Subota 11 Srpanj 2020

Pretraga

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

''Teorije'' zavjere

Na vrhu injekcije smješten je čip? - Obavezno pročitati

14 Pro 2009
(Reading time: 1 - 2 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

"Dana 28. 08.2009. držao sam uvodno predavanje o GNM u Badenu kod Beča. Sa mnom je bila moja supruga i oko 40 slušatelja. Na kraju rasprave došli smo i do teme o svinjskoj gripi, kada se ustala jedna gospođa i objasnila sljedeće:

cipgripa Njezina prijateljica radi u bečkom poduzeću za proizvodnju lijekova. I ona ju je obavijestila da se doista u injekcijama za cijepljenje protiv gripe na vrhu injekcije nalaze nano-djelići, koji se doduše ne mogu vidjeti prostim okom, ali zato kod povećanja od 12 puta lako se mogu doseći dječjim mikroskopom.
Suradnicima poduzeća za proizvodnju lijekova objašnjeno je da ovi nano-djelići u tijelu funkcioniraju kao tvrdi disk u računalu i tako se mogu nagomilavati svi mogući podaci a u buduće će si tako uštedjeti e-kartu. Ova mjera odnosi se za omogućavanje točnog izračuna stanovništva i za 'zaštitu beba'. Pretpostavlja se naime da bi puno majki pred vlastima svoju novorođenčad učinilo nezamjetljivom, jednostavno ih 'ne prijavivši'.
Gospođa je na predavanju nadalje obavijestila da i ona radi u zdravstvu. Jednog svog pacijenta, pravnika, upitala je kako se može izbjeći ovo čipiranje (dobivanje čipa). On joj je objasnio da on kao uostalom i svi iz više društvenog sloja znaju za to čipiranje. Za ovu godinu planirano je: nema prisilnog cijepljenja već samo putem tiska pokrenuti ljude na samovoljno cijepljenje. Ako bi ih se malo dalo čipirati, sljedeće godine provest će se obavezno cijepljenje. Izuzete bi bile određene osobe kao policija, medicinsko osoblje, političari itd. On kao pravnik zna za sebe mogućnost kako izbjeći cijepljenje čipom, ali za većinu nema bježanja."
Ing. Helmut Pihlar

Što nam najavljuje tehnički napredak?
Spreman je čip - za čovjeka!
Kako izgleda?
čipiranje, stanovništva, cjepivom


Čip zamjenjuje novac i kartice
VELIČINE JE ZRNA RIŽE...

Čip i šprica za ucjepljenje pod kožu.

 

cipgripa2

 

 

"Bio-čip" je 7mm dug i 0.075mm širok, velik kao zrno riže.

U njemu se nalazi transponder i punjiva litijska baterija.

 

 

Bateriju puni strujni krug od termoelemenata koji
proizvodi električnu struju kako se temperatura tijela mjenja.
TRANSPONDER JE SISTEM POHRANJIVANJA ZA ČITANJE INFORMACIJA U MIKROČIPOVIMA.
ČITANJE SE IZVRŠAVA U VALOVIMA KAO DALJINSKO UPRAVLJANJE.

lokator, ljudi, pomoću, čipaGotov je sistem otkrivanja i pračenja čovjeka sa čipom

 

 

 

 

 

cipgripa4Potrošili su više od 1.5 milijuna dolara za istraživanje da bi otkrili
koje je najbolje mjesto za umetanje "bio-čipa" u ljudsko tijelo.
Našli su samo dva zadovoljavajuća i efikasna mjesta -
GLAVA, ispod skalpa i stražnja strana ruke, točnije...
cipgripa5DESNA RUKA

 

 

 

 

 

 

 


 


 

 


O autoru
Danijel Folnegović
Author: Danijel FolnegovićWebsite: http://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Owner
Danijel Folnegović je oduvijek bio zainteresiran za sve što ima veze s paranormalnim. Zarazio se time tamo davne 1993. gledajući prvu epizodu serije Dosije X. Voli pisati o bilo ćemu zanimljivom od NLO-a, vanzemaljaca, teorija urote, teorije o drevnim vanzemaljcima i nerješenim misterijama. Također, ima strast prema SF serijama i filmovima, ali i nogometu. Pokretač je ove stranice i brine o njenom neometanom radu. Povremeno se pojavljuje kao gost u nekim TV i radio emisijama.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno