Petak 8 Prosinac 2023

Pretraga

Liječenje raka

Otrov škorpiona liječi rak?

22 Stu 2010
(Reading time: 1 - 2 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 
lijek, za, rak, tumor, karcinomPrema podacima talijanske državne televizije RAI, više od tisuću talijanskih bolesnika i njihova rodbina u manje od tri tjedna otputovalo je na Kubu u potrazi za lijekom koji navodno usporava i liječi rak.

Lijek se zove Escozul, dobiva se od otrova plavog škorpiona koji živi na Kubi, a proizvodi ga kubanska tvrtka Labiofarm koja ga dijeli besplatno bolesnicima s priloženim kliničkim nalazima.

Prema talijanskim medijima, lijek je dosad distribuiran na adrese oko dvadeset tisuća pacijenata mahom iz južne i sjeverne Amerike. Lijek se pokazao kao dobro sredstvo liječenja od raka mozga, pluća, debelog crijeva i dojke...

Rezultati istraživanja i testiranja kubanskih liječnika još nisu objavljeni u međunarodnim stručnim revijama, pa se samo nagađa o stvarnoj moći lijeka iz otrova škorpiona.

Prema pisanju milanskog lista Corriere della sera, primjena Escozula dokazala je da se rak povlači, da se bolovi smiruju i da se životni vijek kod bolesnika koji su se podvrgli terapiji produžio.

Talijanska državna televizija tvrdi da se pred zdravstvenim ustanovama na Kubi koje dijele bočice lijeka svaki dan već rano ujutro stvaraju redovi pacijenata koji pokušavaju doći do lijeka.

Prema navodima talijanskih novinara, lijek Escozul nedavno je stigao i do Italije i prodaje se po cijeni od 900 eura po bočici, no kubanske vlasti to opovrgavaju, tvrdeći da još nije počela komercijalizacija jer je lijek još u fazi testiranja pa se nudi besplatno dobrovoljcima koji se pristanu podvrgnuti terapiji.

Kubanski liječnici tvrde da terapija ne izaziva popratne pojave i da nema opasnih reakcija organizma. (E. VELAN)

glasistre.hr

 

liječenje, raka, karcinoma, pluča, tumora

O autoru
Author: Miro-sinjEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno