Srijeda 8 Srpanj 2020

Pretraga

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Misterije - Neobjašnjivo

Istina o Facebook-u!!!!!!!

17 Stu 2010
(Reading time: 2 - 3 minutes)

Korisnička ocjena: 5 / 5

Zvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivna
 

što, je, facebook Pozdrav, evo nas opet poslije male stanke zbog poslovno-privatnih obveza, donosimo video koji MORATE pogledati kako bi znali u što se upuštamo korištenjem ovog trenutno najpopularnijeg internet servisa.

Video nam je poslao Toni iz Rijeke sa željom da ga objavimo na stranici i naravno da smo to i učinili. Molim Vas da sa strpljenjem pogledate video i dobro razmislite o tome što ste ustvari napravili registriravanjem na facebook. btw i ja ućinih istu glupost, pa smo gotovo svi u istoj kaši.

Reći ću Vam samo jedan primjer, iz mog iskustva gdje je facebook razorio inaće vrlo sretnu i skladnu obitelj na naćin da je muž preko facebooka našo svoju davno zaboravljenu, ali očito neprežaljenu ljubav i otišo za njom u italiju. Ne bi to bilo ništa strašno da za sobom nije ostavio suprugu sa troje male djece koje sada mora sama prehranjivati i brinuti se onjima. To je samo jedna mala anegdota mog iskustav sa takvim stvarima, možda se nekome i posrečilo, ali mislim da su takvi u manjini.

Znam da će me sad mnogi od Vas popljuvati, ali eto moro sam to sa Vama podijeliti, makar da Vam samo ostane trag toga u glavi, pa da svi skupoa ne nasjednemo na neku novu fintu na internetu, jer ne zaboravite da svijetske vlade jako žele znati naša mišljenja o svemu i žele što prije uvesti kontrolu nad našim životima i stvoriti svijet bez granica u kojem boi bila samo jedna država. facebook

Mnogi misle da to uopče nije loše, ali neka prije pročitaju tekstove na ovoj kao i na tisuću drugih stranica. Možda i knjige nekih autora koji se bave ovom tematikom, vidjet će da nisu sve "teorije zavjere" lažne i da "njihov" globalni plan napreduje. Živimo u državi koja se gura u EU, bez da su i jednom sagledali dobre i loše strane takve unije, naši revni političari nas tamo guraju ko na pladnju. Bez ikakvih banaka, tvornica, proizvodnja hrane, jedino što nam je još ostalo u trenutku pisanja ovog članka su električna energija i voda s time da se već naveliko priča o prodaji HEP-a, naše jedine tvrtke za proizvodnju struje. Vodu će morat dat u koncesije po ulasku u EU, a mi ljudi postat čemo moderno roblje koje će imati primanja samo da pokrije tekuće troškove života. To nije sloboda! Žalim sve one koji su bili primorani potpisati doživotni kredit za stambeno zbrinjavanje, mnogo sam ih znao, ali danas više na žalost više nismo u kontaktu jer oni više jednostavno nemaju vremena za druženje. U stalnom su grču da im se što ne dogodi jer onda gube sve i onda svi kažu kako smo drugaćiji od amerike, jao nama...

 

Pogledajmo sada film o facebooku i slobodno ga prokomentirajte.

 

Ima još pokoji filmić o ovome što sam pričo u prvome dijelu teksta, pa ću ga objaviti ovdje, budući da su svi sinhronizirani

Samo pazite kako preskačete sa jednog na drugi, da ne poremetite redosljed.

 

 

O autoru
Danijel Folnegović
Author: Danijel FolnegovićWebsite: http://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Owner
Danijel Folnegović je oduvijek bio zainteresiran za sve što ima veze s paranormalnim. Zarazio se time tamo davne 1993. gledajući prvu epizodu serije Dosije X. Voli pisati o bilo ćemu zanimljivom od NLO-a, vanzemaljaca, teorija urote, teorije o drevnim vanzemaljcima i nerješenim misterijama. Također, ima strast prema SF serijama i filmovima, ali i nogometu. Pokretač je ove stranice i brine o njenom neometanom radu. Povremeno se pojavljuje kao gost u nekim TV i radio emisijama.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno