Srijeda 8 Srpanj 2020

Pretraga

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Misterije - Neobjašnjivo

Nevjerojatna snimka VIDEO: NLO crvotočina iznad Meksika

05 Tra 2010
(Reading time: 1 - 2 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

nlo, iznad, meksika

 

Neobična formacija oblaka, za koju neki pretpostavljaju da bi mogla biti NLO crvotočina, snimljena je početkom ovog mjeseca iznad Meksika. Zasad o toj neobičnoj pojavi nije poznato ništa osim lokacije i datuma kojeg je snimljena
Svjedok koji je na nebu iznad Meksika snimio neobičnu formaciju oblaka odlučio je ostati anoniman. No, ufolog koji je proučavao video snimku otkrio je sljedeće: "Nevjerojatna snimka pokazuje da je NLO ušao ili izašao s područja našeg planeta. Lokacija se ovaj put nalazi u Meksiku, a očekujemo daljnje informacije kao i moguće druge svjedoke i nove snimke".

Neki tvrde da se na video snimci koja raje 57 sekundi u jednom klipu može vidjeti NLO, a moguće je i dva i to u donjem desnom kutu snimke.

 

 

 

Kako god bilo treba reći kako meksička snimka uvelike podsjeća na poznati 'UFO halo' kakav se pojavio iznad Moskve u listopadu prošle godine. Ta je snimka odmah pobudila zanimanje javnosti širom svijeta, a snimka na You Tubeu imala je više od milijun klikova.

Mnogi smatraju da se taj efekt koji su nazvali 'NLO halo' ili 'NLO aureola' neka vrsta NLO portala ili crvotočine, dok ima i onih koji sumnjaju da bi to mogla niti i neka vrsta svemirskog broda. No meteorolozi tvrde da je ta pojava tek rezultat optičke iluzije koju uzrokuju sunčeve zrake dok se probijaju kroz oblake.

Otkad je ta neobična pojava snimljena iznad Moskve, slične pojave zabilježene su u Rumunjskoj, zatim na Floridi i širom Latinske Amerike te sad u Meksiku. Čeka se, naravno, rasplet cijele priče i novi 'zanimljivi' materijali.
Net.hr

O autoru
Danijel Folnegović
Author: Danijel FolnegovićWebsite: http://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Owner
Danijel Folnegović je oduvijek bio zainteresiran za sve što ima veze s paranormalnim. Zarazio se time tamo davne 1993. gledajući prvu epizodu serije Dosije X. Voli pisati o bilo ćemu zanimljivom od NLO-a, vanzemaljaca, teorija urote, teorije o drevnim vanzemaljcima i nerješenim misterijama. Također, ima strast prema SF serijama i filmovima, ali i nogometu. Pokretač je ove stranice i brine o njenom neometanom radu. Povremeno se pojavljuje kao gost u nekim TV i radio emisijama.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno