Četvrtak 9 Srpanj 2020

Pretraga

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

NLO-i viđeni nad Međimurjem?

24 Tra 2009
(Reading time: 1 minute)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

nlo iznad čakovcaU NOĆI sa subote na nedjelju, oko ponoći, nad Međimurjem se navodno pojavilo čak sedam svjetlećih letećih objekata, koji su se na nebu zadržali 15-ak minuta.

"Vozile smo se iz Čakovca kroz Šenkovec po glavnoj cesti i u daljini iznad obzora vidjele smo nekoliko narančastih svjetala, sjajnijih od zvijezda. Parkirale smo se u Šenkovcu, izašle iz auta to pogledati i vidjele da te `zvijezde` ne stoje mirno, već se kreću. Tad su ta svjetla polako nestala, da bi se ubrzo negdje između Lopatinca i Mačkovca pojavila nova svjetla na nebu, njih sedmero. Polako su se dizala u visinu, jedno po jedno, a nakon toga te su 'zvijezde' počele raditi formacije po nebu. Onda su ponovo nestale", ispričale su za Međimurske novine P. N. i D. N. Djevojke su dodale i kako one nisu jedine koje su vidjele ovu nesvakidašnju pojavu već ju je uočilo i nekoliko mještana Šenkovca.  Prenosi index.hr

O autoru
Danijel Folnegović
Author: Danijel FolnegovićWebsite: http://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Owner
Danijel Folnegović je oduvijek bio zainteresiran za sve što ima veze s paranormalnim. Zarazio se time tamo davne 1993. gledajući prvu epizodu serije Dosije X. Voli pisati o bilo ćemu zanimljivom od NLO-a, vanzemaljaca, teorija urote, teorije o drevnim vanzemaljcima i nerješenim misterijama. Također, ima strast prema SF serijama i filmovima, ali i nogometu. Pokretač je ove stranice i brine o njenom neometanom radu. Povremeno se pojavljuje kao gost u nekim TV i radio emisijama.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno