Petak 1 Prosinac 2023

Pretraga

Prepper-iranje

10-ak činjenica koje nam kazuju da se sprema "nevrjeme"

30 Ožu 2019
(Reading time: 2 - 3 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 


10things

 

Zamislite da u bilo kojem trenutku možete vidjeti 24 sata u budućnost. Očigledno, možete napraviti lom na burzi dionica, pošto znate koje će sutra brutalno poskočiti, ali još jedna stvar koju možete učiniti je biti sigurni da ćete, kada se dogodi apokalipsa, imati vremena se za nju pripremiti.

Na primjer, ako ste znali da će se dogoditi katastrofa danas ili sutra, imat ćete vremena izaći iz grada, skupiti dodatne zalihe, spojiti svoju obitelj ili se samo pripremiti za propast dok apokalipsa ne prođe(ako prođe). Biti u stanju to učiniti može vam doslovno spasiti život.

Naravno da ne možemo vidjeti budučnost, ali po temelju prijašnjih iskustava možemo pretpostaviti kada neki naizgled bezazleni događaj može eskalirati u apokaliptične razmjere. S obzirom na to koliko se toga danas događa i ma koliko ludo bilo jedno oko uvijek mora biti otvoreno i osluškivati što nam se ne govori, a potencijalno je razorno.
Dečki sa slijedečeg videa nam govore o znacima na koje moramo biti izuzetno osjetljivi kad je apokaliptični događaj u pitanju, ja sam izvukao neke stvari, pošto svi čitatelji ne znaju engleski, pa da ne ostanu zakinuti za sadržaj, a ako ga znate, pogledajte OBAVEZNO i priloženi video na dnu članka:

Evo njihovog popisa stvari za pračenje:


1. Kada vidite normalne ljude da se gube (borbe, pljačke, neredi, itd.).
2. Gubitak električne energije na regionalnoj razini više od tjedan dana.
3. Zamračenje medija (cenzura određenih tema, bilo dobrovoljnih ili ovlaštenih od strane vlade).
4. Kada se izoliraju dijelovi društva ili regije, moguće suzbijanje kontaminacije nekog virusa ili pandemije.
5. Burza zaroni 10% u jednom danu i zaustavlja trgovanje sljedeći dan. Znači kada čujete da je slom na burzi veči od 10% u jednom danu!
6. Nije vam dopušteno podizati novac iz svoje banke.
7. Kad znate da nešto razorno dolazi (kao uragan).
8. Vlada očito laže (Spremni smo za to i to, a znaš da nikakve akcije nisu predhodile takvoj izjavi).
9. Pružatelji prve pomoći, infrastrukturni radnici i zdravstveni radnici ne dođu na posao. Ovo je situacija kad stvarno treba krenuti dalje od gradova.
10. Vojno stanje (što obično znači da se katastrofa već dogodila, ali to također može značiti da vlada zna da će se nešto loše dogoditi).

Obavezno pogledajte videozapis u nastavku kako biste dobili više pojedinosti o tim znakovima i kako ih prepoznati.

O autoru
Danijel Folnegović
Author: Danijel FolnegovićWebsite: http://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Owner
Danijel Folnegović je oduvijek bio zainteresiran za sve što ima veze s paranormalnim. Zarazio se time tamo davne 1993. gledajući prvu epizodu serije Dosije X. Voli pisati o bilo ćemu zanimljivom od NLO-a, vanzemaljaca, teorija urote, teorije o drevnim vanzemaljcima i nerješenim misterijama. Također, ima strast prema SF serijama i filmovima, ali i nogometu. Pokretač je ove stranice i brine o njenom neometanom radu. Povremeno se pojavljuje kao gost u nekim TV i radio emisijama.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno