Petak 8 Prosinac 2023

Pretraga

Tajna društva

Tajna diplomatska misija u podvodnim gradovima u Atlantskom oceanu

02 Ruj 2022
(Reading time: 1 minute)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Tajna diplomatska misija u podvodnim gradovima u Atlantskom oceanu

JP, koji trenutno služi u američkoj vojsci kao intendant i kemijski serviser, nedavno je odveden na tajnu misiju u podvodni grad na obali Floride u regiji Bermudskog trokuta. JP je rekao da je svjedočio visokim ljudskim bićima koja su nastanjivala grad koji je bio zaštićen divovskom podvodnom kupolom. Rekao je da postoje još dva grada s kupolama uz onaj koji je posjetio. JP je rekao da je ondje bio s malim kontingentom vojnika kako bi zaštitio civilnog pregovarača koji se sastao s čelnicima podvodnog grada kako bi vodili pregovore.

U ovom intervjuu za Exopolitics Today, JP govori o svojoj misiji, uključenim ljudima i onome čemu je svjedočio na dnu oceana u regiji Bermudskog trokuta.

izvor
https://exopolitics.org/secret-diplomatic-mission-to-underwater-cities-in-atlantic-ocean/

 

O autoru
Miro Sinj
Author: Miro SinjWebsite: https://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Glavni urednik stranice!
Miro Smolčić je krenuo kao čitatelj i gotovo odmah se stavio u službu prenositelja znanja. Od samih početaka je s nama i promoviran je u glavnog urednika stranice. Posebni su mu interes drevne civilizacije na ovim postorima i njihova povezanost sa teorijom drevnih vanzemaljaca.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno