Srijeda 27 Svibanj 2020

Pretraga

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Širenje panike?

30 Lis 2013
(Reading time: 1 minute)

Korisnička ocjena: 5 / 5

Zvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivna
 

   ScreenShot001

 

Raste strah, počela priprema:
Udar meteora mogao bi nas uništiti
Opća skupština UN odobrila je mjere za otkrivanje i koordinirani odgovor u slučaju udara meteora, uz pojašnjenje kako bi u tom slučaju moglo doći do razaranja nekih gradova, a možda i uništenja naše civilizacije.
Sve više zemalja članica Ujedinjenih naroda strahuje od prijetnje udara meteora u Zemlju koji bi mogao imati ozbiljne posljedice za život na planeti.

Predlaže se osnivanje međunarodne mreže 'Upozorenje od meteora' koju bi sačinjavali znanstvenici, zvjezdarnice i svemirske agencije diljem planeta, koji bi dijelili informacije o novootkrivenim asteroidima i kolika je vjerojatnost da će pasti na Zemlju.

>> VIDEO Ostaci meteora koji je eksplodirao iznad Rusije obišli Zemlju

UN će organizirati i osnivanje savjetodavne skupine čiji je zadatak detektirati najbolje opcije, troškove i tehnologije koje su potrebne u slučaju pada meteora. Rezultati tog istraživanja će se dijeliti sa svemirskim agencijama diljem svijeta. (Agencija VLM)preneseno sa
http://dnevnik.hr/vijesti/tech/u-slucaju-udara-meteora-neki-gradovi-bi-mogli-ostati-razoreni---309051.html

Predlaže se, osnivanje, međunarodne ,mreže 'Upozorenje od meteora'

O autoru
Miro Sinj
Author: Miro SinjWebsite: https://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Glavni urednik stranice!
Miro Smolčić je krenuo kao čitatelj i gotovo odmah se stavio u službu prenositelja znanja. Od samih početaka je s nama i promoviran je u glavnog urednika stranice. Posebni su mu interes drevne civilizacije na ovim postorima i njihova povezanost sa teorijom drevnih vanzemaljaca.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno