Četvrtak 25 Travanj 2024

Pretraga

Svemirski letovi

Stanovnici Syzrana snimili su video kamerom"ogroman NLO" kako lebdi na večernjem nebu

15 Ruj 2019
(Reading time: 1 minute)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

4. rujna, u 21:00, stanovnici jugozapadnog dijela Syzrana primijetili su na nebu tajanstveni objekt s treperavom svjetlošću na rubovima. Očevidci vjeruju da je NLO bio ogroman, budući da je udaljenost između njegovih svjetala bila stotinjak metara. Predmet je snimljen s balkona visoke zgrade.

 

pic 07 09 2019 1859391                                                                            Fotografije iz otvorenih izvora    
Prema riječima očevidaca, ovaj je bio izrazito velik, kao da ogroman leteći tanjir lebdi nad gradom i treperi crvenim svjetlima. Svjetla su dugo stajala nepomično, a onda su jednostavno nestala.

Neki su očevici na nebu vidjeli trepereča svjetla koja su izgledala poput svjetiljki s isprekidanim svjetlima. Postojala je i verzija da su to rotirajuće lopatice helikoptera koje su bile ispred izvora svjetlosti.

Mnogi su očevici ovo smatrali vojnom vježbom koja uključuje bespilotne letjelice i helikoptere. S druge strane, očevici tvrde da se vježbe ne provode na stambenim područjima gradova.


izvor

O autoru
Miro Sinj
Author: Miro SinjWebsite: https://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Glavni urednik stranice!
Miro Smolčić je krenuo kao čitatelj i gotovo odmah se stavio u službu prenositelja znanja. Od samih početaka je s nama i promoviran je u glavnog urednika stranice. Posebni su mu interes drevne civilizacije na ovim postorima i njihova povezanost sa teorijom drevnih vanzemaljaca.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno