Četvrtak 2 Srpanj 2020

Pretraga

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Opet pucačina

10 Kol 2011
(Reading time: 1 minute)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 
  haubica
Sjeverna Koreja ponovo zapucala prema južnokorejskom teritoriju: Građani završili u skloništima
Sjevernokorejske su granate ispaljene tijekom uobičajenih vojnih vježbi, a na to su južnokorejske snage uzvratile također paljbom iz topništva

 

SEUL - Sjevernokorejska je vojska u srijedu ujutro ponovo topništvom zapucala prema južnokorejskom teritoriju , javljaju svjetske agencije navodeći priopćenje jednog državnog dužnosnika Južne Koreje.

Prema njegovoj izjavi, sjevernokorejske su granate, ispaljene tijekom uobičajenih vojnih vježbi, pale nedaleko od otoka Yeonpyeong , međutim nije poznato jesu li završile u južnokorejskim teritorijalnim vodama.

Južnokorejske su snage uzvratile također paljbom iz topništva, javlja agencija Yonhap sa sjedištem u Seulu. Stanovnicima otoka Yeonpyeong savjetovano je da odu u skloništa dok su ribarski brodovi pozvani natrag u luku.
Najnoviji incident dogodio se u neposrednoj blizini sjeverne granice dviju Koreja koja je u posljednjih nekoliko godina postala mjesto brojnih okršaja . Prošle godine je na tome području poginulo 50 Južnokorejaca.

 

Preuzeto sa

www.jutarnji.hr

 

Najnoviji, incident, dogodio, se u neposrednoj, blizini

O autoru
Miro Sinj
Author: Miro SinjWebsite: https://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Glavni urednik stranice!
Miro Smolčić je krenuo kao čitatelj i gotovo odmah se stavio u službu prenositelja znanja. Od samih početaka je s nama i promoviran je u glavnog urednika stranice. Posebni su mu interes drevne civilizacije na ovim postorima i njihova povezanost sa teorijom drevnih vanzemaljaca.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno