Subota 13 Kolovoz 2022

Pretraga

Misterije - Neobjašnjivo

Približava nam se divovski hibridni planet-komet Herkolubus ili "Crveni planet" - vjerovao je poznati čileanski astronom

20 Srp 2022
(Reading time: 1 - 2 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Približava nam se divovski hibridni planet-komet Herkolubus ili "Crveni planet" - vjerovao je poznati čileanski astronom

 

Carlos Munoz Ferrada rođen je u Čileu 1909. Do 1939. davao je geofizička i astronomska predviđanja koja će potresti svijet, a mnoga njegova predviđanja potresa i tsunamija postala su stvarnost na spektakularan način. Također je predvidio promjenu putanje Halleyeva kometa 1960-ih, prije nego što je itko znao da se približava Suncu.

Godine 2001., kada je bilo više od 90 godina, Ferrada je predvidio masivne preokrete kada se buduća "kometa/planeta" nazvana Hercolubus približila našoj Zemlji i Suncu. Herkoluba je opisao kao hibridni komet/planet jer ima eliptičnu orbitu, s repom kometa i velikom masom planeta. Zatim je rekao sljedeće:

* Veliko gravitacijsko polje koje donosi ovu novu zvijezdu izazvat će veliku promjenu… Čovječanstvo nije spremno…
* Herkolubus će se uzdići unutar Zemljine orbite brzinom od 66 kilometara u sekundi, a istovremeno će njegov perihel biti samo 139.100.000 km od sunce.
* Vjerojatno će, s obzirom na ovu gigantsku kozmičku masu koja djeluje na Zemlju, uz velike gravitacijske i geofizičke poremećaje, utjecati i na polje privlačnosti našeg satelita.
* Dva pola Zemlje bit će uklonjena u isto vrijeme, kao u danima proljetnog i jesenskog ekvinocija.

U knjizi "Hercolubus ili Crveni planet" VM Rabolu opisuje divovski planet koji se približava našem Sunčevom sustavu, ističući katastrofu koja će biti uzrokovana postupnim utjecajem golemog nebeskog tijela. Rabolu predstavlja vjerojatnu prognozu za čovječanstvo, naglašavajući progresivni porast prirodnih katastrofa kao što su potresi, uragani i obalna razaranja.

Treba imati na umu da je ova knjiga nastala 1998. godine, a od tada su se dogodili značajni svjetski događaji koji potvrđuju neke od njezinih tvrdnji. Mnogo se nagađa da ovaj "crveni planet" trenutno prate mnogi astronomi.

izvor
https://www.lovendal.ro/wp52/o-planeta-cometa-hibrid-gigantica-hercolubus-sau-planeta-rosie-se-apropie-de-noi-credea-un-faimos-astronom-chilian/

O autoru
Miro Sinj
Author: Miro SinjWebsite: https://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Glavni urednik stranice!
Miro Smolčić je krenuo kao čitatelj i gotovo odmah se stavio u službu prenositelja znanja. Od samih početaka je s nama i promoviran je u glavnog urednika stranice. Posebni su mu interes drevne civilizacije na ovim postorima i njihova povezanost sa teorijom drevnih vanzemaljaca.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno