Petak 10 Srpanj 2020

Pretraga

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Tajna društva

NLO MATIČNI BROD

13 Ruj 2011
(Reading time: 1 - 2 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 
nlo_seulAutentična snimka

Matični brod pojavio se iznad SeulaKim Se-Hyeon, 41-godišnjak iz Koreje, fotografirao je centar Seula kada je primijetio neobični objekt kako lebdi na nebu. Dodatna analiza je ukazala da se vjerojatno radi o izvanzemaljskom brodu.

Fotografiju je odmah poslao na uvid centru za analiziranje NLO-a, gdje su već utvrdili da se ne radi o manipuliranoj slici i da je autentična, no teži dio zadatka je tek pred njima.

Na temelju jedne fotografije trebali bi zaključiti o čemu je zapravo riječ. Za sada su utvrdili da je objekt na ogromnim visinama i da sigurno nije insekt, ptica ili ljudska letjelica.

Neka od nagađanja koja se mogu naći na internetu uključuju da se radi o izvanzemaljskom matičnom brodu koji uz sebe ima flotu nevidljivih letjelica.

Drugi misle da je riječ o lebdećoj postaji koja je uvijek, iako nevidljiva, prisutna na nebu, no u ovom je slučaju na trenutak 'odmorila' polje nevidljivosti ili ga jednostavno resetirala.

O nevidljivosti izvanzemaljskih letjelica već se neko vrijeme vode rasprave, a jedna od teorija je da takva tehnologija troši velike količine energije pa ovakvi 'matični brodovi' u svojem kretanju prate sunčevu svjetlost kako bi uvijek bili dobro opskrbljeni potrebnom energijom.Preuzeto sa

http://www.net.hr

 

 

 

O nevidljivosti, izvanzemaljskih, letjelica, već se neko, vrijeme vode

 

O autoru
Miro Sinj
Author: Miro SinjWebsite: https://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Glavni urednik stranice!
Miro Smolčić je krenuo kao čitatelj i gotovo odmah se stavio u službu prenositelja znanja. Od samih početaka je s nama i promoviran je u glavnog urednika stranice. Posebni su mu interes drevne civilizacije na ovim postorima i njihova povezanost sa teorijom drevnih vanzemaljaca.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno