Četvrtak 2 Srpanj 2020

Pretraga

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Prepper-iranje

Trese se i istočna obala SAD-a

23 Kol 2011
(Reading time: 2 - 4 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

potresafpilust625Da li ameri testiraju kako će na njih djelovati globalne promjene? Naime da li se itko od vas siječa nekog potresa na istočnoj obali amerike? Ja osobno ne, pogotovo ne ove magnitude, ali zanimljivo je da na toj dosta jakoj magnitudi ništa nije oštečeno. Sad su dvije dvojbe:

1. Ovo se sve događa prirodno i svi bi se trebalo pomiriti sa činjenicom da će se desiti mnoga proročanstva koja smo već obrađivali, kako mi, tako i kolege sa drugih stranica. E tu imam dvojbe, da li se pripremati na preživljavanje u prirodi kad krene cijela priča il se prepustiti i mirna duha čekati da nas struja prenese u 4D svijet. Pročito sam u zadnje vrijeme mnogo knjiga na tu temu i članaka, preporučam stranicu val-znanje.com 

Znaći na sajtu planetxelenin.com če te dobiti gro materijala i savjeta  o tome gdje bi najbolje bilo biti kada će promjene biti u punom jeku. Ne bojte se ne govore o tome da morate u australiju, ali što dalje od obale i obalnih gradova...

2. Ovo se sve događa po komandama iluminata i opsjenara koji u svojim rukama imaju močni HARP, za kojeg nitko izvana ne zna što je sve sposoban učiniti. Ali ako ste malo pratili Tesline radove, možete samo naslutiti koliko je to močno oružje u njihovim rukama. Ukoliko se radi o tome drugom dijelu priče, onda se pripremite za najgore, istrijebit će nas do zadnje glave, po USA-a formumima naveliko pišu o tome kako pripremaju vojsku da uđe u grad i poubija sve što bi moglo preživjeti nakon potresa, a nakon toga istrebljenje slijedi i izvan gradova, dok će elita u oba slučaja ostati u podzemnim gradovima koji su neminovno građeni u posljednjih 60-ak godina. U toj drugoj varijanti možete se samo nadati da će vas ljudi slušati, jer grupe trebaju biti velike i močne, kako psihički, tako i fizički. Koliko nas je stvarno spremno za život u prirodi, nemojte sad u sebi pomisliti, pa nije to ništa strašno. Pokušajte samo jedan vikend otić u šumu bez  mobitela, laptopa, ničeg što radi na struju! Koliko vas je iskusilo takvo iskustvo, ja osobno nisam nikad bio duže od dva dana u šumi, a tu govorimo o minimalno mjesecima, vjerojatno godinama. Po tome scenariju od čovjećanstva mora ostati oko 500 miliona ljudi, jer ilumići vjeruju da je takva brojka idealna za sklad života sa prirodom. Pitam se sad, pa zašto nisu prije reagirali i odradili kontrolu stanovništva?

 

Sad mi se javila i neka treča ideja, a to je da će se prve dvije kombinacije dešavati simultano, u tome slučaju želim nam svima sreču.

Zašto nekako ne vjerujem u prolazak Nibiru-a?

Pa koliko got oni žele skrit činjenicu da je planet tolike jebene mase blizu, zamislite koliko ima i malih amatera koji bulje u nebo, i da baš niti jedan ništa nije vidio, čisto ne vjerujem. Nemoguće ih je baš sve kontrolirati i obuzdavati. Ima tu i sumerskih tekstova koji nibiru najavljuju tek za neka 3 desetljeća ili stolječa čak. Zadnji je prolazak zabilježen u egiptu oko 1300g prije nove ere. Dobro to nitko ne može ni potvrditi ni zanjekati.

S druge strane nadu mi daje i činjenica da bi ipak trebali jaaaaako osiječati promjene da takvo đubre dolazi, ovi potresi su mi presitni s obzirom na ogromnu masu i konfiguraciju, a fale mi i annunaki koji bi trebali biti naši bogovi iliti kreatori. Oni se nebi skrivali iza iluminata jer su jebeno nadmočniji od nas u svakome pogledu. S jedne strane mi smo njihova djeca, a sa druge strane robovi. Oni se pojavljuju već ćim nibiru uđe u sustav i ostaju skroz do zadnje točke izlaska, a nama daju nove tehnologije koje onda moramo apsolvirati do idućeg dolaska.

 

Očekujem da se i vi malo uključite u raspravu, da vidimo svi različite aspekte ovih promjena na zemlji, zanima me ima li tko da vjeruje da je sve to normalno i prirodno? U zadnje tri godine je bilo više potresa i erupcija vulkana nego valjda u zadnjih 50.

Ne znam šta da napišem za kraj, a da vas potaknem na komentiranje?

 

promjene, na, zemlji, 2012, kraj, svijeta

O autoru
Danijel Folnegović
Author: Danijel FolnegovićWebsite: http://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Owner
Danijel Folnegović je oduvijek bio zainteresiran za sve što ima veze s paranormalnim. Zarazio se time tamo davne 1993. gledajući prvu epizodu serije Dosije X. Voli pisati o bilo ćemu zanimljivom od NLO-a, vanzemaljaca, teorija urote, teorije o drevnim vanzemaljcima i nerješenim misterijama. Također, ima strast prema SF serijama i filmovima, ali i nogometu. Pokretač je ove stranice i brine o njenom neometanom radu. Povremeno se pojavljuje kao gost u nekim TV i radio emisijama.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno