Petak 1 Prosinac 2023
×

Upozorenje

JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 62

Pretraga

Lječenje mamurluka slaninom

09 Tra 2009
(Reading time: 1 - 2 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Nakon napornog truda i traženja Vaši admini KONAČNO su pronašli jedno sveto rješenje u suradnji sa jednim od vodečih znanstvenih portala današnjice lijek protiv MAMURLUKA(da dobro ste pročitali).

lječenje, mamurluka, šunkom, mamurlukSendvič sa slaninom najbolji je mogući lijek protiv nuspojava uzrokovanih alkoholnim overdoseom. Savršena kombinacija proteina, masti i ugljikohidrata vratit će vas u normalu.
Sendvič sa slaninom uistinu liječi mamurluk jer podiže razinu amina koji 'raščišćuju' glavu, tvrde znanstvenici.

Uz to hrana ubrzava metabolizam i pomaže tijelu da se što prije riješi alkohola.

''Hrana ne upija alkohol, ali ubrzava metabolizam i pomaže vam da se nosite s nuspojavama pretjerane konzumacije alkohola. Hrana će nam obično pomoći da se osjećamo bolje'', tvrdi Elin Roberts sa Sveučilišta u Newcastleu.

''Kruh je bogat ugljikohidratima, a slanina je puna proteina koji se pretvaraju u aminokiseline. Vaše tijelo treba aminokiseline, osjećate se bolje ako ih konzumirate.''

''Alkoholiziranje iscrpljuje i neuroprijenosnike, ali slanina sadrži i visoku razinu amina koji popravljaju situaciju i 'raščišćuju' glavu.''

Znanstvenici su otkrili i kompleksne kemijske interakcije kod prženja slanine koje rezultiraju dobitnom kombinacijom okusa i mirisa kojoj je teško odoljeti.

''Miris pržene slanine je dovoljno privlačan čak i najtvrdokornijim vegetarijancima. Nešto se događa unutra. Nije riječ samo o ideji ukusnog zalogaja, riječ je o ozbiljnoj kemiji'', tvrdi Roberts.

''Meso se uglavnom sastoji od proteina i vode. Proteini su građeni od blokova aminokiselina. No treba vam i mast. Svi koji su bili na dijeti znaju da meso nema isti okus ako ukloniš masnoću. Treba nam mast da bi okus bio bolji'', pojasnila je profesorica Roberts.

 

Izvor: net.hr

Za Vas odabrao Miro-sinj

 

lječenje, mamurluka, šunkom, kako, izlječiti, mamurluk


Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno