Nedjelja 3 Ožujak 2024

Pretraga

Svemirski letovi

Američki pilot govori o NLO-ima širom svijeta

19 Lis 2019
(Reading time: 2 - 4 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Američki pilot govori o NLO-ima širom svijeta, a tvrdi da je vidio tajanstvene predmete na Bliskom istoku


Vojni pilot Ryan Graves rekao je da se tijekom letova u Perzijskom zaljevu susreo s neidentificiranim letećim objektima.

 

Nedavno je postalo poznato da američka mornarica priprema nove upute za vojno osoblje, u skladu s kojima bi oni trebali u obrascu obavijestiti o neregistriranim letećim objektima koje su primijetili, posebno u blizini vojnih baza. Tako da ni sami piloti, ni stručnjaci koji obrađuju poruke nisu zbunjeni terminom NLO (NLO, Neobjašnjivi leteći objekti), predlaže se da ga zamijeni UAP-om, što znači Neobjašnjivi zračni fenomeni.

   nlo slika newe yorke        


Nakon toga, nekoliko pilota američke mornarice reklo je američkom listu The New York Times da se doista moraju boriti s neidentificiranim letećim objektima. Piloti su, između ostalog, razgovarali o objektima koji se pojavljuju iznad istočne obale Sjedinjenih Država gotovo svakodnevno između ljeta 2014. i ožujka 2015. godine. Piloti nisu primijetili ništa slično motoru ili ultraljubičastim ispušnim plinovima u NLO-u, međutim, rečeno je da se predmeti mogu kretati superzvučnim brzinama. Navodno ih je ponekad bilo moguće promatrati i pola dana, premda pri takvim brzinama letjelica ne bi mogla letjeti dulje od jednog sata.


Ryan Graves, na koji se poziva thedrive.com, rekao je kako je vidio neidentificirane leteće objekte i dok su leteli iznad Sjedinjenih Država i bili izvan te zemlje. Posebno je rekao kako je u Perzijskom zaljevu opazio NLO-e slične onima koje je pronašao u Americi. Istodobno, pilot je priznao da tada dobijeni podaci ne dopuštaju govoriti o prirodi tih objekata jednako uvjerljivo kao u slučaju američkih NLO-a.

Povezanost između kratica NLO-a i izvanzemaljskih svemirskih brodova čvrsto je ojačala, iako u suštini ne podrazumijeva ništa natprirodno ili povezano sa znanstvenom fantastikom. NLO-i su samo "neidentificirani leteći objekti", i u tom smislu, kako znanstvenici često primjećuju, ljudi ih zaista redovito viđaju.


Izvor

Invazija NLO - 12,5 tisuća objekata zabilježeno širom svijeta


Slučajevi otkrivanja svemirskih objekata zabilježenih od Japana do Sjedinjenih Država.


Tisuće viđenja NLO-a zabilježeno je širom svijeta, od istočne obale Japana do najsjevernijih regija Sjedinjenih Država i Kanade. Neidentificirani objekti viđeni su nad Italijom, Portorikom, većinom američkih država, kao i na nebu nad Marokom, Gruzijom, Indonezijom, Venezuelom i Kolumbijom.

Dokazi iz više od 12,5 tisuća slučajeva u kojima je vojska promatrala kretanje čudnih predmeta u zraku nedavno su objavljeni na portalu Projectbluebook.theblackvault.com koji sadrži dokaze i snimke zaslona dokumenata iz 1947. do 1969. Prema podacima sadržanima u izvješćima, u protekle 22 godine zabilježen je kolosalni broj slučajeva izvanzemaljskih posjeta Planetu Zemlji.

 ufo 1476946 1920 700x465      

Prema časopisu La Stampa, projekt Plava knjiga, koji je primio 12.618 izvještaja zračnih snaga SAD-a, sadrži više pitanja nego odgovora.

Međutim, među velikim brojem dokaza ne spominje se niti jedan Roswell. Ovo mjesto u državi New Mexico postalo je poznato cijelom svijetu sredinom dvadesetog stoljeća, kada su tamo otkriveni ostaci izvanzemaljske svemirske letjelice.

Ova okolnost uzrokovala je nepovjerenje u izvještaj ufologa koji se pridržavaju takozvane „teorije zavjere“ prema kojoj je vlada nekoliko zemalja svjesna postojanja stranaca, ali radije šuti o tome.

Također je vrijedno napomenuti da neka izvješća sadrže fotografije na kojima je prilično teško razabrati bilo što drugo osim nejasnih mrlja i svjetlosnih mrlja. Druga izvješća sadrže dokaze očevidaca koji su u različito doba dana, u različito vrijeme i različito vrijeme vidjeli nejasne siluete koje nalikuju dalekim letećim tanjurima.

izvor

O autoru
Miro Sinj
Author: Miro SinjWebsite: https://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Glavni urednik stranice!
Miro Smolčić je krenuo kao čitatelj i gotovo odmah se stavio u službu prenositelja znanja. Od samih početaka je s nama i promoviran je u glavnog urednika stranice. Posebni su mu interes drevne civilizacije na ovim postorima i njihova povezanost sa teorijom drevnih vanzemaljaca.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno