Ponedjeljak 13 Srpanj 2020

Pretraga

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

2012 ??

26 Kol 2011
(Reading time: 20 - 40 minutes)

Korisnička ocjena: 5 / 5

Zvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivna
 
2012-2
Predstavlja važan trenutak za važne odluke. Predstavlja jako važnu godinu a u kojoj će se ljudska bića naći u eventualno takvoj poziciji da donesu isto tako važne odluke o vlastitoj a tako i planetarnoj budućnosti. Predstavlja period potencijalnih rizika, novog početka, novih ideja i koncepta, novih vizija i impulsa da se dogodi upravo ta promjena koja će najvjerojatnije uticati na svaki nivo ljudske vrste, iako će to svaka individua (čovjek) osjetiti na poseban način i u posebnom intenzitetu. U tom pogledu, vlastita vizija mog srca predstavlja to da nam se tada pod efektom posebnih energetskih talasa iz centra “Milky Way” galaksije omogućava veza sa nekada davno zaboravljenom prirodom i potencijalima, u vidu aktiviranja preostale DNK strukture a kojoj se trenutno u modernoj nauci “ne zna” svrha (tzv. 92% “junk DNA”), potom misaonih potencijala (aktiviranje telepatije) kao i aktivacija preostalih potencijala ljudskog mozga, a tako i povećanje svijesnosti tj. percepcije ljudskih bića, posebno u pogledu planetarnih entiteta (nižih astralnih bića – demona) koji hiljadama godina pokušavaju uzrokovati ono najgore u ljudskom umu.
Piše: Ivan Mirković


U toku te godine, nam se omogućava uvid prema davno zaboravljenoj viziji nekada univerzalnog plana, a koji je poželjno u budućnosti (sada) da prepoznamo, prihvatimo i prosperiramo u mentalnom, emocionalnom i duhovnom pogledu. A odmah i u tom pogledu, želim reći da zaista ne postoji javljanje za potencijalnim strahom od eventualne apokalipse kako nas pokušavaju uplašiti putem holivudske sedme umjetnosti. Mnoga ljudska bića osjećaju da će se zaista nešto dogoditi, i zaista, hoće, ali jako puno promjena se prvo dešava u nevidljivom tj. suptilnom univerzumu, pa tek onda u ovom našem materijalnom tj. vidljivom. Neprirodna osjećanja poput uplašenosti, straha, mržnje, posjeduju jako mali efekat i ne predstavljaju pravu viziju na putu prema istoj. Budući da vlastitim vizijama (mislima) utičemo i kreiramo iskustva na planeti, tako i u tom pogledu, trebamo biti svijesni
da prosperitet donose samo pozitivne emocije poput sreće, radosti, bezuslovne ljubavi.

Tako da, u toku iste godine, desiće se takve manifestacije koje mi sami i na globalnom (planetarnom) nivou poželimo.
A takve želje potrebno je da budu iskazane direktno iz srca, posvećene planeti Zemlji, njenoj flori i fauni, kako bi iste povećale planetarnu frekvenciju ljubavi,
u protivnom, planetarna destrukcija nam je zaista neminovna.
Eksponiranje Zla
Ta godina označava ubrzanje vremena. Takođe, po drevnim Majama to reflektuje vrijeme tzv “pada maski” Ta godina ljudskoj percepciji otkriva potencijalno ZLO koje se naizgled i više ne prikriva. Kako se planetarna frekvencija ubrzava, navedeni hibridi u vidu imaju sve manje vremena da uspostave potpunu kontrolu i efekat depopulacije na planeti Zemlji.

U tom pogledu, vanzemaljska iscenirana invazija takođe može doći u opticaj.
Sa druge strane Indijska drevna civilizacija je takođe puno ranije nagovjestila taj period i poistovjetila ga sa Egzorcizmom tj. istjerivanjem demona iz ljudskih bića. Nihov tadašnji “moto” u tom pogledu je zapravo  glasio “…da bi krenuli prema svijetlosti, prvo moramo otkriti tamu i istjerati je van…”. Oni su takođe predvidjeli da će ta tama polako i kontinuirano postajati sve jače eksponirana a tako i otkrivena. A trenutno trenutno smo u mogućnosti zapaziti da se ona upravo dešava od strane potencijalnih hibrida koji preko tajnih društava kontrolišu i uslovljavaju ljudska bića da se prilagode njihovim zlokobnim vizijama koje su ravne najbolesnijoj kreativnosti.

Primjeri su očigledni a isti trenutno postoje kao: težnja za mikroćipovanjem ljudske populacije (eng. Microchips), uvođenje hemijskih tragova na nebu (eng. chemtrails), uvođenje genetski modifikovane hrane (eng. GMO, Codex Alimentarius prim prev.), težnja za formiranjem planetarnih unija i svijetske države, kao i vlade u sijenci koja bi istoj režirala diktaturu u tom pogledu.
Takav sistem i diktatura kontinuirano postaju sve jasniji, otvoreniji i uočljiviji.

U tom pogledu, ljudi se bude, postaju više angažovaniji u vidu informisanja o navedenim pojavama, i najvažnije od svega,
odbijaju saradnju satakvom diktaturom i tako omogućavaju ponovnu “vezu” sa majkom prirodom i njenim potencijalima.
U tom vidu, poći od sebe predstavlja najbolji princip, jer kada pođemo od sebe i najbližih (porodice) otvara nam se mogućnost da pomognemo i drugim ljudskim bićima na planeti.
Po mojim vlastitim istraživanjima 2012 godina ne predstavlja Apokalipsu kako to predočava zapadna civilizacija (SAD) u vidu jako puno holivudskih filmova koji predočavaju i nagovještavaju istu.

Isti predstavlja kraj stare, i početak jedne potpuno Nove Realnosti u kojoj ljudska bića počinju koristiti vlastita srca u pogledu ekspresije
unutrašnje radosti, mira i slobode a tako individualnih promjena i novih ideja koje bi kreirale novu Budućnost, tj. Novu Planetarnu Viziju. Viziju koja ne bi reflektovala.
“…Dolazeći događaji, oslobodit će nas iluzije da smo nemoćna bića. Mi sami držimo u svojoj ruci moć da našu prirodnu božanstvenost prepoznamo i prihvatimo…”
Potencijalne “teorije” opasnosti i pretnje u toku 2012 god

Jako puno potencijalnih istraživača tvrdi I promoviše teorie da će se u toku 2012 godine ostvariti “proročanstvo” i nedugo potom nastuiti Apokalipsa u vidu destrukcije na planeti. U tom pogledu teorije su sledeće:
Uticaj planete Nibiru, Planet X, Elenin,
Eventuali ponovni ulazak u planete “Nibiru” u Sunčev sistem tj. desete planete koja je nekada orbitirala između Marsa i Jupitera. NASA koja već dugo vremena posjeduje snimke planete-x koji se približava Zemlji. Teorija koja postoji od pronalaska Sumerske pločice na kojoj je predstavljena vizuelna peredstava Sunca kao i potencijalnih planeta koji orbitiraju oko istog. Inače, Sumerski zapisi otkrivaju jako detaljan opis informacija koje danas poznajemo, pa i puno dalje…Ta uklesana vizuelna predstava ukazuje na postojanje desete (nepoznate) planete koja je nekada orbitirala između Marsa i Jupitera. Takođe je zapisano da je navedena planeta, zvana “Nibiru” (planeta ukrštanja) ušla u naš Sunčev Sistem i sudarila se sa planetom Tiamat. Frakcije planete te planete trenutno predstavlja pojas asteroida koji danas postoji između planete Mars i Jupiter. U retrogradnom smjeru, planeta Nibiru je preusmjerila svoju orbitu eliptičnog oblika daleko iza Sunca a u periodu od sledećih 3600 god bi trebala opet ući u Sunčev Sistem.

Taj period se iznenađujuće poklapa sa 2012 godinom. U tom pogledu, u potrazi za planetom Nibiru astronomi 1930 god na udaljenosti od 40 Astronomskih jedinica ( AJ ≈ 150 000 000 km) od planete Zemlje, otkrivaju planetu Pluto i kategorisu je kao devetu planetu Solarnog sistema. Potraga se nastavlja…konačno, 2005 god NASA astronomi javno “otkrivaju” novu potencijalnu planetu izvan Plutonove orbite i nazivaju je Planet X.
Teorija Promjene Polova
Eventualna promjena Zemljinih magnetnih polova koja se predviđa u periodu od 2012 – 2015 godine. Takođe, prema mnogim istraživačima očekuje se oslabljenje magnetnih polova koje će se reflektovati promjenom klime na planeti, elektromagnetnih mreža a uticaće takođe i na ljudsko ponašanje. U tom podledu, planeta Zemlja bukvalno predstavlja divovski magnet a koja vlastitim okretanjem kreira magnetsko polje. Što se zemlja brže vrti,magnetsko je polje jače i gušće. Kulminaciju i tom pogledu predstavlja period prije 2000
godina i od tada isti navodno neprekidno slabi (trenutno < 50%), zbog sporijeg okretanja Planeta (Zemlje).

Takođe, istraživači navode na zaista nema potrebe za panikom jer dešavanja predstavljaju prirodni cikljus, a koji nagovještava duža i puno snažnija godišnja doba.
Paralelno sa istom, astronomi i teoretičari željni senzacija, predviđaju da bi se sa slabljenjem magnetnih polova, umanjila rotacija planete Zemlje i da bi se ista uskoro mogla potpuno prestati okretati na nekoliko dana i početi okretanje u kontra smjeru. To bi se odrazilo na tok mag. struje a tako i promjene magnetnih polova. U tom pogledu eksperti iz Američke geološke službe izjavljuju da Zemljino magnetsko polje pada do nule svakih 500 000 godina, zatim polako jača, i da to predstavljaju periodi kataklizmičkih promjena na Zemlji, potresa i vulkana zbog privremenog zastoja u vrtnji planeta.
Teorija “hlađenja” Sunca
Potencijalno “hlađenje” Sunca koje navodno i istovremeno “objašnjava” trenutne klimatske promjene u vidu vulkanskih aktivnosti, zemljotresa i Cunami plimnih talasa. Navodno kako se Sunce počinje hladiti, potencijalne planete Solarnog sistema postaju sve toplije. To audicira da toplina planeta potiče iz njihove unutrašnjosti, iako ista može biti uzrokovana magnetskim i električnim promjenama u Suncu.

Ta aktivnost bi uzrokovala promjenu klime tj. bukvalno sve klimatske zone bile bi pomjerene, i doslo bi do strahovitih ratova za plodne komade zemlje.
Planeta Zemlja će u toku 2012 godine proći postati izložena posebno jakom elektromagnetnom zracenju uzrokovanom fotonima i koji će, pri tom prolasku udariti u Zemlju što bi automatski moglo prouzrokovatii pomjeranje zemljine osi.
Teorija “Globalnog Zatopljenja”
Globalno zatopljenje koje predstavlja istraženu referencu od mnogih nezavisnih naučnika koji su dokazali nepouzdanosti i neistinitost takvog zaplašivanja ljudskih bića u pogledu izazivanja istog od strane industrijskih gasova. Naravno, činjenica je da globalno zagrevanje postoji, ali koji je pravi uzrok istog? Planeta Zemlja je oduvijek iskušavala mnoge klimatske promjene, a koje nikako nisu mogle imati veze sa aktivnostima ljudskih bića. Moderna nauka tvrdi da je globalno zagrijevanje zapravo posledica čovekovih aktivnosti, odnosno efekta staklene bašte, izazvanog sve većom emisijom ugljen-dioksida i koju je EU (Evropska Unija) iskoristila i nametnula “globalni porez na emisiju gasova koji izazivaju efekat staklene bašte”. Taj efekat se danas reflekuje u cijenama motornih goriva. Sa druge strane, prirodna nauka audicira da veći deo zagrevanja dolazi od prirodnih fenomena poput Sunčevih promjena. U prilog tome postoje ekvivalentni dokazi koji ukazuju da takvu sudbinu planete Zemlje dijele i još neke planete našeg Solarnog sistema poput Marsa,
Saturna, Jupitera, Neptunovog satelita (Tritona) kao i Plutona.

Zdrava logika dovodi do zaključka da rastuće Sunčevo zračenje zaista mora rezultirati klimatskim promenama na planetama u Solarnom sistemu, pa tako i na planeti Zemlji.
Sateliti za merenje temperature (infracrvenog zračenja) su registrovali i povećanje temperature Sunca a takva otkrića bi automatski ukazivala i značila da se isto samo zagrijeva. Takođe, po mnogim istraživanjima i izvještajima, Sunce je toplije nego što ikada zapravo bilo u poslednjih 1000 godina.
Teorija Religijske apokalipse
Puno religijskih grupacija predviđa apokalipsu tj. kraj svijeta i dolazak trećeg Antikrista a koje interpretiraju bukvalno na potencijalnim drevnim knjjigama. U navedenoj Biblijskoj teoriji, život na planeti Zemlji predstavlja “čistilište” za ljudska bića kojima se testiraju vlastita osjećanja, misli i djela. Mi praštamo za grehove Adama i Eve. Kako bi spoznali ono najbolje u nama moramo prvo proći kroz čistilište. Nažalost, trenutno jako puno ljudi kreira vlastiti pakao u vlastitm vizijama. Ako bolje pogledamo ljudske aktivnosti, vidjećemo puno nasilja u vidu ubistava, orkestriranih haosa, ratova, katastrofa, bolesti, pohlepe, sebičnosti i ponosa.U tom pogledu, Biblija nam pokazuje znakove koji će prethoditi kraju i početku novog doba. U religijskim vizijama postoje primarni aspekti koji se oduvijek sukobljavaju. To predstavljaju Ljubav (Bog) i Zlo (Lucifer). Zla strana nije u mogućnosti i nema dovoljno vremena da sprovede vlastite i zlokobne vizije do kraja. Sotona je njihov znak, spreman je da za kraj starog doba i da prevari cijeli svijet. Lucifer zna da mu vrijeme istjiče i time puno brže povećava zla, laži, kako bi zaveo i omamio što više ljudskih bića u trenutnom realitetu. Kako bi zaveo ljude, on želi poslati novog i lažnog mesiju (Antihrista) koji će potom i istovremeno doći u sukob sa samim Hristom. Takav događaj predstavlja Otkrovenje, koje će usloviti ljude da povećaju vlastitu svijest, inteligenciju kao i ljubav prema bliznjima.

“…Kad čujete za ratove i nered, nemojte paničariti. Mora se provesti, ali to nije kraj. Tada im reče:” Narod će ustati protiv naroda i kraljevstvo protiv kraljevstva. Bit će velikih potresa po raznim mjestima bit će gladi i kugi i teror će doći i velikih znakova s neba…” Luka 21,9-11
Biblijska apokalipsa predstavlja otkriće Božje Volje i završava Sudnjim danom – koji znači uništenje neba i zemlje kakvu poznajemo, ali isto tako i početak “novog raja i nove zemlje”, tj. početak Vječnosti. Takođe, jako je vjerovatno da “Drugi Isusov dolazak” nije usmjeren na materijalni aspekt, kako mnogi vjernici razmisljaju, nego zapravo na buđenje svijesti Hrista u mnogim ljudskim bićima na planeti Zemlji, tzv. globalno budenje.
Teorija Invazije Vanzemaljskih Entiteta
Po nekim predviđanjima, u toku 2012 godine, ljudska bića će javno stupiti u kontakt sa predstavnicima vanzemaljskih bića..Teorija po kojoj će ljudska bića iskusiti iznenadni kontakt sa vanzemaljskim rasama koje hiljadama godina proučavaju i posmatraju planetu Zemlju i ljudska bića. Po toj teoriji, ljudska bića će istovremeno upoznati predstavnike ljubavi (Plejađani, Sirius A bića, Atlanska rasa) i predstavnike zla (reptoidna bića, sive). Invazija zlih vanzemaljskih entiteta zapravo predstavlja tzv. Green Star / Alien Invasion Programming scenario iscenirane invazije koji je u direktnoj vezi sa Illuminatima, tj. njihovom hibridnom vezom u trenutnom realitetu, na planeti Zemlji. U tom pogledu, invazija se i neće dogoditi iznenada, sa istom se ljudska bića upoznavaju decenijama ranije putem sedme umjetnosti Holivuda koja iste Annunaki, (Reptile, Sive) kontinuirano i skoro uvijek prikazuje kao pozitivnu stranu, iako sa izgledom najviše podsjećaju na demonska bića iz drevnih Mitologija i legendi.

Sa druge pozitivne strane realnosti Galaktička bića ljubavi žele da se istovremeno umješaju, usmjere ljudski rod u pravom pravcu i da tako zaustave potencijalne aktivnosti Zle strane. Buđenje čovječanstva će najvjerovatnije da podstakne neka vanzemaljska civilizacija, koja je već prošla slično iskustvo navedenog “Vala”. U tom pogledu, potencijalne promjene će se primarno desiti u ljudskim bićima, u umovima istih, i u srcu, a Galaktička bića ljubavi i zla će postati okidač za takav planetarni događaj. Tendencija za globalizacijom i kontrolom će se usmjeriti u pravom pravcu koji ne poznaje tugu i bol, mržnju i frustraciju, depresiju i pesimizam, pravca koji poznaje ljubav i sreću, nadu i optimizam…
Teorija Prirodnih Reakcija planete Zemlje
Desiće se prava revolucija u Prirodi, i planeta Zemlja će biti primorana da se oslobodi “parazita” vlastitog tijela, tj. “čoviječanstva”. Doći će do globalnih promjena u vidu prirodnih katastrofa, a tako i promjene polova i potom njihovo slabljenje (usporavanjem rotacije Zemlje) koje se automatski reflektuje slabljenjem Magnetosfere koja predstavlja najaču odbranu od Sunčeve radijacije a tako i kosmičkog zračenja. Paralelno time, Sunce će povećati vlastitu aktivnost i tako usloviti promjenu klime na planeti Zemlji u vidu aktivacije vulkana, zemljotresa kao i Cunami talasa.

Teorija Budjenja Planetarne Vizije
Najpozitivnija “teorija” predstavlja to da čoviječanstvo ulazi u kvalitativno novu fazu vlastitog razvoja tj. evolucije. Ista će se u ljudskom biću reflektovati sa razvijanjem potpuno novih i nevjerovatnih mogućnosti koje će mu omogućiti da po prvi put posle puno vremena istinski i radikalno preispita vlastitu Planetarnu Viziju i pogled na planetu. U tom vidu sa jedne strane doći će do veoma jakih prirodnih katastrofa a istovremeno do jako važnok evolutivnog otkrića, primarno u ljudskoj evoluciji svijesti a potom i aktiviranju davno zaboravljenih potencijala.

U tom pogledu, ljudskom biću će se iznenada otkriti do sada nepoznate dimenzije postojanja.
U tom pogledu Sunčev sistem će iz centra galaksije “Mliječni Put” primiti sinhronizirajuće zrake koje će osvijetliti neistinite predstave ljudskih bića u mnogim pravcima i to će predstavljati početak integracije sa univerzalnom kosmičkom inteligencijom.
Postoji jako puno “teorija” o budućim dešavanjima u toku 2012 godine, tako da se automatski postavlja pitanje šta je zapravo ˝istina˝ za Vas, a šta za nekog drugog. Ljudska bića se trenutno bude na različitim nivoima, i Vi morate sami da razumjete šta je za Vas istina.
Astronomska (Astrološka) dešavanja i pojave u toku 2012 god

Sa astronomskog aspekta ta godina predstavlja pojavu jako rijetkih planetarnih manifestacija koje se događaju
Kraj Solarnog ciklusa
Iz središta “Milky Way” galaksije Solarni sistem će zapljusnuti Val kosmičke energije, koji će podstaknuti buduće promjene. U tom periodu, Sunčev sistem koji se “spinira” (kao i sve postojeće u univerzumu) unutar galaksije “Mliječni put” pravi potpuni i kompletan krug unutar iste u toku perioda od 25 920 godina.

Takođe, tog datuma (21. decembra 2012 god.), u periodu zimskog solsticija (početak zime) Sunce se nalazi najbliže Galaktičkim centru “Milky Way” galaksije i time nagovještava završavanje istog (ciklusa) i otpočinjanje novog u vidu nove planetarne budućnosti.

Takođe, vremenski period od približno 26 000 godina je potreban planeti Zemlji za prolaz kroz svih dvanaest znakova Zodijaka.
U tom pogledu, znak zodijaka predstavlja put preko kojeg se Sunce krece, taj fenomen je poznat kao “precesija ravnodnevnice” i to znaci da otprilike svakih 2000 godina, u jutro proljećne ravnodnevnice, Sunce izlazi pod drugacijim konstelaciju zvijezda Zodijaka. To je pojava koja se dogadja zbog podrhtavanja Zemlje pod odredjenim uglom, odnosno Deklinacijom, koja postoji pri normalnoj rotaciji Zemlje oko svoje ose. Takva pojava se zove Precesija, ili kretanje u nazad, jer se sazvjezđa pokreću unazad za razliku od normalnog godišnjeg retrogradnog kretanja. Vrijeme koje je potrebno procesu da prodje kroz svih 12 konstelacija zvijezda Zodijaka je u otprilike 25.765 god, i to se u Astronomskim krugovima
neziva “Velika Godina”, tako da jedna konstelacije (zodijački znak) predstavlja Eon (Doba) koji je ekvivalentan u prosjeku oko 2150 godina.

U tom pogledu, Eon od 2150 god p.n.e i 1 god n.e. predstavlja doba Ovna (lat. Aries) Eon od 1 god n.e. 2150 god n.e i predstavlja doba Ribe (lat. Pisces) i u kojem se trenutno nalazimo. U tom vidu, mi zapravo stremimo prema kraju eona koji se završava oko 2150 godine i ulazimo u novo doba, a to je Vodolija (lat. Aquarius).
Takođe, predstavlja godinu kulminacije u pogledu poravnanja osi Zemljine rotacije sa centrom “Milky Way” Galaksije tj. mijenjanja Zemljine orijentacije prema galaksijskom sredistu. Potencijalni razlog predstavlja Precesija planete Zemlje (sporo, periodično kruženje Zemljine ose rotacije a tako i nebeske ose)

Mliječni Put (Lat. “Via Lactea”, eng. “Milky Way”) Galaksija se sastoji od 200 – 400 milijardi zvijezda, i jako puno međuzvjezdane materije (svijetle 10% i tamne 90%).
Predstavlja spiralnu galaksiju sa uzdužnim prečnikom od oko 100 000 svjetlosnih godina (1 sv god = 9.5 milijardi km), i poprečnim a koji je puno manji. Centar Galaksije predstavlja centralnu tačku oko koje orbitiraju druge zvijezde a tako i naš Sunčev sistem i koji je od centra galaksije udaljen oko 26 000 svjetlosnih godina i to na unutrašnjem rubu koji nazivamo Orionov krak. “Moderna” nauka smatra da se u centru nalazi potencijalna crna rupa i koja predstavlja njenu kreativnu i destruktivnu maternicu. Kompletna “Galaktika” je
konstantno u pokretu, ali ne kao kruto tijelo, pa tako uvijek mijenja svoj oblik Galaksije.
Kako se planetarna frekvencija kontinuirano ubrzava, sa istom to zapravo radi i vrijeme a to ima prividan efekat da vrijeme jako puno brže prolazi, odnosno potencijalni događaji su sve učestaliji.

Ubrzanje vremena se reflektuje po pulsu planete Zemlje (tzv Šumanova rezonanca, otkriven 1899 god.) koji je oduvijek poznata po 7,83 impulsa / sek. i kao takvu vojska je oduvijek držala za jako pouzdanu referencu.
Trenutno ta impulsna rezonanca u poslednjih nekoliko decenija se polako i kontinuirano povećava i trenutno važi za 12 impulsa / sek. a takva informacija predstavlja ekvivalent 16h/24h po danu. Ubrzavanje vibracije zemlje, i zapravo cijele galaktike, uzrok je osjećaja da vrijeme prolazi sve brže i brže. U tom pogledu, Mi ljudska bića, polako postajemo svijesni takvih aktivnosti.
Drevne civilizacije gledaju na taj period kao novu nadu i novo Galaktičko svitanje, opisuju je kao novo doba mudrosti, harmonije, mira, ljubavi i povratka u prirodni red, dok se modernom čovijeku pokušavaju u umu programirati ideje i dezinformacije o “Smaku Svijeta” tj. potpunom prestanku života na planeti.
Drevno Ogledalo Astronomije

Drevni narodi su bili jako precizni prilikom posmatranja neba i zvijezda tj. bili su odlični astronomi i to bez posjedovanja “moderne” tehnologije. Tražili su odgovore posmatrajući nebo. Koristili su opservatorije i posmatrali horizont tragajući za kompleksnim kretanjima Sunca, zvezda i planeta da bi to kasnije zqbilježili u svojim zapisima. Tim putem, predvideli su pomračenja Sunca i Meseca, cikluse planeta kao i pomjeranja potencijalnih sazvežđa.
Takođe, drevne civilizacije (Sumerska, Egipatska, Indijska, Kineska, Majanska, Hopi) u vlastitoj i dalekoj prošlosti predstvljaju refleksiju jako naprednog znanja u vidu arhitekture (građevinarstva), matematike (sveta geometrija) i iste su koristili i povezivali sa Astronomskim principima. U tom pogledu, drevne civilizacije (a naročito Majanska) su poznavale da kompletna priroda univerzuma, od Makrokosmosa do Mikrokosmosa posjeduje vlastitu svijest i inteligenciju. Isto tako su znali da ljudsko biće predstavlja frakciju mikrokosmosa u makrokosmosu koji ga okružuje. Takođe, poznavali su prirodne ritmove univerzuma i poistovjećivali njihov uticaj sa makrokosmosom a tako i sa ljudskim bićem (mikrokosmosom).

Drevne civilizacije (majanska) su prije 4000 god posjedovale mnoge astronomsko – astrološke informacije i koje su koristili u direktnoj vezi sa predviđanjem kosmičkih događaja a koje su tek nedavno postale poznate današnjoj “modernoj” nauci.
Naime one su posjedovale informacije o Sunčevom sistemu i njegovom kretanju unutar “Milky Way” galaksije i da tak ciklus traje približno 26 000 godina. Tačnije, 25 920 god. po modernoj astronomiji i isti nazivaju Precesija. Za razumijevanje precesije, Drevne Maje su morale opažati jako sporo mijenjanje pozicije zvijezda na nebu od 1 stepen svakih 72 godine. To je zaista jako mala promjena na nebu za uočavanje “golim okom” preko tako dugih perioda.

Takođe smatrali su da i Sunce kao izvor života u Solarnom sistemu takođe predstavlja svijesno živo biće i koje zapravo metaforički “diše”.
Taj udisaj i izdisaj Sunca po njihovom mjerenju traje ukupno 23 godine, a ta informacija / vrijeme je ekvivalentna sa vremenom ciklusa aktivnosti sunčevih pjega što je tek nedavno “moderna nauka” i potvrdila. Ta aktivnost u jako punoj mjeri utiče na zemaljsku tehnologiju (mobilnu mrežu, radio i TV signale) kao i na sama ljudska bića primjer u pogledu nataliteta tj. plodnosti ženskih bića.

Tako da u tom pravcu, u mogućnosti smo na takođe konstatovati da i planeta Zemlja predstavlja živi organizam koji osjeća, i usko je povezan sa kompletnom florom i faunom koji takođe predstavljaju njenu značajnu frakciju. Takođe u tom vidu Zemlja je direktno povezana sa ljudskim bićima i njihovom svijesnošću.
Kao što majka uči dijete, tako i planeta Zemlja podučava čoviječanstvo kako da postanu bolje osobe i da uvide vlastitu i pravu prirodu. Planeta Zemlja u tom pogledu upravo pokreće vlastitu promjenu (promjenu polova) a tako i promjenu ljudske svijesti i percepcije. Taj prelaz je neophodno da bude postepen i priroda to zna, zato se sa povremeno i sve učestalije događaju mnoga tektonska podrhtavanja zemljine kore (zemljotresi i potresi) a na osnovu njih i Cunami talasi pa tako i promjena klime i eventualne poplave koje se upravo dešavaju. U tom pogledu, neophodno je da budemo mudri i prilagodimo se prirodi i prilagodimo se majci Zemlji.

Takođe sa trenutnim događajima, planeta Zemlja i priroda nas istovremeno upozoravaju koliko smo zapravo nemoćni pred istom, iako uporno težimo da je kontrolišemo.
Ona nas tako podsjeća da mi ne postojimo na njoj (a nismo ni u mogućnosti) da vladamo sa njom, nego da primarno postojimo kako bi naša duša kroz materijalni aspekt prosperirala prema većim oblicima svijesti a isto tako putem “filtera” (materijalng tijela) se upoznala sa ljepotom i bogatstvom trenutnog realiteta. U tom pogledu, iskustvo je važno. A ako planeta Zemlja želi promjenu, poslušajmo je i prilagodimo se, i mi ćemo od toga imati samo koristi. Jer ako ona to želi, onda i mi to želimo, jer mi svakako predstavljamo isto biće, mikro i makro univerzum, iako to ponekad nismo svijesni. Zato nas ona sada podsjeća, budi naše srce i davno zaboravljene potencijale.
Hindu Refleksija

Tibetanske lame predviđaju da će na kraju 2012 godine ljudska bića biti spasena od eventualnih posledica nuklearnog rata (koji će se tada desiti) i to od strane nadljudskih (vanzemaljskih) bića. I u tom periodu, desiće se zaista nešto nevjerovatno.
U poslednjih nekoliko decenija najveće NLO aktivnosti su primjećene iznad zemalja koje posjeduju tehnologiju Nuklearnog naoružanja. U tom pogledu natprirodna super sila će se uplesti i intervenisati i tako spasiti ljudska bića i planetu Zemlju od samouništenja. Njihova interpretacija budućih događaja daje nam uvid u to da nas pozitivne / negativne duhovne sile oduvijek posmatraju.Vizije lama se takođe reflektuju u tehnološkom aspektu i idejama koje u tom pogledu proizilaze iz spiritualnog, a kasnije se manifestuju u materijalnoj i hemijskoj realnosti. Oni takođe smatraju da će ljudska bića prepoznati odnos između tijela i duše, a tako i prepoznati reinkarnaciju putem koje prosperiramo kao materijalna bića, i
kao energetska.
Tako da, prema nekim istraživanjima u pogledu vremena, posljednji od cetiri “Yuge” (hinduska vremenska ciklusa) Satya Yuga, Treta Yuga, Dvapara Yuga i Kali Yuga koja u hindu U hindu mitologiji zapravo predstavlja najgori vremenski period, period tuge. Mnoga tumačenja hinduističkih spisa tvrde da se planeta Zemlja trenutno nalazi u Kali Yugi.

Satya Yuga – Zlatno doba Doba istine (4800 godina) /// Treta Yuga – Srebrno doba traje 3600 godina /// Dvapara Yuga – Bronz doba traje 2400 godina /// Kali Yuga – Željezno doba Mračno Doba (1200 godina)
Nizanjem ovih epoha ljudsko društvo postepeno silazi sa visoko produhovljenog na degradirani nivo.
Kali juga, predstavlja mračno, crno doba, u tumačenju hinduističke mitologije koje se reflektuje sa padom moralnih vrednosti, mentalnoj necistoci, egoizmom, nasiljem, ratovima.
Hinduski drevni spisi predviđaju da će posle kulminacije snaga destruktivnosti nastati novo doba čiste, oplemenjene spiritualnosti a ljudska svijest će moći da deluje na višem duhovnom nivou. Tada će mnogi konflikti koji pritiskaju čovječanstvo moći da se riješe na inicijativu bića vođenih intuicijom i ljubavlju, i sledstveno tome, nastaće opšta harmonija na planeti.
Drevna ljudska bića su posjedovala veoma jaku svijesnost u pogledu važnosti centra galaksije a po nekim drevnim istraživanjima u mogućnosti smo uvidjeti da zaista jako puno civilizacija i kultura u planetarnoj prošlosti ukazuju o istom periodu.
4 Yuge se poistovjećuju i završavaju istovremeno sa posljednjim datumom Maya.
Egipatska Refleksija

U Egipatskoj mitologiji bozica Isis je poistovjecivana sa centrom galaksije i kao takva, smatrana je prima materijom i maternicom postojeceg realiteta. Takode, u drevnom Egiptu, tajna centra Galaksije se metaforicki predstavljala sa “Suncem iza Sunca” a isto tako, poistovjecivala se sa crnim Suncem, skrivenim Suncem ili nevidljivim Suncem.
U vrijeme davne eksplozivne faze sredista galaksije napokon je otkriveno Isisino lice u obliku majke stvaranja. Posle takve svjetlosne faze radanja, kada se eksplozivno srediste napokon umirilo, Isis ponovo postaje mrakom obavijena božica skrivena našim pogledima. Tokom bušenja leda na područiju Grenlanda, istraživači su došli do epohalnog otkrića a to je da periodicno rasprsnuce iz središta galaksije dolazi u intervalima od 26 000 godina. Jako je moguće je da se prema nekom, za sada neotkrivenom mehanizmu procesiranja, ritam Zemljinog gibanja poklapa s ritmom rasprsnuća galaktičkog sredista. Zemlja i naš solarni sistem su takođe blizu 26 000 svjetlosnih godina udaljeni od centra galaksije. U fazi mirovanja galaktičkog središta samo središte nam je nevidljivo. Između Zemlje koja je pozicionirana na dalekom kraju spiralnog vorteksa i centra galaksije stoji 26 000 svjetlosnih godina prašine, materije i zvijezda. Iako je centar galaksije hiljadama puta sjajnije od bilo kojeg drugog dijela galaktičkog tijela, zbog prisutnosti prasine i meteora ovo takva vizuelna manifestacija leži u tajni od naših pogleda…
Majanska Refleksija
Drevne Maje su zahvaljujući izuzetno visoko razvijenom astronomskom znanju, bili u mogućnosti da vremenski odrede mnoge velike događaje.

Po Majama u toku 2012 godine završava se istovremeno nekoliko jako preciznih ciklusa poput Galaktičkog (225 miliona godina), ciklusa Planete Zemlje (78 000 godina) kao i samog Majanskog kalendarskog ciklusa (čoviječanstva).
Puno istraživača smatraju da isti označavaju momanat kada ljudska bića (čoviječanstvo), Planeta Zemlja, kao i Mliječni Put galaksija očekuju ujednačen skok u evoluciji.
Sa druge strane, Majanska civilizacija je zaista unikatna i posebna po vlastitom računanju “vremena”. Ista nam sada omogućava da se približimo njihovom dimenzionalnom razumjevanju vremena i kreacije. Maje su odbacivale linearno kretanje vremena (zapadni koncept) i smatrale da je vreme ciklično i da se kreće u ponavljajućem krugu sličnom spirali. Takva vizija reflektuje da će se pojave iz prošlosti nužno ponovo dogoditi. Kao na primjer, prirodne katastrofe iz prošlosti nužno će se ponoviti u budućnosti. Praćenjem kretanja nebeskih tijela drevne Maje su uočile princip ciklusa po kojima zapravo univerzum funkcioniše. U tom pogledu, drevno obračunavanje vremena upoznaje da isto u minutnoj preciznosti mjeri Solarnu godinu (Tropsku godinu) a ista je ekvivalentna sa 365 dana 5 časova 48 minuta 46 sekundi.

Majanski kalendar se sastoji od tri kalendara u jednom.
Haab (Solarni kalendar Maja)
Sačinjen je od 365 dana podeljenih na 18 meseci sa po 20 dana. Tome je pridodat period od 5 dana koji je smatran izuzetno nesretnim. Haab je za deset hiljaditi deo dana precizniji od standardnog zapadnjačkog kalendara koji danas koristimo. Isti se koristio u svakodnevnom životu i radu a tako i u poljoprivredi.
Tolkin (Religiozni kalendar Maja)
Čini ga sveti ciklus od 260 dana: 20 dnevnih znakova kombinovano je sa brojem 13. Tolkin je zasnovan na 9 meseci ljudske trudnoće. Korišćen je da bi se ujedinili procesi na nebu i zemlji. Takođe, pomoću Tolkina drevne Maje su  mogle da predvide tačan položaj Venere na nebu.
Kalendar Dugog računanja vremena
Predstavlja kalendar za majanska predviđanja budućnosti i sudnjeg dana. baziran na sledećim vremenskim jedinicama
1 kin = 1 dan ~
1 uinal = 20 kins = 20 dana ~
1 tun = 18 uinals = 360 dana ~ 1 majanska godina
1 katun = 20 tuns = 7,200 dana ~ 20 majanskih godina
1 baktun = 20 katuns = 144,000 dana ~ 400 majanskih godina
Maje su koristile navedeni sitem obračunavanja vremena kako bi pratili neslomljivu sekvencu dana od vremena kada je stvoren kalendar.
Moderna nauka je oduvijek posjedovala informaciju da majanski ciklus traje 13 baktuna (1 baktun – 144,000 dana), dugovječni sistem vremenskog održavanja, namješten tako da završi upravo na zimski solsticij tj. 21. decembra 2012 godine. Veliki ciklus predstavlja najznačajniji vremenski period dugog računanja, i predstavlja metafizičku mapu duhovnog vremena i evolucije svijesti kroz vrijeme. Po Majama, trenutno se nalazimo u završnom periodu petog, Velikog ciklusa, koji je započeo 1987. godine. Maje su današnje vrijeme označili kao “Apokalipsu”, vrijeme između svjetova, u kom će stvarna istina biti otkrivena.
Majanski kalendar ne predstavlja uređaj za vremensko kretanje i mjerenje vremena. Isti najprije predstavlja proročki kalendar koji ljudskim bićima pomaže da razumiju prošlost i predvide budućnost. Takođe, isti se zapravo ne završava 21. decembra 2012. godine. To je samo datum prelaska u novi ciklus precesije koji će trajati 26000 godina, datum prelaska u novi katun Dugog računanja vremena.
Primarni princip majanskih kalendara zapravo usklađuje postupke vođa Maja sa istorijskim a posebno mitološkim događajima. Aktivnosti koje su “bogovi” izvodili po tim mitovima ponovo su izvođena od strane Maja, skoro uvijek na godišnjicu originalnog događaja. Ciklusi nastajanja i razaranja koji su se neprestano ponavljali kao što je to opisano u mitologiji Maja bili su podsetnik na posledice do kojih bi došlo ukoliko bi se negirale obaveze prema bogovima. Ljudska rasa imala je konstantnu odgovornost prema bogovima koji su zapravo omogućavali postojanje ljudskog života.
Mitološka Veza

Po nekim istraživanjima drevnih mitova u mogućnosti smo da uvidimo jako isticajnu simboliku tame koja se poistovjećje sa nadolazećim periodom i koji bukvalno tada tone u najdublju tamu a koja tada postiže maksimum. U tom pogledu, dublji pravac tame postaje nemoguće iskusiti i promjene se mogu ubuduće dešavati primarno u pozitivnom pravcu.
To po drevnim Majama predstavlja kraj jednog doba, kraj vremena, i početak nove planetarne budućnosti, u kojoj vladaju zakoni prirode i harmonija.
Po Majanskoj interpretaciji u mogućnosti smo da uvidimo da se ta godina poistovjećuje sa mitološkim aktivnostima i herojima blizancima, “Hunahpu” i “Xbalanque”, a koje su “bogovi smrti” pozvali u posjetu “nižem svijetu” (Xibalba), kako bi tamo s njima odigrali igru s loptom. Xibalbe “bogovi” su ih tamo testirali u jako teškim iskušenjima, ali uprkos svemu, blizanci “Hunahpu” i “Xbalanque” su uspješno prošli sva iskušenja, i konačno, umrla i ponovno se rodila kao Sunce i Mjesec (Sunce i Venera). Dio priče koji izgleda posebno relevantan, predstavlja borbu blizanaca s pticom demonom “Vucub-Caquix” a koja predstavlja okrutnog, hladnog i impulzivnog vladara (Demona u vidu Sedam papagaja) i koji teži postati Sunce i Mjesec istovremeno u sutonu svijeta između prošle i sadašnje kreacije. Izgleda da isti predstavlja arhetip ega, koji je dominantan na kraju ciklusa, i ispoljava se u vidu otvorenog zla. Isto tako on izgleda arhetipski analogan “Vladaru sudnjeg dana” ili “đavolu”, poznatijem i kao Antikrist u Novom Testamentu…
Hunahpu i Xbalanque su tokom iskušenja pobijedili demona i potom ga lišili bogatstva i moći. Time su olakšali uskrsnuće pravednog vladara “One Hunaphu” a koji predstavlja nesebičnu, uzvišenu holističku svijest koja brine za sva živa bića na planeti.
U Popol Vuhu, stvaralačkom majanskom mitu, majanskoj Bibliji, piše da je crna rupa u središtu galaksije ulaz u podzemni svet i sedište zla. A sa središtem tog mitološkog zla Sunce će se poravnati 21. decembra 2012. godine, što se dešava svakih 26000 godina. U majanskoj mitologiji je opisano kako će se gospodari podzemlja sukobiti sa mitskom figurom Prvog Oca. On je hrabro prihvatio izazov i ušao je u crnilo, ali su ga gospodari podzemlja prevarili i odsekli su mu glavu. Sinovi Prvog Oca, herojski blizanci, u herojskoj borbi su savladali gospodare podzemlja i uskrsnuli su Prvog Oca. Ime za Prvog Oca je Hun Hunapu što odgovara Uan Ahau u majanskom kalendaru, što znači prvo Sunce. Otuda je prvo Sunce zimski solsticij koji se događa svake godine upravo 21. decembra.
Piramida u Kukulkanu

Piramida od 91 stepenika (365 ukupno sa platformom) u Kukulkanu u Chichen Itza, glavnom gradu Maja na poluostrvu Jukatan, Meksiko zapravo predstavlja kameni kalendar.
Zapanjujuće je kako su Maje precizno izgradile piramidu Kukulkan, jer na ravnodnevnicu sunčeva svetlost pada na severnu balustradu stvarajući senku zmije. Svake godine na prolećnu i letnju ravnodnevnicu svetlost Sunca oblikuje telo zmije duž severnog dela stepeništa piramide Kukulkan u Čičen Icu. Maje su verovale da ova zmija silazi sa neba na zemlju, a potom ulazi u podzemni svet. U podnožju piramide Kukulkan nalazi se kamena zmijina glava koju su Maje povezivale sa pernatom zmijom, Kukulkan, u trenutku kada silazi u podzemni svet. Ova zmija predstavlja upozorenje koje su nam Maje zaveštale, a koje se odnosi na sudnji dan.
Ljudi se još uvek sakupljaju svake godine, kao što su to radili kroz vjekove, da posmatraju kako sunčeve zrake osvetljavaju stepenište piramide posvećene bogu Quetzalcoaltl-u, Perjanoj Zmiji. Za vreme jesenje ravnodnevnice, Sunce postepeno osvetljava stepenište piramide i glavu zmije na svojoj bazi, kreirajući oblik zmije koja klizi niz svetu planinu prema Zemlji.
Maye su galaksijsko središte poistovjećivali sa utrobom “Velike majke” koja se neprestano obnavlja, i navedeno poravnanje odredili sa posljednjim datumom u kalendaru Sunca.
Takođe, Majansko “proročanstvo” sa drevnih tekstova poistojvjećuje 21. 12 2012 godine sa pojavom u kojoj će se desiti “Blagost sa Neba” od strane boga kojeg nazivaju “Balon Akte”.
Vizija Maja

Drevne Maje su postojali kao izuzetna i jedinstvena i prva civilizacija koja se tako uspješno razvila u tropskim šumama Gvatemale na teritoriji Yukatan (Centralni Meksiko). Nažalost, drevni tekstovi Maja, su namjerno spaljeni od strane katoličke crkve, a trenutno, iako ih nema puno, zaista predstavljaju 2012 godinu u vidu nove budućnosti planete Zemlje i ljudskih bića koji predstavljaju njenu značajnu frakciju.
Kalendari Maja, njihova mitologija i astrologija bili su integrisani u jedan sistem verovanja
Za drevne Maje ista označava skok u svijesti a kojoj će prethoditi mnoge katastrofe od kojih ce Zemlja patiti. Posle istih, javlja se epoha četvrtog Sunca sa uvjerenjem da če od tog perioda početi nova budućnost koja će se manifestovati u vidu toleranciije, fleksibilnosti, pažnje tj. istinske ljubavi.
“Nesreće mogu donijeti rast i prosvjetljenje”
Svaki bi dan ptica nalazila sklonište u suvim granama drveta koje je stajalo usred velike nenaseljene ravnice. Jednog je dana orkanski vjetar iščupao drvo i prisilio sirotu pticu da leti stotine kilometara u potrazi za skloništem – dok napokon nije doletjela do šume bogate plodnim drvećem.
“Da je osušeno drvo ostalo, ništa ne bi navelo pticu da ostavi svoju sigurnost i da leti dalje.”
Od tog trenutka, ljudska bića na planeti će se međusobno doživljavati kao isto biće (In Lak’ech). Oni su oduvijek i imali takvu viziju u njihovoj kulturi koja je ostala zapisana. U tom pogledu, takav koncept i viziju su iskazivali putem verbalne komunikacije tj. prilikom pozdrava obraćajući se sa “In Lak’esh”, u prevodu, “ja sam tvoje drugo ti” i otpozdrava u vidu “Alakin” u prevodu “ti si moje drugo ja”. Sedmo Proročanstvo drevnih Maja nas zaista podsjeća da nas samo naša unutarnja transformacija vodi putem rađanja novih osjećaja i iskustava, besprekornog zdravlja i planetarnoj viziji nove realnosti i elementima mira, ljubavi i harmonije. U takvoj viziji ljudska bića će biti fleksibilnija i tražiti će istinski princip ljubavi i vlastite prirode.
Važnost središta Galaksije

Sredistu galaksije “Mliječni put” se u mnogim drevnim kulturama posvećivalo jako puno pažnje i poistovjećivalo kao “krilo bozice Velike majke”, “izvoriste i srediste vidljivih svjetova”, kao izvor koji posvećuje pažnju kraju jedne prošlosti (starog cikljusa) i početkom nove budućnosti (novog ciklusa).
U tom pogledu, Maje su centar “Mliječnog puta” poistovjećivali sa potecijalnim izvorom “Velike Majke”, tj. “mjestom rođenja” u kojem će se Novo Sunce ponovo roditi. Galaksija Mliječni put igra veliku ulogu u majanskim slikovnim prikazima. Jako puno istraživača drevnih Maja audicira na postojanje astronomskog značenja sa majanskim prikazom “Svetog stabla”. Sveto stablo’ zapravo predstavlja tačku presjecanja ekliptike sa pojasom Mliječnog puta. Moderna nauka takođe smatra da se u tom presjecanju nalazi potencijalna crna rupa i koja predstavlja njenu kreativnu i destruktivnu maternicu. U majanskom mitologiji i simbolizmu se poistovjećuje “centralnom raju”, “srcu neba”, “Svetom Izvoru” tj. Porijeklu. Takođe, poistovjećuju je sa putom tj. “Svetim vratima podzemnog svijeta” a koji se za posmatrače vide kao “mračno račvanje” u Mliječnom putu izazvano oblacima međuzvjezdane prašine. Pojavljuje se kao mračna staza koja započinje blizu ekliptike i proteže se duž Mliječnog puta, a u pravcu zvijezde “Polaris” tj. Sjevernjače i koja bi tada navodno trebala bi ukazivati na mjesto izlaska Sunca. Maje su tada bile vrlo svjesne te pojave. Istu Maje nazivaju mnoogobrojnim imenima poput “xibalba be” (put prema Xibalbi), “Camino de Santiago”, “Crna Staza”, “Nebesko Srce”. Takođe, blizanci heroji Hunahpu i Xbalanque morali su putovati ovom stazom kako bi se borili sa Gospodarima Xibalbe (Tedlock 334, 358). Takođe smatrali su da će istovremeno svjetlost koja se emitira iz Centra Galaksije sinkronizirati sva živa bića, omogućavajući im da voljno pristupe unutarnjoj transformaciji
koja će dovesti do novih stvarnosti.
Kako se zaštititi od Zla?

U bliskoj budućnosti planetarno čoviječanstvo zaista mora preuzeti odgovornost u pogledu vlastite svijesnosti, jer ista paralelno odlučuje u tome kakvu planetarnu realnost kreiramo.
Kako se zaštititi od Zla? poseban tekst u temi Planetarna Manipulacija
Budući da “čoviječanstvo” predstavlja apstraktan pojam, ono zapravo predstavlja ljudsko biće a ono njegovu značajnu frakciju. Kada ljudska bića prihvate da su direktno odgovorni za vlastita iskustva, automatski isčezava umna projekcija poistovjećivanja sa potencijalnom “žrtvom”. U tom pogledu, promjene se prvo dešavaju na individualnom nivou i postepeno kreiraju globalni nivo planetarne vizije čoviječanstva.
Mi postojimo trenutnom realitetu kako bi prikupili iskustvat i naucili lekcije, povecali svijesnost i omogucili nasoj dusi da se reinkarnira u sledeci visi oblik postojanja. Vrijeme na trenutnoj planeti nam je veoma ograniceno, i za neka ljudska bica je vec kasno da uvedu odredene promjene. Naravno, vrijeme ne postoji i nikada nije u potpunosti “kasno”, prilike su moguće ali rijetke i moramo biti puno obazrivi na to. Zato ne gubite vrijeme na nevažne manifestacije. Ne posvećujte pažnju svađama, nasilju, napetosti, posebno kada su vaši najbliži u pitanju. Sa njima uvijek podijelite ljubav i pažnju jer desiti će se trenutak kada oni više neće biti tu, a Vama u srcu ce ostati usnula ljubav i riječi koje ste im željeli reći i iskazati, ali tada, biće možda prekasno.
Primili smo informacije o tome kako postojimo kao odvojeni od prirode i univerzuma i primarno kako smo svi u potpunosti bice za sebe. U takvoj viziji odrazava se kompletna manifestacija ljudske nepravde na planeti, koja sa sobom povlaci tragove u vidu ratova, unistavanja prirodnih potencijala na planeti i drugih pojavnih oblika destrukcije… Nada uvijek postoji, i ako u ljudskom bicu tinja i najmanji plamen spiritualnosti i zelje da sazna nesto vise o sebi i prirodnosti realiteta u kojem postoji, to se nece dogadati, ne u toj mjeri. Zelja ce pobijeditii, Ljubav ce presuditi, a ljudsko bice ce steci i upoznati osjecaj spokoja u srcu. Tada ce osjecati da je na pravom putu, na putu prema nasoj istinskkoj prirodi i bicu koje postoji duboko u nasoj viziji. A takva vizija nam pomaze da prosperiramo, da opet osjetimo senzacije koje smo potisnuli u stranu a to su ljubav, intuicija, vitalnost, ljudskost,
i volja.
Konstantan protok u vidu energije nas podsjeća i podstiče da se konstantno mjenjamo, da pratimo vlastitu prirodu, da prosperiramo u zdravstvenom aspektu, da mjenjamo ideje i stavove, razmišljenja, da progresivno povećavamo vlastitu svijest (znanje) i percepciju, da u vlastitom umu konstantno usađujemo nove pozitivne navike a koje će nam u budućnosti povećavati kvalitet trenutnog života. Takođe, da se uvijek pitamo kuda zapravo idemo i da tražimo pravi smisao ma u kom realitetu postojali.

Postanite biće ljubavi a ne mržnje.
Prenosite ljubav (kreaciju) i svijetlost (informaciju) iz duhovne u materijalnu sferu. Tako zaista najbolje utičete na planetarnu svijest.
Takođe i istovremeno postanite jako oprezni jer bića koja predaju ljubav (kreaciju) i svijetlost (informaciju) bivaju automatski napadnuta od tamne strane (dezinformacija) u vidu mržnje (uništenje). U tom pogledu, od vitalnog je efekta to da Vi kao potencijalni “donosilac svijetlosti” unapređujete vlastite potencijale koji će Vam omogućiti prosperitet na tom putu i istrajnost sa “negativnim” napadima. Neznanje, neinformisanost i neiskustvo predstavljaju primarne elemente koji postaju oličenje ratova, mržnje, netolerancije, odsustva poštovanja, mnogih procesa sa kojima se ljudska bića suočavaju, kako bi potom došlo do iskustva razumijevanja, pažnje i prave ljubavi. Takav koncept zaista polako nestaje u toku 2012 godine, i isti predstavlja težak put na principu “suzama do ljubavi”. 21. decembra 2012 godine dešava se nova budućnost, nove ideje i nova interakcija ljudskih bića sa primarnim principima ljubavi.

Ideje nemaju efekta u teoriji, za njih je potrebna praksa (iskustvo) i sa teorijama se ne dešavaju promjene a koje su planeti trenutno jako neophodne, i zaista, sama planeta teži za istim.
Budimo uvijek otvorenog srca za nove ideje, ali ne dozvolimo da ideje od nas stvore bezobličnu masu koja odgovara gospodarima svijeta. Puno zla se dešava, umorili smo planetu i natjerali je da zaplače…rezultati su uočljivi. Jako puno ljudi sa vlastitim zlokobnim vizijama predstavljaju pretnju i potencijalni tumor za planetu. Planeta će preživjeti naravno, ona uvijek preživi i oporavi se. Za čovječanstvo ipak tek predstoji da vidimo. Promjene na planeti su neophodne kako bi opet uspostavili nekadasnji balans i povratili nekadasji integritet koji smo posjedovali u percepciji. Promjene ce ubrzo uspostaviti nekadasnji balans izmedu svijetlosti i tame, dobrog i loseg, znanja i neznanja…hoćemo li zaista upoznati pravac budućnosti koji poznaje tugu i bol, mržnju i frustraciju, depresiju i pesimizam, ili pravac koji poznaje ljubav i sreću, nadu i optimizam? U bilo kojem pravcu neophodno je da postanemo optimisti, hrabri i puni nade i ljubavi. Drevne civilizacije nas upozoravaju da kako bi upoznali sreću i radost, najčesće je neophodno da iskusimo najdublje Zlo, a to se upravo dešava u toku 2012 godine koja oličava buđenje u pogledu energetskog manipulisanja hibridnih a ljudi koji uporno pokušavaju da kontrolisati planetarne potencijale.
Zaista, ne postoji razlog da budemo uplašeni koliko je zapravo važno da budemo informisani. Tako reagujemo primarno zbog vlastitog neznanja u tom pogledu. Mi se polako prisjećamo nekadašnjih potencijala koje smo posjedovali u percepciji. Na planeti bukvalno “padaju maske” i uviđamo iluziije na koje su nas težili programirati, na planeti ponovo dolazi “Raj” ali na tom putu vjerovatno prvo upoznajemo i “Pakao” u vidu prirodnih pojava (promjena polova, prolazak planete Nibiru) kao i vještačkih (eventualna i iscenirana vanz. invazija) a koje “upoznajemo” kako bi podstakli unutrašnju transformaciju, prosperirali tj. duševno evoluirali u budućnosti. Iskreno se nadam da će budućnost planete pravcem zla neminovno biti preusmjerena od strane “Posmatrača” a koje smo nekad davno zaboravili.
Trenutne informacije na PlanetarnaVizija.org pa i trenutni tekst takođe predstavljaju virtuelni princip a koji mnogo Vas zaista može pretočiti u materijalnu realnost i navike od kojih zaista možete imati samo koristi.
Fokusirajte se na Vaš istinski motiv, a to je da postanete odraz kakav želite vidjeti na planeti, postanite ogledalo “Vaše” Planetarne Vizije.
Buđenje
Drevne Maje sledeći period poistovjećuju sa “buđenjem iz začaranog sna”

“Svako traži svoj put u životu. Taj put nije nikada ravan i gladak. On sigurno dovodi svakog do njegovog ishoda, a ishod ne znači zaborav. Naprotiv, to je samo početak.” iz proročanstva Maja
Ljudska Bica se poslednjih godina pokušavaju sjetiti nekadašnjih potencijala i integriteta kakve su nekada ranije posjedovali u percepciji. Nažalost veoma velika većina pokušava da vanjskim segmentima podstakne unutrašnju promjenu, umijesto da direktno posvete vrijeme, volju i energiju prema unutrašnjim aspektima vlastitog bića.
Mnogi istraživači takođe predviđaju da će, po drevnim Majama tzv. “Sinkronizacioni zrak” će proizaći iz centa našeg Mliječnog puta- da preusmjeri našu Zemlju a s tim i nas ljude. Oni tvrde, da iz centra naše Galaksije jedan -dosad držan za nemoguć- energetski zrak “kao reflektor iz najdubljih krugova Svemira” zrači usmjeren direktno na našu Zemlju. Interesantno je da jako mali broj vidovnjaka i proroka nije uspjelo da vidi poslije 2012 godine a mrema nekim 2012. pripada djevičanskoj oblasti – i da tada ćemo tada biti u mogućnosti, po prvi put sasvim slobodno, na svim nivoima usmjeriti vlastitu budućnost.

Takođe, prirodna nauka ukazuje da postoji suptilna energija, koja poput Pulsa emitira istu iz centa “Milky Way” primarno prema Suncu (i drugim zvijezdama u galaksiji) a koje omogućavaju život planetama (planeti Zemlji).
Naučnici smatraju da ljudsko srce “hvata” taj puls, prenosi u mozak, i koji potom procesira do stanica u tijelu. Isto tako, kada puls prođe kroz takvu relaciju netaknut (neometan), ljudsko biće se poistovjećuje sa univerzumom i omogućava mu se “prosvetljenje” u mnogim aspektima. Nažalost, na putu energetskog “pulsa” postoji jako puno interferencija u vidu niskovibracijskih emocija (straha) i drugih principa (ega, mržnje, zavisti) koje ljudsko biće iskušava ne dnevnoj bazi a koje ga odvajaju u tom poistovjećivanju. A isto je najčešće uraditi prilikom meditacije, kada se utiša proekcija uma koja registruje sve nadražaje i tako aktivna, uvijek odreaguje na iste. Naravno, um i srce su uvijek otvoreni a kada nisu, postajemo konfuzni i u stanju smo da se opiremo najpozitivnijim mogućim promjenama. Kada putem meditacije utišamo um, suptilnom energetskom “pulsu” omogućavamo “neometan prolaz” prema vlastitom srcu i tako se omogućava ideja da osjetimo istinski Raj, Shangri-lu, Obećanu Zemlju, Nirvanu, i istinsko povezivanje sa Izvorom primarne kreacije.

Primanjem “pulsa” mi postajemo svjesni da smo zaista povezani, da predstavljamo isto biće sa drugim životima u Univerzum, da sve proizilazi iz iste primarne Inteligencije, da podjela u vidu imena, boja kože, pola, nacionalnosti, Ratne mržnje u principu predstavljaju iluziju uma tj. ega, i trenutnog 3D materijalnog realiteta u kojem postojima, a koji je zapravo hologram.
“…Taj proces ćemo primjetiti tako, patetično rečeno, što ćemo se sjetiti svoga kosmičkog nasljeđa. Desiće se mogućnost da se oslobodimo naših zakorjelih modela, da se dalje razvijamo, da se oprostimo od starog načina djelovanja koje uništava našu Zemlju i naše društvo, naime od pohlepe gonjene egoizmom…” Peter Rusel
Postati prosvetljen ne podrazumijeva samo poznavanje odredenih aspekata u trenutnom realitetu, prosvetljenje u principu vazi kada ponovo postanemo svijesni nase istinske prirode i potom ostanemo u takvom osjecaju razumijevanja.

U principu, ako otvorite vlastito srce i um, taj tok će postati jači a Vi i Vaše tijelo (emocionalno, materijalno, mentalno, duhovno) ćete se brže prilagoditi i u vaše iskustvo privući višu frekvenciju ljubavi i energije koja će Vas ubrzo transformirsati u više stanje svijesnosti.
S Ljubavlju, In Lak’ech, Namaste

Tako da, jasno je da konačni efekat primarno zavisi od planetarne vizije ljudskih bića.
Mi sami kreiramo vlastitu planetarnu realnost, naš vlastiti “Raj” ili “Pakao”. Slušajte Srce, vlastitu Prirodu i njene moralne zakone jer Vam isti omogućavaju vezu sa budućim i višim duhovnim razumjevanjem, bezuslovnim principima, kao i odgovorima na davno postavljena pitanja. To zaista nije teško a jako je korisno jer sve dobro što iz nje proizilazi Vam se direktno reflektuje nazad i vi od toga možete samo imati koristi.
“…Ako ostanete u srcu, u ljubavi, bićete prosvetljeni i otići sa Majkom Zemljom u nešto više, uzvišenije…” Keisha Crowther
2012 godina važi za godinu buđenja ljudske vrste i uviđanja njene vlasite odgovornosti za planetarnu viziju. U toj godini Mi konačno i globalno uviđamo da se u trenutnom realitetu sve događa paralelno (istovremeno) , da postoji zakon akcije i rekcije, zakon privlačnosti, da su misli i emocije takođe energija i da istima utičemo, kreiramo i privlačimo buduće događaje…
Nisu Vam ni ljudski “duhovni vodiči” zaista potrebni, pratite prirodu.
Iskreno se nadam da će Planetarna Vizija budućnosti uskoro primiti pozitivan zamah, koji će postati pokretačka snaga novih promjena na planeti.

“…Krenite od srca, krenite od sebe i budite ogledalo koje želite vidjeti na planeti…”

Preuzeto sa
http://2012-transformacijasvijesti.comIskreno se, nadam da će, Planetarna, Vizija, budućnosti uskoro
O autoru
Miro Sinj
Author: Miro SinjWebsite: https://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Glavni urednik stranice!
Miro Smolčić je krenuo kao čitatelj i gotovo odmah se stavio u službu prenositelja znanja. Od samih početaka je s nama i promoviran je u glavnog urednika stranice. Posebni su mu interes drevne civilizacije na ovim postorima i njihova povezanost sa teorijom drevnih vanzemaljaca.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno