Četvrtak 25 Travanj 2024

Pretraga

Zanimljiv NLO zabilježen je blizu mjeseca

30 Svi 2020
(Reading time: 1 - 2 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Zanimljiv NLO zabilježen je blizu mjeseca

U prostoru pokraj Mjeseca pojavljuje se mega struktura- izgleda li sve tako?

1555485072 megastruktura rjadom lunoj 3

Amaterski astronom je "slučajno"? pomoću teleskopa uhvatio "mega-strukturu" kako lebdi nad Mjesecom trenutak prije nego što je nestao iz pogleda,

Tyler, vlasnik YouTube kanala, tvrdi da je video snimljen nedavno, 15. travnja 2019. godine u američkom gradu Indianapolisu u državi Indiana (USA) koji snima ogromni okrugli predmet koji se skriva pod dnevnom svjetlošću iza mjeseca.

Čak i bez da budete ufolog i osoba koja ne čita znanstvene fantastične romane o svemiru, gledajući objekt, može se pretpostaviti da ovaj NLO sumnjivo izgleda kao orbitalne stanice budućnosti, poput:
Rekao je da je ove neobične pojave napravio lokalni stanovnik. Amater je testirao kameru s moćnim objektivom, usmjerio je kameru prema prirodnom satelitu Zemlje i, slučajno, primijetio ovaj objekt u blizini mjeseca.

1555485094 megastruktura rjadom lunoj 2

    1555485128 megastruktura rjadom lunoj 5

1555485687 1 planet above earth          

Iznenađen, rekao je, čekao je da objekt nestane iza mjeseca, a zatim je požurio da video objavi na Internetu.

Ili je to "orbitalna stanica" koju su izgradili predstavnici izvanzemaljske civilizacije, koji su ili dugo živjeli u Sunčevom sustavu, ili su nedavno došli posjetiti zemljake?

No, kao i uvijek, postoje i druge mogućnosti za pojašnjenje od ljudi koji ne vjeruju u iskrenost astronomskih amatera: ovo je laž - okviri su stvorili holivudski majstori u sklopu "projekta vizualnih efekata" i zapravo su prijevara.

 

 

izvor

https://vizitnlo.ru/nlo-neobyavlenyj-vizit/ryadom-s-lunoj-zafiksiriovali-interesnyj-nlo/

O autoru
Miro Sinj
Author: Miro SinjWebsite: https://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Glavni urednik stranice!
Miro Smolčić je krenuo kao čitatelj i gotovo odmah se stavio u službu prenositelja znanja. Od samih početaka je s nama i promoviran je u glavnog urednika stranice. Posebni su mu interes drevne civilizacije na ovim postorima i njihova povezanost sa teorijom drevnih vanzemaljaca.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno