Petak 12 Travanj 2024

Pretraga

Tajna društva

Zanimljiva tvrdnja: "Antarktik je mjesto gdje su pali anđeli još uvijek živi, ​​ali zaključani"

15 Ruj 2022
(Reading time: 1 - 2 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Zanimljiva tvrdnja: "Antarktik je mjesto gdje su pali anđeli još uvijek živi, ​​ali zaključani"

Nedavni film snimila je i objavila jedna izraelska internetska publikacija. Film se zove "Pali anđeli zatvoreni su na Antarktiku i još su živi" . Prema ovom filmu, to je nepristran pogled teorije zavjere na tu temu.

Većina ljudi je prilično skeptična u vezi s tim, ne želeći previše ulaziti u ovakve teorije. Ipak, na sreću, film je prilično dobro napravljen. I tvorci ovog filma temelje se na apokrifnom djelu "Knjiga o Enohu" . Ovo predstavlja priču o tome kako je Henok postao posrednik između Palih anđela i Anđela pravde. Dvije su se rase međusobno borile jer su se pali anđeli željeli razmnožavati s ljudskim ženama i nakon što su to učinili stvorili su Nefile, također poznate kao Divovi.

Divovi su skinuli s prijestolja Pale anđele, au ovom filmu se tvrdi da su bazu Palih anđela, planinu Hermon, tada preuzeli Divovi. Prema filmu, pali anđeli sada su zapeli negdje na Antarktiku i moramo saznati gdje su kako bismo ih oslobodili ili barem proučavali.

Pitanje koje se nameće je sljedeće: Tko je zatočio Pale anđele na Antarktiku? Anđeli pravde?

izvor
https://www.lovendal.ro/wp52/afirmatie-interesanta-antarctica-este-locul-in-care-ingerii-cazuti-sunt-inca-in-viata-dar-inchisi/

O autoru
Miro Sinj
Author: Miro SinjWebsite: https://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Glavni urednik stranice!
Miro Smolčić je krenuo kao čitatelj i gotovo odmah se stavio u službu prenositelja znanja. Od samih početaka je s nama i promoviran je u glavnog urednika stranice. Posebni su mu interes drevne civilizacije na ovim postorima i njihova povezanost sa teorijom drevnih vanzemaljaca.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno