Nedjelja 5 Srpanj 2020

Pretraga

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Misterije - Neobjašnjivo

Levitacija ili zezancija? U ruskoj šumi snimili curicu kako lebdi

06 Sij 2011
(Reading time: 1 minute)

Korisnička ocjena: 5 / 5

Zvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivna
 

lebdenje, da, li, je, moguće, lebdjeti
Zaista nesvakidašnji video snimljen je nedavno u Rusiji. Na njemu se prilicno dobro vide siluete djevojke i djeteta, koje levitira u šumi.

Autor videosnimke je muškarac koji je šetao sa psom. Dok se igrao sa psom i snimao ga, pažnju mu je privukla silueta djeteta i jedne odrasle osobe – vjerojatno djevojke – desetak metara ispred, u smjeru šume.

Kaže da je odrasla osoba stajala i gledala mirno u dijete, koje je u jednom trenutku pocelo lebdjeti.

U prvi tren ni sam nije mogao vjerovati u to što vidi i poprilicno se prestrašio. Cini se da bi mu i rijetko tko povjerovao da nije nekako mobitelom uspio snimiti kratku videosnimku, koja izgleda prilicno uvjerljivo.

 

Zanima me vaše mišljenje da li se ovdje radi o namještaljci ili ova starija djevojka pomoću uma diže djevojćicu, jer očito je da djevojčica ne leti, nego kao da ju je neka nevidljiva sila odljepila od tla. Iskreno ne znam što da mislim o ovoj snimci...

 

levitacija, dizanje, ljudi, pomoću, uma

O autoru
Danijel Folnegović
Author: Danijel FolnegovićWebsite: http://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Owner
Danijel Folnegović je oduvijek bio zainteresiran za sve što ima veze s paranormalnim. Zarazio se time tamo davne 1993. gledajući prvu epizodu serije Dosije X. Voli pisati o bilo ćemu zanimljivom od NLO-a, vanzemaljaca, teorija urote, teorije o drevnim vanzemaljcima i nerješenim misterijama. Također, ima strast prema SF serijama i filmovima, ali i nogometu. Pokretač je ove stranice i brine o njenom neometanom radu. Povremeno se pojavljuje kao gost u nekim TV i radio emisijama.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno