Petak 12 Kolovoz 2022

Pretraga

Misterije - Neobjašnjivo

Pokazuje li Webbova slika Jupitera krhotine stijena gdje su parkirani ogromni ET matični brodovi?

19 Srp 2022
(Reading time: 3 - 6 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Pokazuje li Webbova slika Jupitera krhotine stijena gdje su parkirani ogromni ET matični brodovi?

Dana 12. srpnja NASA je održala međunarodni live stream objavljujući prve službene slike svemirskog teleskopa James Webb koje prikazuju daleke egzoplanete, galaksije, maglice i pogled duboko u naš svemir. Sljedećeg dana, NASA je kradomice objavila sliku Jupitera snimljenu teleskopom Webb, koja je pokazala vidljivo tamno polje točno iznad atmosfere plinovitog diva. Je li to bila sjena, kao što je izgleda tvrdila NASA, ili nešto sasvim drugo – dio novopristigle izvanzemaljske svemirske flote tajno parkirane oko Jupitera?

Prema web stranici NASA -e koja najavljuje objavljivanje prvih slika Webb teleskopa:

Ovi dolje navedeni ciljevi predstavljaju prvi val znanstvenih slika u boji i spektra koje je prikupio zvjezdarnica i službeni početak Webbovih općih znanstvenih operacija. Odabrao ih je međunarodni odbor predstavnika NASA-e, ESA-e, CSA-e i Znanstvenog instituta za svemirski teleskop. Ove prve slike najvećeg i najsnažnijeg svemirskog teleskopa na svijetu prikazuju Webb u njegovoj punoj snazi, spremnog da započne svoju misiju otkrivanja infracrvenog svemira.

NASA-in prijenos uživo započeo je slikom "dubokog polja" koja prikazuje dio svemira "prepun galaksija", koji je, prema Jane Rigby , znanstvenici Webb Operations, imao "oštrinu i jasnoću kakvu nikada nismo imali".

Sljedeća je bila slika egzoplaneta plinovitog diva (WASP 96b) koji prolazi kroz svoju zvijezdu, koja je oko 1120 svjetlosnih godina udaljena od Zemlje. Teleskop Webb pruža daleko detaljniju spektroskopsku analizu pozadinskog sunca i naknadno određivanje atmosfere egzoplaneta nego što je to bilo moguće s njegovim prethodnikom, svemirskim teleskopom Hubble. Prema NASA-inom priopćenju za tisak , analiza tranzita egzoplaneta pokazuje izdajničke znakove vode u njegovoj atmosferi.

Mnogi su znanstvenici tvrdili da dodatna jasnoća i oštrina koju daje Webb teleskop omogućuje buduću detekciju biopotpisa , pa čak i tehnopotpisa s dalekih egzoplaneta. U budućnosti će Webb teleskop ispitivati ​​egzoplanete u nastanjivom području njihovog Sunčevog sustava kako bi utvrdio postoji li izvanzemaljski život.

Treća slika koju je objavio Webb teleskop pokazuje planetarnu maglicu (poznatu i kao maglica Južnog prstena) udaljenu približno 2500 svjetlosnih godina. Četvrta slika prikazuje skupinu od pet galaksija nazvanih Stephanov kvintet, od kojih je najbliža udaljena oko 40 milijuna svjetlosnih godina.

Peta i posljednja slika pokazala je maglicu Carina koja je u procesu stvaranja novih zvijezda, a koja je opet bila udaljena regija, udaljena otprilike 8500 svjetlosnih godina.

NASA je odlučila ne objaviti slike Jupitera tijekom live streama, što bi dalo najdetaljnije slike najvećeg planeta našeg Sunčevog sustava do sada. To je bilo razočaravajuće jer je više izvora tvrdilo da je Jupiter nedavno doživio nešto izuzetno rijetko okružen je novopristiglim flotama divovskih svemirskih letjelica koje pripadaju izvanzemaljskim rasama Sijača!

Međutim, sljedećeg dana, 13. srpnja, NASA je kradomice objavila sliku Jupitera snimljenu teleskopom Webb. Slika prikazuje Jupiter zajedno s nekoliko njegovih mjeseca, Europom, Metidom i Tebom. Također je pokazao slabašni prsten oko Jupitera.

jupiter svbr2

Ono što mi je odmah privuklo pozornost je veliko tamno područje iznad Jupiterove atmosfere u blizini Europe. Natpis na NASA-inoj slici kaže: "vidljiva je i sjena Europe, lijevo od divovske crvene pjege." Međutim, tamno područje nije bilo ni blizu crvene točke. Što je to bilo?

Pitao sam Elenu Danaan i Jean Charles Moyen, dvoje kontaktera s različitim skupinama izvanzemaljaca, može li neki od njihovih izvora objasniti mračno područje. Danaan je prvo odgovorio da Oona, predstavnica Intergalaktičke konfederacije, ima poruku za podijeliti. Javno je objavila Ooninu poruku u prijenosu uživo na YouTubeu 13. srpnja .

Evo potpune poruke onoga što je Oona imala za reći o misterioznom mračnom području, zajedno s informacijama o novopristiglim svemirskim flotama koje su se parkirale u blizini Jupitera.

Pozdrav onima koji će čitati ovu komunikaciju koju sada prenosim. Ovdje prvi alteanski izaslanik Oona govori u ime Intergalaktičke konfederacije, Vijeća dvadeset četvorice.

Postoji sto trideset i osam matičnih brodova koji su dio Nataru saveza u vašem zvjezdanom sustavu pod imenom Sol, sa svojim flotama. Ovaj broj predstavlja nekoliko tisuća obrta.

Petsto pedeset brodova Intergalaktičke konfederacije ušlo je u vaš zvjezdani sustav i stacionirano je u orbiti vašeg planeta po imenu Jupiter, a četiri su trenutno u orbiti vašeg planeta Terra.

U prethodnim člancima ( ovdje i ovdje ), raspravljao sam o novopristiglim matičnim brodovima iz Intergalaktičke konfederacije, poznatim kao Sijači ili Čuvari. Moj najvjerodostojniji izvor je sadašnji pripadnik američke vojske, JP, koji kaže da je poslan u tajnu misiju na Jupiterov mjesec, Ganimed, gdje je Svemirsko zapovjedništvo SAD-a postavilo objekte za doček i vezu s novopristiglim izvanzemaljskim posjetiteljima.

https://vimeo.com/ondemand/etseedersspacearks?embedded=true&source=vimeo_logo&owner=18232041

Važno je naglasiti da JP-ove informacije nisu kanalizirane, već izravno praktično iskustvo stečeno tijekom tajne svemirske misije koju vodi Svemirsko zapovjedništvo SAD-a . Kao što sam prethodno opisao, tajni operativci potiču JP-a da otkrije svoje sudjelovanje u visoko povjerljivim misijama u svemir ili putuje do skrivenih svemirskih arki na Zemlji. Unatoč tome, njegovi neposredni nadređeni u vojsci mršte se na ono što smatraju njegovim neovlaštenim otkrivanjem povjerljivih informacija, čime ga stavljaju u delikatnu situaciju koja zahtijeva anonimnost.

Zajedno s Elenom Danaan i JP-om, drugi kontakteri opisali su kako su im njihovi izvanzemaljski kontakti rekli da su se novopristigle svemirske flote parkirale u blizini Jupitera. Među njima su Alex Collier , James Gilliland , Jean Charles Moyen i David Rousseau , koji su svi u intervjuima potvrdili da je nedavno stigao veliki broj izvanzemaljskih letjelica.

Vraćajući se na sliku Webb Jupitera, Oona je zatim objasnila što je to:

Nedavno objavljena slika vašeg planeta Jupitera prikazuje oblak orbitalnog kamenja, plus obrambenu mrežu brodova s ​​ispostave Ashtar, plus neke od naših matičnih brodova. Većina naše flote je iza planeta Jupiter, skrivena od vašeg pogleda. Objavljivanje ove slike nije pogreška već potez Terran Alliance-a koji je zadužen za program.

Teranski slučajevi mogu nazvati naše brodove "hladnim točkama", ima istine. Još vizualnih sadržaja slijedi. Plan je po planu. Korak po korak.

Držimo te za ruku i ne smiješ se osvrtati. Umjesto toga, pogledajte gore. U većem dizajnu svemira, vi ste već s druge strane mosta.

Zaljubljena, Oona.

Pomno ispitivanje zamračenog područja pokazuje da to nije sjena, kako sugerira NASA, već veliko tamno polje koje kruži oko Jupitera točno iznad njegove atmosfere. “Oblak orbitalnog kamenja” koji je dio obrambene mreže koja pripada plutajućem gradu pod kontrolom Zapovjedništva Ashtar, o čemu sam već govorio, zajedno s velikim matičnim brodovima parkiranim pokraj stijena, vrlo je vjerojatan.

Podrška Ooninom opažanju dolazi od Moyena, koji je rekao da mu je njegov glavni izvanzemaljski izvor, Victor, rekao da je tamna točka "veliki matični brod".

Slika Jupitera svemirskim teleskopom James Webb mogla bi pružiti prve fotografske dokaze koji pokazuju neke od ovih letjelica tajno parkirane u blizini Jupitera. Ako je Oona u pravu u vezi s tajnim programom otkrivanja koji je u tijeku, možemo očekivati ​​da će biti objavljeno više slika Jupitera, otkrivajući još više detalja o divovskoj letjelici parkiranoj oko Jupitera i njegovih mjeseca

 

izvor
https://exopolitics.org/webb-image-of-jupiter-reveal-giant-et-motherships/

 

O autoru
Miro Sinj
Author: Miro SinjWebsite: https://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Glavni urednik stranice!
Miro Smolčić je krenuo kao čitatelj i gotovo odmah se stavio u službu prenositelja znanja. Od samih početaka je s nama i promoviran je u glavnog urednika stranice. Posebni su mu interes drevne civilizacije na ovim postorima i njihova povezanost sa teorijom drevnih vanzemaljaca.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno