Četvrtak 25 Travanj 2024

Pretraga

Misterije - Neobjašnjivo

Hoće li planet Nibiru doista uništiti Zemlju? David Meade tako misli!

27 Ožu 2024
(Reading time: 1 - 2 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Hoće li planet Nibiru doista uništiti Zemlju? David Meade tako misli!

David Meade je pisac i teoretičar zavjere koji predviđa da će Zemlja uskoro biti uništena ili ozbiljno oštećena od strane lažnog planeta Nibirua.

Jedna od njegovih teorija je da će nadolazeća pomrčina Sunca najaviti dolazak divovskog planeta koji će se sudariti sa Zemljom.

U svojoj knjizi "Planet X - The Arrival of 2017", Meade ukazuje na različite odlomke u Bibliji kao dokaze ovog apokaliptičnog događaja te također tvrdi da neka pojavljivanja broja 33 ukazuju na ovaj događaj.

21. kolovoza dogodit će se pomrčina Sunca koja će biti vidljiva u većem dijelu Sjeverne Amerike. Meade kaže da će takozvana Velika američka potpuna pomrčina Sunca donijeti kraj svijeta kakvog poznajemo.
Meade kaže da je trenutni broj erupcija vulkana također znak i tvrdi da je globalna elita zauzeta izgradnjom bunkera za pripremu za Nibiru kataklizmu.

Ideja o postojanju još jednog planeta u našem Sunčevom sustavu nije nova i o tome se dosta istraživalo, a čak su pronađeni i neki dokazi da je to moguće.

Planet X bio bi planet veličine Neptuna s vrlo izduženom orbitom koja ga vodi daleko izvan Plutona i na drugačijoj orbitalnoj ravnini od ostalih planeta.

Vjeruje se da bi, ako postoji, njegov orbitalni period bio između 10.000 i 20.000 zemaljskih godina, a da bi Planet Devet imao masu oko 10 puta veću od mase našeg planeta.

Međutim, nitko od onih koji teoretiziraju njegovo postojanje ne predviđa da će se uskoro sudariti sa Zemljom, i doista, teoretičari sudnjeg dana Niburua često kažu da to nema nikakve veze s tom znanstvenom teorijom.

izvor

O autoru
Miro Sinj
Author: Miro SinjWebsite: https://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Glavni urednik stranice!
Miro Smolčić je krenuo kao čitatelj i gotovo odmah se stavio u službu prenositelja znanja. Od samih početaka je s nama i promoviran je u glavnog urednika stranice. Posebni su mu interes drevne civilizacije na ovim postorima i njihova povezanost sa teorijom drevnih vanzemaljaca.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno