemirsku tehnologiju. Ipak, najvažnije je to da je sve vrijeme meta bila naša kalkulaciona tehnika.

Drugim riječima, sva naša istraživanja iz kalkulacione tehnologije postepeno su bila prikrivana. Rečeno nam je da smo obavezni kopirati američku tehnologiju“, govori Salij.

Salij kaže da je samo u Americi ubijeno nekoliko destina istraživača koji su radili na programu hladne fuzije, dok su sami dokazi istraživanja fizički uništeni. Mnogi od njih su, uplašeni, pobjegli u Evropu, pa čak i u Japan.

"Japanci su takođe počeli da koriste hladnu fuziju, ali su sva istraživanja ugušena. I pored toga, neki entuzijasti su počeli da izrađuju motore na bazi hladne nuklearne fuzije za automobile. U Sankt Peterburgu je do oko 2005. godine postojala firma, koja je na običnoj “Ladi” proizvodila automobile, koji su radili na principu hladne fuzije.

Ovi ručno proizvedeni automobili su se i prodavali. Ta firma je 2004. godine izložila svoj model na izložbi “Expo 2004” u Parizu. Nakon toga je kod njih došao zamjenik ministra energetike Francuske i rekao: “Momci, počeo je lov na vas, savetujem vam da što prije pobjegnete iz Pariza”.


Sutradan je njihov automobil već bio spaljen i uništen, ali su oni ipak uspeli doći u Sankt Peterburg. Nastavili su sa svojim radom još nekoliko godina, dok glavni osnivač te firme nije umro pod nerazjašnjenim okolnostima. Firma je bila uništena za tren.

Japan je usavršio uređaj na bazi motora Minata, tzv. Minatovog točka, pronalaska od pre trideset godina. Japanci su usavršili takve motore i postavili ih na motocikl SUMO. Motocikl Sumo ima mali akumulator koji omogućava motoru da pređe 200-300 kilometara pri brzini od 150 kilometara na sat. Takoreći, desetostruko je ekonomičniji od običnog elektromotora.


Čemu vodi početak minimalizacije energije? Do revolucije u automobilskoj industriji. Kompanija Tojota, u to vrijeme je izvodila program uvođenja takvih uređaja u svojim automobilima. Japan je počeo da izvodi nezavisniju politiku. Japanci su shvatili da će, ako razviju takvu tehnologiju, u budućnosti smanjiti potrošnju nafte i plina. Došli su do zaključka da će Japan tada postati sam sebi dovoljan.

  hladna fuzija 2     

Napad geofizičkim oružjem!

Japanci su počeli da izvode takvu politiku, ali su pale ucjene od svjetskih bankara, o čemu svjedoče istraživanja novinara Bendžamina Fulforda, koji živi u Japanu, a koji je održao intervju sa ministrom finansija – Takinakijem. Takinaki mu je rekao, a i prije toga je izjavljivao, da mu je zaprijetio izraelski premijer Netanjahu, da će protiv Japana biti primijenjeno geofizičko oružje ako se Japan ne bude pridržavao politike Međunarodnog monetarnog fonda i Federalnih rezervi.

Japan verovatno nije u potpunosti ispunio zahtjeve svjetskih bankara zbog čega je protiv njega primenjeno geofizičko oružje. Kao rezultat toga, glavni Tojotin pogon je uništen i dogodila se strašna katastrofa na nuklearnoj elektrani Fukušima. Eto šta se desilo Japanu zato što je želio da vodi nezavisnu politiku.

Danas se geofizičko oružje koristi i protiv Kine, protiv Europe, ali i protiv Rusije.

Sve ovo je nastavak globalne politike predstavnika crne aristokratije, koji vladaju Federalnim rezervama SAD, koji rukovode Međunarodnim monetarnim fondom, ali i drugim međunarodnim globalističkim organizacijama. Na osnovu priloženih podataka, može se zaključiti da je situacija prilično ozbiljna.


izvor
https://www.kurir.rs/planeta/2941101/naucnik-razotkrio-svetsku-zaveru-zbog-ovoga-su-ruski-istrazivaci-misteriozno-nestajali-a-istina-o-fukusimi-je-potpuno-drugacija

O autoru
Miro Sinj
Author: Miro SinjWebsite: https://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Glavni urednik stranice!
Miro Smolčić je krenuo kao čitatelj i gotovo odmah se stavio u službu prenositelja znanja. Od samih početaka je s nama i promoviran je u glavnog urednika stranice. Posebni su mu interes drevne civilizacije na ovim postorima i njihova povezanost sa teorijom drevnih vanzemaljaca.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno