Srijeda 30 Rujan 2020

Pretraga

Misterije - Neobjašnjivo

DA LI JE ZAPOČEO RAT U AMERICI

23 Kol 2011
(Reading time: 1 - 2 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 
potresNeznam koliko čitatelja poznaje biblijska proročanstva,tj neznam da li ih uopce smatraju istinitima,pošto je izašlo na vidjelo da su bibliju pisali iluminati te je prilagodili sebi i svojim namjerama

 

Međutim pravi autor biblije se dobro potrudija da se istina sazna,čovjeka možete prevariti ali njega ne,jer se radi o višoj svemirskoj inteligenciji,pročitajte članak na ovome linku.

http://www.fx-files.com/x-files/tajna-drutva/809-neispricana-prica-o-ufo-prijateljstvu.html

 

Ispričavam se vjernicima,neželim nikoga vrijeđat,ja mislim da je bibilija 100%istinita jer događaji opisani u njoj danas se u potpunosti dešavaju i to vrlo precizno do u detalje.

 

Zašto ovo pišem:u vremenima kraja car sa sjevera napast će cara sa juga,a car sa juga je USA-amerika,kako sad jug i sjever,Danijel kada je pisao prorocanstvo onda je naglasija,sjeverno ili južno od njegovog mjesta stanovanja.

Na sjeveru medoperzija,koja mrzi ameriku a na jugu izrael koji je saveznik americi.

Procitao sam vijest da je Washington pogodija potres od 5,9 po Richteru a intezitet 8 po Mercalli-Cancani-Siebergova,možda če te reći vidi budale sta piše,velika stvar desija se potres pa šta,PROBLEM JE U TOME ŠTA JE NA DUBINI OD SAMO 1 KILOMETAR,te se ovo može smatrati napadom HAARP ili nešta drugo.

 

Evo članak koji sam preuzeja sa indeks.hr

;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

POTRES JAČINE 5,9STUPNJEVA ZATRESAO WASHINGTON EVAKUIRAN PENTAGON

 

 

POTRES jačine 5,9 stupnjeva po Richteru pogodio je američku istočnu obalu, a posebno jako se osjetio u glavnom gradu Washingtonu. Zbog potresa je evakuirano nekoliko zgrada američke vlade, među kojima i Pentagon.

Epicentar potresa bio je oko 130 kilometara jugozapadno od Washingtona, u saveznoj državi Virginiji, na dubini od oko jednog kilometra. Wall Street Journal javlja da se podrhtavanje tla moglo osjetiti čak i u New Yorku.

Američki seizmološki zavod javlja da je nešto ranije potres jačine 5,3 stupnja pogodio i Colorado.

Čini se da potresi nisu prouzročili nikakvu materijalnu štetu, niti izazvali ljudske žrtve.Autor

J.C.

Preuzeto sa

www.index.hr

 

 

 

Zašto ovo, pišem,u vremenima, kraja car sa sjevera, napast će cara

 

 

O autoru
Miro Sinj
Author: Miro SinjWebsite: https://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Glavni urednik stranice!
Miro Smolčić je krenuo kao čitatelj i gotovo odmah se stavio u službu prenositelja znanja. Od samih početaka je s nama i promoviran je u glavnog urednika stranice. Posebni su mu interes drevne civilizacije na ovim postorima i njihova povezanost sa teorijom drevnih vanzemaljaca.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno