Ponedjeljak 13 Srpanj 2020

Pretraga

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Misterije - Neobjašnjivo

Isplivao dokaz: Svinjska gripa je – prevara stoljeća! Oprez! Spremaju nam novu lažnu pandemiju

27 Stu 2010
(Reading time: 2 - 4 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

h1n1 'Korumpirani stručnjaci spremaju lažni izvještaj o pandemiji krajem 2010. godine, a cilj im je namaknuti profit za farmaceutsku industriju', upozorava Wolfgang Wodarg, koji je kao šef europskog Odbora za zdravstvo optužio Svjetsku zdravstvenu organizaciju za prevaru.

Njemački liječnik i bivši predsjednik Odbora za zdravstvo Vijeća Europe Wolfgang Wodarg nedavno je u intervjuu srpskome Pressu izjavio kako Svjetska zdravstvena organizacija (WHO) smišlja novu lažnu pandemiju kakva je, po njegovom mišljenju, bila i pandemija svinjske gripe.

Korumpirani stručnjaci spremaju lažni izvještaj o pandemiji krajem 2010. godine, a cilj im je namaknuti profit za farmaceutsku industriju, upozorava. Apelira na vlade diljem svijeta da razmisle prije nego opet panično počnu kupovati cjepivo na kojemu su farmaceuti samo zbog svinjske gripe uprihodovali sedam milijardi dolara.

"Svjetska zdravstvena organizacija je u listopadu ove godine najavila znanstvenu evaluaciju strategije borbe protiv pandemije, a kao glavni partner je imenovan profesor Jonathan Van-Tam i njegov institut na Sveučilištu u Nottinghamu. Očigledno da Svjetskoj zdravstvenoj organizaciji ne smeta što je profesor Van Tam radio za kompanije Roche, Aventis i GSK (GlaxoSmithKline) kao vodeća osoba upravo u multimilijarderskim poslovima na sprečavanju ptičje i svinjske gripe. On sada kao stručnjak za javno zdravlje treba za WHO procijeniti kako su preventivne aktivnosti utjecale na pandemiju H1N1 u 2009. godini i kako bi se identificirale dobre akcije za buduća područja na kojima bi se širila pandemija ili na kojima je potrebna dodatna podrška WHO-a", kaže Wolfgang Wodarg.

Sukob interesa


Izjavio je i kako je WHO imun na proteste javnosti i ignorira europske parlamentarce koji inzistiraju na većoj transparentnosti, te nastavlja njegovati "opasne veze sa stručnjacima koje financira farmaceutska industrija".


Trojica vodećih stručnjaka Svjetske zdravstvene organizacije bila su u sukobu interesa prilikom stvaranja panike oko svinjske gripe. Upitan jesmo li prevareni i namamljeni na masovnu kupovinu Tamiflua, liječnik Mirando Mrsić odgovara: 'Mislim da da.'

Istraživanje British Medical Journala i Ureda za istraživačko novinarstvo (Bureau of Investigative Journalism) otkrilo je kako su trojica stručnjaka Svjetske zdravstvene organizacije dr. Fred Hayden (University of Virginia), dr. Arnold Monto (University of Michigan) i dr. Karl Nicholson (Leicester) dobivali novac od farmaceutskih kompanija koje proizvode lijekove protiv virusa tzv. svinjske gripe.

Kako piše britanski Guardian, doznalo se da su oni bili na platnoj listi nekoliko kompanija koje su financirale njihova istraživanja i plaćale ih u zamjenu za konzultantske usluge, a SZO je slušao savjete te trojice stručnjaka i u jeku priče o virusu A (H1N1) pozvao vlade svih zemalja da naprave zalihe cjepiva.

U pojedinim državama već ova se vijest tretira kao dokaz o onome što se tek naslućivalo jesenas – da je svinjska gripa prevara stoljeća!

'Mislim da smo prevareni'


Dok čekamo komentar Ministarstva zdravstva na ovaj skandalozni sukob interesa za koji se sumnja da je u sezoni gripe farmaceutima priskrbio vrtoglavih sedam milijardi dolara, razgovarali smo s jednim od stratega SDP-ove zdravstvene politike, Mirandom Mrsićem. Upitan jesmo li prevareni i namamljeni na masovnu kupovinu Tamiflua, odgovara:


"Mislim da da. Ostaje činjenica da su o pandemiji govorili relevantni stručnjaci i moramo vidjeti jesu li te pretpostavke bile matematičke ili stvarne. No, vrlo je moguće da su se zaigrali zbog toga što su u strahu velike oči pa je to dovelo do nepotrebnih gubitaka u zdravstvu", kaže Mrsić.

Zgrožen je sukobom interesa u kojem su se našli savjetnici u SZO-u.

"Apsolutno osuđujem bilo kakvu mogućnost da netko utječe na mišljenje stručnjaka, pogotovo s financijskim interesom. To je potrebno maksimalno sankcionirati jer baca sjenu na sve – i na zdravstvene stručnjake i na farmaceute", kaže Mrsić.

Napomenimo da je u svijetu od virusa tipa A (H1N1) umrlo oko 18 tisuća ljudi, što je manje nego što umire od virusa sezonske gripe.

'Izmišljene bolesti'

S tim u vezi upitali smo ga i za mišljenje o knjizi Lijekovi ili priča o obmani, internistice Lidije Gajski, koja tvrdi da su osteoporoza i povišeni kolesterol u najvećoj su mjeri umjetno stvorene, izmišljene bolesti.

"Zanimljiva knjiga koja ukazuje na velik problem u zdravstvu – odnos liječnika i farmaceuta. Otvara mnoga pitanja, ali odgovori nisu samo u ovoj knjizi. Jasno je da treba postaviti granice i kontrolu, ali treba napomenuti i da su lijekovi doveli do produljenja životnog vijeka. Te bolesti nisu izmišljene, ali ćemo se sljedeće godine, kada ćemo uvidjeti da nije sve plativo u zdravstvu, vjerojatno početi razmišljati koju ćemo razinu kolesterola liječiti", kaže Mrsić.


Nitko još uvijek ne zna što točno u nas ubrizgavaju, mnogo smo pisali prijašnjih godina o čipiranju stanovništva i globalne zavjere za kontrolu i manipulaciju čovječanstva.

Mene su osobno na internetu razapeli kada sam između ostalih piso o izmišljenoj gripi, javili se razni dušebrižnici i priredili mi tužbu, ali odmah sam ih pobio pitanjem gdje su ti dokazi?????

svinjska, gripa, je, prevara, lažne, bolesti

danas.net.hr

O autoru
Danijel Folnegović
Author: Danijel FolnegovićWebsite: http://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Owner
Danijel Folnegović je oduvijek bio zainteresiran za sve što ima veze s paranormalnim. Zarazio se time tamo davne 1993. gledajući prvu epizodu serije Dosije X. Voli pisati o bilo ćemu zanimljivom od NLO-a, vanzemaljaca, teorija urote, teorije o drevnim vanzemaljcima i nerješenim misterijama. Također, ima strast prema SF serijama i filmovima, ali i nogometu. Pokretač je ove stranice i brine o njenom neometanom radu. Povremeno se pojavljuje kao gost u nekim TV i radio emisijama.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno