Nedjelja 3 Prosinac 2023

Pretraga

Svemirski letovi

Nekoliko nepoznatih objekata koji su leteli iznad Mjesečeve površine snimljeni su video kamerom

13 Ruj 2019
(Reading time: 1 minute)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Vlasnik YouTube kanala "M S" otkrio je znatiželjan video. Zapis pokazuje let nekoliko tamnih NLO-a nad površinom mjeseca. U komentarima ispod videa odvijala se čitava rasprava.

 

        mjes1        

Nepoznati predmeti koji upadaju u objektiv fotoaparata vrše sinkronizirani let iznad mjesečeve površine, a zatim nestaju. Brzina kretanja NLO-a očito je veća od one zemaljskih svemirskih letjelica. Autor videa precizirao je da je snimio "NLO-e" u noći 24. lipnja kada je testirao nedavno kupljeni Canon EOS 70D fotoaparat s tele objektivom.


Zagovornici teorije zavjere najavili su vanzemaljsku ekspanziju: prema njihovom mišljenju, mjesec služi kao vanzemaljska vojna baza. Skeptici pišu da su na videu vidjeli  svemirske krhotine. Bilo je prilično teško utvrditi o čemu se radi, jer je snimanje izvedeno bez korištenja posebne opreme, a kvaliteta slike u videu nije previsoka. Iskusni ufolozi još nisu izrazili svoje mišljenje.

izvor

 

 
O autoru
Miro Sinj
Author: Miro SinjWebsite: https://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Glavni urednik stranice!
Miro Smolčić je krenuo kao čitatelj i gotovo odmah se stavio u službu prenositelja znanja. Od samih početaka je s nama i promoviran je u glavnog urednika stranice. Posebni su mu interes drevne civilizacije na ovim postorima i njihova povezanost sa teorijom drevnih vanzemaljaca.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno