Četvrtak 25 Travanj 2024

Pretraga

U svemiru se vodi rat između vanzemaljaca

08 Lip 2020
(Reading time: 2 - 3 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

U svemiru vodi se rat između vanzemaljaca

Znanstvenici su već dokazali da radioaktivni bljeskovi nisu prirodni kozmički procesi. Čovječanstvo je bilo svjedokom intergalaktičke borbe - sigurni su ufolozi.

O tome pišu senzacionalne vijesti.

Kao što znate, svjetlosni bljeskovi nisu u potpunosti objašnjive pojave koje se mogu objasniti običnim astronomskim zakonima. Najsvjetliji bljeskovi zabilježeni su u zviježđu Hydra, ali čak su i iskusni astronomi bili iznenađeni što na mjestu njihove pojave nije bilo crnih rupa i kvazara koji bi mogli emitirati takvu svjetlost.

   vanzr1               

Ako su kvazari najsvjetliji vidljivi elementi u vidljivom Univerzumu, odakle onda dolaze radioaktivni bljeskovi? Njihova priroda astronomima nije u potpunosti poznata, ali sigurni su da to zračenje ne dolazi iz naše galaksije, već se nalazi u drugim sustavima. Usput, NASA praktički ne komentira ove uistinu čudne pojave i tome navodno ne pridaje nikakvu važnost. Ufolozi su imali nekoliko pretpostavki o podrijetlu ovog kozmičkog fenomena.

Ufolozi su sigurni da NASA skriva sve podatke, a u stvari, nacionalna vlada već je odavno svjesna onoga što se događa u svemiru. Prema njihovom mišljenju, bljeskovi u galaksiji posljedica su rata vanzemaljskih rasa koje ne mogu međusobno dijeliti galaktičke izvore. Po njihovom mišljenju, viši umovi s drugih planeta koriste se nadmoćnim lakim oružjem, a čovječanstvo je svojevoljno posvjedočilo ovoj borbi.

Prema stručnjacima, nenajavljeni rat stranaca može se shvatiti zahvaljujući znakovima koje oni povremeno daju zemaljima. Ufolozi smatraju da je učestala pojava NLO-a u različitim dijelovima svijeta dugo vremena bila upozorenje o ratu - ali ono što do tada nije bilo poznato. Sada su amaterski znanstvenici uvjereni da s vremenom vanzemaljci mogu privući zemljake u njihov intergalaktički sukob i svojom učestalom pojavom pokušavaju dobiti podršku "izvana".

Ufolozi su uvjereni da je borba između humanoida i anunnakija s Nibiruom.  Posljednje je prijateljskije prema stanovnicima Zemlje, a prije izbijanja neprijateljstava u svemiru održavali su red na našem planetu. Prema riječima stručnjaka, sada je na redu čovječanstvo da pomogne civilizacijama koje su joj prijateljske i opskrbljuju ga potrebnim mineralima.

Nije poznato jesu li epidemije zapravo znaci rata. Možda vanzemaljci oživljavaju svemirsko oružje supernove, koje ima ogromnu svjetlinu, pa su posljedice testova vidljive astronomima sa Zemlje. Ali u svakom slučaju, čovječanstvo mora biti spremno na sve - česte anomalaije  su "poziv na buđenje".

izvor
https://golos.ua/i/641551

O autoru
Miro Sinj
Author: Miro SinjWebsite: https://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Glavni urednik stranice!
Miro Smolčić je krenuo kao čitatelj i gotovo odmah se stavio u službu prenositelja znanja. Od samih početaka je s nama i promoviran je u glavnog urednika stranice. Posebni su mu interes drevne civilizacije na ovim postorima i njihova povezanost sa teorijom drevnih vanzemaljaca.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno