Ponedjeljak 25 Listopad 2021

Pretraga

Odlazi li NIBIRU?

25 Svi 2012
(Reading time: 2 - 4 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

nibiruNeki sam dan surfao internetom i tražio nove podatke o Nibiru-u. Naravno da ima stotinu verzija priče, dolazi, ne postoji, to su izmišljotine ... No međutim u vidu novih potresa na našoj strani svijeta, a sve manje u južnoj americi i Japanu, došao sam do laičkog zaključka. Budući da nisam astronom, astrofizičar, astrolog, niti imam ikakve veze sa tim astro pričama. Znači ko laiku mi je nekako sinulo, ako je neko tijelo(planet) bio u našoj blizini i pri prolasku sa istočne strane napravio nekoliko razornih, katastrofalnih potresa (Čile, Japan ...), sad naravno kad nas je okružio i krenuo prema izlaznoj putanji, poresi su se prebacili na zapadnu stranu, pa su se počele tresti Grčka, Italija, Bugarska. Nekako očekujem razorni potres i kod nas  u Zagrebu.

Zašto?

Pa zašto bi nam za milog boga stavljali lekte u sandučiće o tome kako se moramo ponašati, prije, za vrijeme i nakon potresa? Zašto g.Pavle Kalinič uporno upozorava na to da će pola Zagreba biti razrušeno u potresu? Vjerojatno zato što zna da će se to dogoditi! To potkrepljujem samo onim što ste mogli čitati u svim javnim glasilima i po portalima da se grad Zagreb priprema na potres jačine do 7 stupnjeva po Richteru i očekivani broj žrtava je cca 100 000! To se odnosilo večinom na ljude u užem središtu grada koji žive u starijim zgradama koje nisu građene po današnjim standardima, a još k tome sve su probušene razno-raznim izlozima i ako malo bolje pogledate uoče nemaju temeljnu konstrukciju.

potresNaravno zato su aktivirani svi mjesni odbori, vatrogasci, policija, hitne službe, ama baš svi koji bi mogli nešto pomoč u takovoj katastrofi. Jedna me dobra prijateljica upozorila i na to kako su u središtu grada promijenjene sve sirene i kako je testiran sustav uzbunjivanja. Kako sam u tome nije mi trebalo dugo da povežem dva i dva i shvatim da nas na jedan podsvjesni način pripremaju na najgoru moguču katastrofu koja će pogodila grad u njegovoj novijoj povjesti. Ne želim nikoga plašiti, nisam prorok i ne želim zlo nikome, ali onaj  filing mi govori da budem u pripremi za neko sranje. Ovi skuplji računi za struju i vodu koje su dobili svi stanovnici Zg županije, za ostale ne znam, nisu slučajno toliko poskupili. Jedan dio para ide u holding i pokušaj njegovog spašavanja, ili bolje rečeno zadnji pokušaj reanimacije, a ovim jednim dijelom se sigurno financira sva ta silna oprema koja nam dolazi. Pogledajte samo koliki je broj nadzornih kamera u gradu, svakim ih je danom sve više i više, pa sad više nije ni neka vijest o postavljanju novih.  Malo sam sad skrenuo previše sa teme.

Dakle Nibiru!

Negdje sa početkom financijske krize počela se aktualizirati i priča o tome planetu. Dok smo svi mi bili zaokupljeni krizom, poslovima, preživljavanjem, u početku baš i nismo gledali prema nebu, zaokupljali su nas ratom u libiji, afganistanu, al kaidom, propasti mnogih tvrtki koje su stolječima poslovale, banke su propadale, a mi i dalje nismo gledali ispred ni iznad sebe, gledali smo samo prema dolje. E, sad u te tri ključne godine kako se povečavao i broj potresa, prirodnih katastrofa, kojekavih neočekivanih erupcija vulkana i svega toga. Ubiti vlasti velikih supersila su imale savršen paravan za povezivanje sa Nibiruom. Da sa space shutlovima su mogli komotno prelaziti sa jedne planete na drugu, razmjenjivati informacije, ljude, kojekakva biča druga ... Nitko to nije pratio, a nismo ni mogli jer realno, tko ima para za takvo što?

Dakle nekako me puno više strah fašizma koji nam se priprema ulaskom u EU, strah me kontrole stanovništva kojekakvim čipovima koja nam mogu ubrizgati "cijepljenjem protiv gripe", rastučim brojem rakova kod ljudikao i šečernih i drugih teških bolesti od kojih gotovo svi oboljevaju. Ima tu još puno stvari kojih se puno više bojim od Destroyera, jer on ako dođe i izozove takvu kataklizmu, itako nam nema spasa. Sve mi seviše čini da je upravo ta priča sa Nibiruom bila mamac za sve da se ne fokusiraju na sadašnji trenutak i sve ove stvari o kojima sam piso.

 

To jedno malo moje razmišljanje o tome ....

 

O autoru
Danijel Folnegović
Author: Danijel FolnegovićWebsite: http://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Owner
Danijel Folnegović je oduvijek bio zainteresiran za sve što ima veze s paranormalnim. Zarazio se time tamo davne 1993. gledajući prvu epizodu serije Dosije X. Voli pisati o bilo ćemu zanimljivom od NLO-a, vanzemaljaca, teorija urote, teorije o drevnim vanzemaljcima i nerješenim misterijama. Također, ima strast prema SF serijama i filmovima, ali i nogometu. Pokretač je ove stranice i brine o njenom neometanom radu. Povremeno se pojavljuje kao gost u nekim TV i radio emisijama.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno