Nedjelja 3 Ožujak 2024

Pretraga

Godina 2012

ZVIJEZDANA VRATA 2004 - 2012

26 Kol 2009
(Reading time: 4 - 7 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 
Will Hart je novinar i fotograf koji je istraživao drevne tajne i dokaz izvanzemaljske intervencije na Zemlji od 1969. Njegovi članci objavljeni su u Wild West, Sierra Naslijeđe, Fotografije prirode, Atlantis, Nexus i Nove zore.
zvijezdana, vrata, zvjezdana Svoju prvu knjigu „Porijeklo rasa“ (The Genesis Race) - naše izvanzemaljske DNA i istinski počeci vrsta je ishod tri desetljeća istraživanja. Uspio je do sada na napravi tri filma, te je zainteresiran za odgovarajuću proizvodnju s ljudima koji bi htjeli napraviti dokumentarni serijal na temelju ovog djela. Njegova web stranica je smještena na www.genesisrace.com
Mi smo doživjeli sve veći broj velikih prirodnih katastrofa od 1950. To uključuje i potrese, vulkane, uragane i poplave. Dok ljudi naelektrisano čekaju  eksplozivnu 2012. da objave Armagedon, izgleda dasu se znakovi 'Kraj Puta' možda već dogodili.
Prema drevnim Mayama njihovi svećenici su najavili kraj ovog doba - 5. Sunca – kao eru ubrzanja sa povećanjem potresa. Sedam od deset najvećih podrhtavanja u prošlom stoljeću dogodilo se nakon 1950. U stvari, došlo je do oštrog povećanja broja velikih potresa i vulkanskih erupcija od 1960.
Učestalost pojavljivanja potresa kroz analizirane podatke, statistički praćeno, od 1900. pokazuje da je bilo 120 jakih (6-6.9) podrhtavanja, 18 glavnih (7-7,9) i 1 veliki potres (8-8,9) u prosjeku jednom godišnje. Grafikon za broj potresa diljem svijeta iz posljednjeg desetljeća otkriva nam posljednju fazu djelovanja. Godine 1994. bilo je 161 snažnih, 13 većih i 2 velika potresa. Iduće godine bilo je 185 snažnih, 22 veća i 3 velika potresa. U 2000. smo pronašli 153 snažna, 16 većih i 4 velika potresa.
Podaci čini vrlo jasno da se ova druga polovina stoljeća uveliko razlikuje od prve polovice u smislu promjena na Zemlji. Od 1900. do 1960. je bilo nekoliko većih vulkanskih erupcija. Tijekom proteklih 43 godine dremljivi vulkani širom svijeta su postali aktivni ponovno. 1990-im vidljivo je gomilanje potresa i vulkanskih erupcijama širom svijeta. U isto vrijeme vremenski obrasci postali su više lutajući sa teškim i moćnim olujama.
Moj istraživanju Maya - 5. nedjelja predviđanja, tijekom proteklih desetljeća, pronašao sam neke vrlo zanimljive veze:
1) 2012 prognoza je vezana i za ciklus sunčevih pjega
2) tranzit Venere 2004-2012.
Solarni svećenici izgleda da su bili svjesni kratkog i dugoročnog vanjskog solarnog ciklusa. Uvjeren sam da „Pet Sunca“ u vijeku Maya, i „Long Count kalendar“ kojim su živjeli bili su vezani za 26.000 godina ravnodnevničnih precesija, što je povezano s uzorcima izmjenične ledene dobi i zagrijavanje u interglaktičkom razdoblju.
Long Count kalendar, ili „dugo vremenski kalendar“ koji označava prijelaz iz 'nedjelja' kruga, oko 5150 godina, a započelo je u 3013. BCE. Ovaj kalendarski ciklus jednostavno broji broj dana u "Solarnoj 'dobi. Kada se taj broj završi dolazi do kraja. Prethodno 4. Sunce govori da će se završiti sa potopom, a to je 5. nedjelja u kojoj je predviđena kulminacija potresa i utjecaj kozmičkih energija u 2012.
Sada, ovdje je mjesto gdje su stvari vrlo zanimljive, pa čak i uznemirujuće. Kada sam shvatio Tranzit Venere koji se dogodio u lipnju 2004, a zatim, koji će se dogoditi ponovno u prosincu 2012. znao sam da se moram vratiti i pregledati posljednje tranzitne cikluse. Tranziti Venere samo su lunarne eklipse gdje planet prolazi između zemlje i Sunca. To je prilično rijetka nebeska pojava i ona se pojavljuje, u paru odvojeno od 8 godina - izmjenično u ciklusima - svakih 105 i 120 godina. Moje prvo iznenađenje je bilo kada sam vrativši se nazad kroz vreme otkrio da je takav tranzit već bio 1518-1526.
Bilo je to vrijeme kada je Cortez provalio i osvajao Meksiko, a Astečki sveštenici su predvidjeli da će taj period biti ispunjen s opasnostima.
Tijekom ovog 8-godišnjeg razdoblja mnogi nadnaravni događaji su se dogodili u Meksiku. Dovoljno čudno, gromka pojava „štitova“ na nebu" se pojavila na nebu kao znak upozorenja za građane u Aztec Empiri. U nekoliko hramova znatiželjnici su mogli vidjeti snopove svjetlosti kako trepere dolje s nebesa. Španski kroničar Bernardino de Sahagun je rekao da je narod mogao vidjeti da je lebdeći "stup ognjeni" bio vidljiv na horizontu cijelu godinu.
Možda čak i više, desetljeća prije ovih događaja dešavala su se neobjašnjena događanja popraćena jednom lunarnom eklipsom. Nakon linarnih pomračina koja su se dogodile proradio je vulkan Popocatepetl. Taj se vulkan može vidjeti iz doline Meksika, bio dremljiv dugi niz godina, tako da je erupcija strašno prestrašila ljude. U 1991, sličan slijed događaja je uzeo mjesto, kada su stanovnici Mexico Citya izašli na ulice i gledali punu lunarnu eklipsu, a pojavio se i jedan NLO iznad grada.
Nedugo nakon toga počela je erupcija iz vulkana Popocatepetl, a zatim i iz obližnjeg brda Colima, da bi nakon toga dalje bili aktivni. UFO viđenja postaju zajednička u cijelom Meksiku tijekom proteklih desetljeća. U stvari, prateći neobična događanja brojni lokalni biskupi vizirali su Vatikanu molbu kako se treba ophoditi s povećanim raspitivanjem župljana u vezi UFO događanja. Vatikan im je odgovorio da jednostavno prihvate izvješća sa lice mjesta.
Pregledao sam sljedeći Tranzit Venere koji je održan u 1631-39. Otkrio sam da su se sunčeve pjege prestale pojavljivati za 70 godina neposredno nakon ovog ciklusa. Radikalni pad vanjskog solarnog puta  uzrokovalo je "malo ledeno doba" 1640-1710. Tada sam izdvajio solarne podatke i utvrdio da je solarna izlaz u porastu za gotovo 300 godina. Solarne pjege su počinjale od nule u kasnim 1600. gore 200 i u 1960. što je činilo da su na vrhu.
Tada mi je svanulo, to je pravi smisao, kada su u pitanju predviđanja o 2012-toj. Antički svećenici su nas upozoravali o promjenama sa solarnim izlazom. Oni su krenuliI sa 11-godišnjih ciklusa sunčevih pjega i utvrdili povezanost solarnih maxima koji dižu i povećavaju prirodne katastrofe, ratove, ekonomske cikluse i tako dalje. Tako je postalo jasno da su prirodne katastrofe i ljudske aktivnosti jasno povezane sa sunčevima. Možete pogledati nedavne sunčeva pjege i njihove aktivnosti iz 1990-91. (ratovi na bivšoj teritoriji Jugoslavije) i 2000-02. gdje su očigledne veze s potresima, vulkanima i ratovima.
Mi smo u fazi solarnog minimuma, koji obično traje do kraja desetljeća. Sljedeći solarni maksimum je predviđen za 2012. Sada, to sigurno stavlja oštar rub na kraju 5. nedjelje predviđanja. Kada bi se mogli pojaviti drevni solarni svećenici oni bi bili svjesni ove bračne sprege; sunčevih pjega sa jedne strane i tranzita Venere sa druge strane, jer oba događaja padaju u istoj godini.
Gledajući graf od aktivnosti sunčevih pjega tijekom proteklih 300 godina, postoje nepobitne činjenice da je vrhunac bio 1960. Vrhovi sunčevih pjega su zaista bili u padu, a svaki naredni ciklus od 11-godina, do tada, u dometu od 150 do 200 god. Dosta neobično, posljednja dva dešavanja su ogledalo druge slike. Došlo je do dramatičnog porasta potresa i vulkanskih erupcija 1990-92.. te ponovno u 2000-02. U odnosu na ljudsku sferu, svjedoci smo napada na Svjetski trgovinski centar, a Bush I & II ulaze u rat protiv Iraka.
U ovo doba elektronike dočekujemo sljedeći ciklus transita Venere. Mi nemožemo predvidjeti zbivanja u budućem tranzitu ali da su ona na pragu to je evidentno i kao 'elektronička' civilizacije, duhovno izgubljena, možemo samo čekati.
Moja teorija o tranzitu je da je poremećen normalan protok energije, dok Sunce odašilje solarni vjetar i druge energije na Zemlju. Mi već znamo za solarne bljeskove koji onesposobljavaju radio-telekomunikacije pa čak i prijenos električne energije. Ako je moja nekakva starodrevna percepcija Venere ispravna, mi moramo očekivati neka gadna iznenađenja u narednih osam godina ciklusa.
Normalno, za očekivati je solarni minimum u razdoblju do 2010. jer do sada je bilo dosta mirno vrijeme s nekoliko prirodnih katastrofa i malim socijalnim nemirima. Međutim, tranzit je u mogućnosti da prekroji taj scenarij. Ne možemo sa sigurnošću računati  period od 2010.-2012. kao intenzivno kaotičan. Mi smo do sada bili jako sretni, jer ni jedan od većih gradova nije imao jak potres. Ako bi potres od 9,2 protresao Los Angeles, kao što je protresao Aljasku, Američka ekonomija bi se popela na tenk i odvela bi čitav globalni sustav s njom.
Mi zaboravljamo kako smo međusobno danas povezani. Moja prognoza za ovaj period uključuje radikalno povećanje nadnaravnih događanja, UFO pojavljivanja, čak i čuda. Svijet je već u tijeku transformiranja.
Jedinstvo svih života u kosmosu je činjenica, jer Svemira je prepun s inteligentnim bićima u mnogim, nama za sada, nepoznatim svjetovima koji će biti neporeciva stvarnost 2012. Mi ćemo saznati istinu i drevne tajne - iskusiti realnost duhovog svijeta u materijalnom svijetu.
izvor: joschua.biz
O autoru
Danijel Folnegović
Author: Danijel FolnegovićWebsite: http://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Owner
Danijel Folnegović je oduvijek bio zainteresiran za sve što ima veze s paranormalnim. Zarazio se time tamo davne 1993. gledajući prvu epizodu serije Dosije X. Voli pisati o bilo ćemu zanimljivom od NLO-a, vanzemaljaca, teorija urote, teorije o drevnim vanzemaljcima i nerješenim misterijama. Također, ima strast prema SF serijama i filmovima, ali i nogometu. Pokretač je ove stranice i brine o njenom neometanom radu. Povremeno se pojavljuje kao gost u nekim TV i radio emisijama.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno