Utorak 5 Ožujak 2024

Pretraga

Drevni narodi

03 Srp 2020
(Reading time: 4 - 8 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Domorodni narodi na Zemlji i njihov red


Glavno pravilo špijuna je: koristite informacije iz različitih izvora. Koristit ćemo ga kako bismo shvatili koja je korijenska rasa bila prva i koje je boje.

Prvi izvor iz knjige "Veliki inicijati" E. Schure:

(str. 19) "Četiri rase koje su podijelile cijeli globus među sobom nastale su u različitim zemljama svijeta."

Autor govori o rasama koje već imaju fizičko tijelo i drugačiju boju kože.

„Tijekom tisućljeća svaki je kontinent razvio svoju floru i faunu, a i ljudskost različitim bojama kože. Južni kontinent, progutan posljednjom velikom poplavom, bila je kolijevka iskonske crvene rase; Indijanci Amerike samo su ostaci onih troglodita (pećinskih ljudi) koji su se popeli na vrhove planina prije nego što se njihov kontinent srušio. Afrika je majka crne rase. Azija je proizvela žutu rasu koju drži kineski narod. Bijela rasa, izašla je iz šuma Europe ...

atlant112      

U prethodnim ciklusima, crvena i crna rasa su naizmjenično dominirale i imale su snažne civilizacije koje su ostavile tragove u cikličkim zgradama i u arhitekturi Meksika. U hramovima Indije i Egipta postojale su kratke naznake u tajnim pismima i hijeroglifi u vezi s tim izumrlim civilizacijama.

U sadašnjem (arijskom) ciklusu dominira bijela rasa, a ako izmjerimo vjerojatnu antiku Indiju i Egipat, njezin početak treba prepisati prije sedam ili osam tisuća godina.


Prema brahminskih tradicijama, civilizacija je započela na našem kopnu prije pedeset tisuća godina na južnom kontinentu, gdje je živjela crvena rasa dok je cijela Europa i dio Azije još bio pod vodom. Mitolozi spominju i prethodnu rasu divova.


Crvena rasa ... zauzela je kontinent koji se potopio do dna oceana, Platon ga je prema egipatskim tradicijama zvao Atlantis. Velika kataklizma prirode uništila ga je i razbila na komade. Nekoliko polinezijskih rasa, kao i Indijanci Sjeverne Amerike i Azteci, koje je fra. Pizarro sreo u Meksiku, ovdje su svi ostaci drevne crvene rase, koja je nekada imala civilizaciju koja je imala svoje dane slave i veličine.

Nakon crvene rase, crna je rasa zavladala zemljom. Najviši tip ove rase mora se tražiti ne među crncima, već među Abesincima i Nubijcima, koji su zadržali karakter ere svog doba, kada je dostigla najvišu točku razvoja. "

  hiperborea     


Iz bilježaka danih od prevoditelja: "Prema istim učenjima, crna rasa poticala je od treće korijenske rase Lemurije koja je postojala na južnom kopnu, a koja je umrla prije Atlantide. Crvena rasa nastala je iz druge (četvrte?) Korijenske rase s Atlantiđana. "

„Za vrijeme svoje vladavine, crnci su imali vjerske centre u Gornjem Egiptu i Indiji. Njihovi ciklopski gradovi okrunili su planinske lance Afrike, Kavkaza i Srednje Azije. "

(str. 101) „Crna rasa, koja je u svijetu vladavine zamijenila južnu crvenu rasu, učinila je svoje glavno utočište od vrhovnog Egipta.

Ime Hermes - Thoth, prvi misteriozni pokretač Egipta u tajnim učenjima, nesumnjivo se odnosi na prvu mirnu mješavinu bijelih i crnih rasa u regijama Etiopije i Gornjeg Egipta mnogo prije pojave Arijanaca. "

Drugi izvor iz Papusa knjige "Kabale" slijedi da su (str. 174) "Kontinenti formirani uzastopno, tako da je u vrijeme punog procvata jedne civilizacije nastala nova. Na našem planetu slijedilo je nekoliko civilizacija jedna za drugom sljedećim redoslijedom.

1) Kolosalna civilizacija Atlantide, stvorena crvenom rasom koja je naseljavala kopno, sada ne postoji, koja je, prema nekim istraživačima, bila na mjestu sadašnjeg Tihog oceana, a prema drugim izvorima, Atlantskog oceana.

2) U vrijeme punog razvoja crvene rase, pojavio se kontinent današnje Afrike, reproducirajući crnu rasu kao najvišu granicu evolucije. Kada je došlo do državnog udara koji je progutao Atlantidu, koju sve religije nazivaju Potop, civilizacija je brzo prešla u ruke crne rase, kojoj su preživjeli ostaci crvene rase prenijeli glavnu bit njihove civilizacije.

3) Konačno, kad je crna rasa dostigla vrhunac svoje civilizacije, pojavio se novi kontinent - Europa i Azija s novom rasom: bijela, koja je nakon toga zauzela prvo mjesto na planeti.

Oceanija i Amerika predstavljaju ostatke Atlantide i najstarijeg kontinenta - Lemurije. "

Treći izvor iz knjige „Tajna doktrina“ EP Blavatsky slijedi da su postojale "četiri velike rase koje su prethodile našoj adamskoj rasi", a svaka je imala svoje kopno.

(str. 14. vol. 2) „Trajna sveta zemlja.

Razlog za to ime je tvrdnja da ova Trajna sveta zemlja nikada nije dijelila sudbinu ostalih kontinenata, jer je jedina čija je stijena prisutna od početka do kraja Manvantare, kroz svaki krug. Ovo je kolijevka prvog čovjeka i prebivalište posljednjeg božanskog smrtnika, izabranog kao Shishta, za buduće sjeme čovječanstva.


II hiperboreja.

Ovo će biti ime izabrano za drugo kopno; zemlja koja se protezala svojim ogrtačima prema jugu i zapadu od Sjevernog pola kako bi prihvatila drugu rasu i koja sadrži sve što je poznato kao Sjeverna Azija. "

Ove dvije korijenske rase nisu imale fizičko tijelo, pa boja njihove kože ne dolazi u obzir.

„III Lemuria.

Stvarno postojanje u pretpovijesnim vremenima kontinenta, koje se ... proteže od Madagaskara do Cejlona i Sumatre. Ovaj kontinent obuhvaćao je neke dijelove sadašnje Afrike; ali ostatak ovog gigantskog kontinenta, koji se protezao od Indijskog oceana do Australije, sada je potpuno nestao pod vodama Tihog oceana, ostavljajući tu i tamo nekoliko vrhova svojih visoravni, koji sada tvore otoke.


IV Atlantida.

Tako zovemo četvrto kopno. Bila bi prva povijesna zemlja kada bi se više pozornosti posvećivalo tradiciji Drevnih nego što je dosad učinjeno. Čuveni otok ovog imena, kojeg spominje Platon, bio je samo ostatak ovog ogromnog kopna.

... Lemuria je umrla prije nego što se Atlantida mogla potpuno razviti; Atlantida je pala, a njeni glavni dijelovi su nestali prije kraja miocenskog razdoblja.

V Europa.

Ako se… razmotrila pojava kontinenata u njihovom geološkom i zemljopisnom poretku, tada bi se ta klasifikacija morala promijeniti. Ali budući da se niz kontinenta razmatra redoslijedom evolucije rasa, od Prvog do Petog, naše arijske korijenske rase, Europu bi trebalo nazvati petim velikim kontinentom.

Četvrti izvor iz knjige "Vodič tajanstvenim mjestima planeta" E. Muldashev, N. Zyatkov.

(str. 22) „Prema literaturi (drevne knjige religije Bonpo, knjige indijanskog Svamija, E.P. Blavatsky, itd.), civilizacija Atlantiđana umrla je u velikoj mjeri prije 850.000 godina, a samo je na malom otoku Platonu preživjela do X. tisućljeće prije Krista Imajući kontakte sa drevnim Egipćanima (rasa crnog korijena?), Atlantiđani (rasa crvenog korijena?) Podijeljeni su u 4 glavne rase (subraces?): Žuta, crna, crvena i smeđa, između kojih je bilo stalnih ratova. Glavno oružje u tim ratovima bila je hipnoza na daljinu, budući da su imali razvijeno "treće oko" kao organ prilagodbe frekvencijama psihičke energije. "

Peti izvor pamfleta „Viši kozmički um izvještava: (str. 8)„ Kada se čovjekov pad dogodio - prije 98 milijuna godina - tada se pojavila crna rasa; to je rasa Lemurijanaca. Čovječanstvo je upalo u gustu materiju, postalo je crno. Ostaci moderne crne rase mješavina su III i IV rase (Učitelj).

Prema okultizmu, čovječanstvo je prošlo kroz pet zasebnih rasa. Teško je reći bilo što konkretno o prva dvije.

Prema Steineru, čovjek je razvio pravi skeletni sustav tijekom treće lemurijske rase, koja je živjela na kontinentu, protežući se ispod ekvatora i pokrivajući većinu sadašnjeg Indijskog i Tihog oceana.

Iz VII kulture lemurijske rase, savršena (viša) bića su uzela najnaprednije ljudske skupine i poslala ih u Sjevernu Aziju. To je označilo početak nove atlantske rase i njezine prve kulture. ... Bila je to kultura crvenih divova.

Podjele atlantske rase:

1. Rmoahali, Tlotati, Tolteci, primarni Turani, primitivni Semiti, Akkadijani i Mongoli (Japanci, Kinezi, Malezi, itd.) Atlanti su stvorili Druide.

2. Naknadna nova zbrka s Tlavatlijama, Druidima i drugima potaknula je Indijce.

3. Kultura Tolteka - Crvene kože, primarni Turani, sadašnji planinski Kinezi.

4. Kultura - atlanti sa žutom kožom.

5. Kultura je ursemitska, izvorni Semiti su bijele boje kože i ratobornog duha.

6. Kultura - Akkadijanci, bijele boje, kasnije poznati kao Feničani - duhom mornari i trgovci. Njihovi potomci su Etruščani, Skiti, Baski itd.

7. Kultura Mongola

   mongoli

Najviša dostignuća intelektualno se primjećuje u V drevna semitska kultura atlantske rase. Od toga su duhovni vođe ljudske evolucije izabrali naprednije ljude kako bi potaknuli razvoj sljedeće ljudske rase - arijevske. "

Ispada da su sve fizičke rase, čak i Bijele, porekle s Crne. Je li tako? Pretpostavljam da je bijela korijenska rasa potjecala od druge korijenske rase, hiperborejske.

izvor
https://zen.yandex.ru/media/id/5e0f3d2ee6e8ef00b12d7566/korennye-rasy-zemli-i-ih-ocherednost-5e83151e7fb1f22617c55e51

 

O autoru
Miro Sinj
Author: Miro SinjWebsite: https://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Glavni urednik stranice!
Miro Smolčić je krenuo kao čitatelj i gotovo odmah se stavio u službu prenositelja znanja. Od samih početaka je s nama i promoviran je u glavnog urednika stranice. Posebni su mu interes drevne civilizacije na ovim postorima i njihova povezanost sa teorijom drevnih vanzemaljaca.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno