Petak 1 Prosinac 2023

Pretraga

Prepper-iranje

Što FEMA zna, a da mi nismo vidjeli? Testiran signal za nacionalno uzbunjivanje širem teritorija SAD-a!

28 Ruj 2017
(Reading time: 2 - 3 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

RTS1AE50 e1504718724579Ovo je samo! Američka Federalna agencija za upravljanje u hitnim slučajevima FEMA jutros po našem vremenu je testirala Nacionalni sustav za hitno uzbunjivanje na teritoriju SAD-a. Test je pušten putem radia, televizije, kabelskih sustava, kao i preko satelitskih sustava preko cijelog teritorija SAD-a i trajao je približno jednu minutu. Ovo je treći veliki test sustava, prvi se dogodio u 11 mjesecu 2011, drugi je bio prijeotprilike godinu dana, a treći se dogodio baš sad u jeku velikih tenzija i zveckanja nuklearnim oružjem između Sjevernokorejskog režima i SAD-a.

FEMA Sandy

Iako se u izvješću navodi da se radi o rutinskom testiranju, čudno je što se to radi baš sad, pošto je normalni rok između testova 5 godina. Naime što nije glupo da se takav test nije odradio neposreno prije udara uragana prvo Harvey, pa Irma, trenutno Maria? Iako mislimo da nas se to ne tiće, postavljam si pitanje, da li stvarno se nešto veliko priprema, nešto što znaju samo visoki dužnosnici vlade SAD-a i drugih zemalja uključenih u upravljanje Svijetom? Da li je moguće da mi „obični“ građani ne možemo povezati kockice slagalice koja nam je cijelo vrijeme pred nosom? Ako stvarno ispucaju nuklearke i mi ćemo naj... ne direktno, ali indirektno će se posljedice itekako osjetiti. Baš sam slušao tabor znanstvenika čiji stav podržava i naš veliki akademik Vladimir Parr da je za ovakvu promjenu klime zaslužno baš to bjesomučno testiranje raznih nuklearnih sustava tjekom 60-ih i 70-ih godina prošlog stoljeća. Da li su te eksplozije mogle napraviti rupe u atmosferi? Da li je zbog toga klima toliko uzdrmana?

Vrlo vjerojatno je odgovor da! Nitko ne želi staviti ruku u vatru, ali postoje ozbiljne indikacije da je upravo rijeć o tome, a sad prijete još i nuklearnim sukobom, koji će sigurno još značajnije poremetiti svijetsku klimu i možebitno dovesti do nuklearne zime, to naravno ovisi o količini ispucanih projektila. Ako se to dogodi onda smo stvarno gadno naj... i da mi baš ništa ne možemo učiniti da to spriječimo, jer ako nuklearni Kim lansira makar i jednu jedinu raketu, Trumpov odgovor će biti, ha to ne moram ni pisati ...

 

 

 

 

Link na FEMA-inu obavjest se nalazi niže:

https://www.fema.gov/news-release/2017/09/19/mandatory-nationwide-test-emergency-alert-system-be-conducted-september-27

O autoru
Danijel Folnegović
Author: Danijel FolnegovićWebsite: http://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Owner
Danijel Folnegović je oduvijek bio zainteresiran za sve što ima veze s paranormalnim. Zarazio se time tamo davne 1993. gledajući prvu epizodu serije Dosije X. Voli pisati o bilo ćemu zanimljivom od NLO-a, vanzemaljaca, teorija urote, teorije o drevnim vanzemaljcima i nerješenim misterijama. Također, ima strast prema SF serijama i filmovima, ali i nogometu. Pokretač je ove stranice i brine o njenom neometanom radu. Povremeno se pojavljuje kao gost u nekim TV i radio emisijama.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno