Ponedjeljak 13 Srpanj 2020

Pretraga

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Misterije - Neobjašnjivo

PRIKRIVANJE,STRAH,LAŽ

19 Kol 2011
(Reading time: 2 - 3 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

   zemlja

UVOD Dešavaju se burni dogaji kojima je uloga prikriti stvarne događaje ali ih u stvari ako malo bolje pogledate tj ćitate između redaka otkrivaju.

Pod pritiskom javnosti traženja odgovora službena znanost je prisiljena davati odgovore koji nisu bas za javnost.

 

Poćinje se od Armagedona(neki kažu harmagedon) poznatog filma a i biblijskog dogadaja,pa sa izvještajima sa svih strana svijeta o nevremenima podivljalom klimom,potresima koji se događaju na sve strane planeta.

 

Neradi se o ničemu od svega gori navedenoga,zemlja mjenja magnetno polje a to je opet pračeno potresima i nevremenima službena znanost kaže nista opasno "ako je vjerovati službenoj znanosti,jer mi koji ovo pišemo i tražimo informacije smo pseudoznanost,ili laž.

Povjest je zabilježila da se je planet zaustavija na 20 sati tako pise u bibliji,pa se to opet desilo u vrijeme Rimskog carstva na 45 minuta i nije se desilo ništa,međutim ovaj bi put to trajalo nekoliko dana te bi sunce izaslo na zapadu,i onda bi uslijed promjene rotacije proradila svaka pora na planetu,nezelim plašiti čitatelje.

 

Da li je ovo sve tačno,mnogi kažu ne vjerujem ako ne vidim,odgovaram im okreni se oko sebe šta vidiš,a njima je sav ovaj užas normalan.

Iza svega ovoga se krije nešta mnogo važnije i štrašnije a o tome pročitajte na ovome linku

http://igor-kostelac.com/2011/07/23/nibiru-hologramska-fikcija-stvarnost-ili-spasonosna-opcija/

pa vec kad ste na toj stranici malo pretražite,nije na odmet.

  Pročitajte članak koji je preuzet sa indeks.hr

Armagedon postaje stvarnost 2015 zemljani će gađati astereoid da mu skrenu putanju!

 

ZEMLJANI će napokon dobiti svoju priliku da u stvarnom životu testiraju ono što se odigralo u filmu "Armagedon" u kojem Bruce Willis spašava Zemlju od smrtonosnog sudara s golemim asteroidom.

U okviru projekta Don Quijote već 2015. godine Zemljani će pokušati skrenuti s putanje asteroid Aphopis za koji postoji šansa 1:250.000 da udari u Zemlju 2036. godine.

Europska svemirska agencija prema njemu će uputiti dvije letjelice. Prva, nazvana Hidalgo, koja će težiti više od tonu i pol, imat će za cilj udariti u asteroid te ga skrenuti s njegove putanje.  Bit će ispaljena prema asteroidu brzinom od 36.000 kilometara na sat!

Druga letjelica nazvana Sancho, prema Don Quijotovom pomoćniku, prikupljat će i analizirati podatke koji će poslužiti za eventualnu pripremu sljedeće takve misije. Osim što će pratiti u kojem je stupnju asteroidu skrenuta putanja, analizirat će i podatke o svojstvima asteroida koji će joj biti odaslani nakon što lansira opremu na površinu asteroida.

Iako bi možda bilo mnogo lakše jednostavno raznijeti asteroid, takva akcija uzrokovala bi nastanak velike količine otpada koji bi padao na Zemljinu površinu, piše Daily Telegraph.

Vijest o ovom projektu procurila je nakon što je NASA jučer morala umirivati strahove o tome da će komet Elenin udariti u Zemlju. NASA-ini stručnjaci odlučili su se demantirati informacije, iako im to nije običaj, da je komet Elenin, koji je otkrio jedan astronom prošli prosinac, smrtonosan za Zemlju.

autor

L.J.

Preuzeto sa

www.index.hr

 

 

 

Vijest o, ovom, projektu procurila, je nakon što, je NASA jučer morala

O autoru
Miro Sinj
Author: Miro SinjWebsite: https://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Glavni urednik stranice!
Miro Smolčić je krenuo kao čitatelj i gotovo odmah se stavio u službu prenositelja znanja. Od samih početaka je s nama i promoviran je u glavnog urednika stranice. Posebni su mu interes drevne civilizacije na ovim postorima i njihova povezanost sa teorijom drevnih vanzemaljaca.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno