Četvrtak 2 Srpanj 2020

Pretraga

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Business

BOLJE VANI NEGO UNUTRA

31 Svi 2011
(Reading time: 1 - 2 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 
  Jure Radić: Ja glasam protiv EU, u 13 europskih država stanje je gore nego u Hrvatskoj!
  ne_u_eu1 
Od sadašnjih 27 država u 13 je gore nego u Hrvatskoj, rekao je Radić te se zapitao zašto oni što za nas traže nadzor ne pogledaju u svoje dvorište.
- Ja ću glasovati protiv ulaska Hrvatske u Europsku uniju jer smatram da Unija neće previše potrajati, izjavio je bivši potpredsjednik Vlade i čelnik IGH-a Jure Radić u emisiji portala Dalje. Jure Radić je rekao kako postoje tri glavna razloga zašto će on postupiti protivno onomu što propagira Jadranka Kosor i stranka kojoj pripada.

- Prvo, u sve integracije u koje je Hrvatska ušla, loše je prošlo. Gdje god smo kao Hrvatska negdje ulazili loše bi prolazili. Drugo, Europska unija mi ne odgovara zbog sadašnjih načela. Nespojivo je meni da se dva muškarca mogu oženiti. Kada bi se svi muškarci skupa oženili taj dan bi završio svijet. I treće, najbolje europske države su one koje nisu u Europskoj uniji, zaključio je Radić izlaganje te dodao kako u Hrvatskoj, u usporedbi s Europom, i nije tako loše.

- Od sadašnjih 27 država u 13 je gore nego u Hrvatskoj, rekao je Radić te se zapitao zašto oni što za nas traže nadzor ne pogledaju u svoje dvorište.

- Kada će početi borba s korupcijom u Grčkoj, u Portugalu. Načelo antikorupcije nije europsko nego opće i naravno da ga se moramo držati, ali to nije europski standard. Dajte da poglavlje 23 bude i kod vas, pa da vidimo što će se dogoditi, poručio je Europskoj uniji Radić i pozvao gledatelje da pogledaju prema Švicarskoj.


autor
D.G
preuzeto sa
www.dnevno.hr
Kada, će početi, borba s korupcijom ,u Grčkoj, u Portugalu
O autoru
Author: Miro-sinjEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno