Petak 12 Kolovoz 2022

Pretraga

Misterije - Neobjašnjivo

7 dana do putovanja kroz vrijeme, temporalni rat i webinar o našoj budućnosti

27 Lip 2022
(Reading time: 2 - 3 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

7 dana do putovanja kroz vrijeme, temporalni rat i webinar o našoj budućnosti

Mnogi su točno opisali sadašnju situaciju čovječanstva kao vrlo sličnu Tamnoj noći duša. Dok shvaćamo razmjere situacije s kojom se svi suočavamo politički, ekonomski, socijalno, medicinski, itd., diljem planeta, vrlo je lako potonuti u očaj i letargiju. To je upravo ono što Duboka država želi. Ne želi da razmišljamo o prekrasnoj budućnosti s nevjerojatnim tehnologijama koje mijenjaju život u kojima se ujedinjujemo s našim kozmičkim prijateljima, jer ako bi čovječanstvu to bilo dopušteno, onda bi to brzo očitovalo otkrivanje tehnologija koje su bile potisnute više od jednog stoljeća .

Potrebno je samo konzultirati se s Uredom za patente i žigove SAD-a kako bi se vidjelo da je gotovo 6000 patenata zadržano pod nalozima nacionalne sigurnosti kako bi se razumjelo što se događa već jako dugo vremena. Većina ovih potisnutih izuma bavi se slobodnom energijom, egzotičnim pogonskim sustavima, elektromagnetskim iscjeljivanjem i još mnogo toga. Još od vremena Nikole Tesle, ove napredne tehnologije potiskivala je Duboka država predvođena tajnim društvima i njihovim negativnim izvanzemaljskim saveznicima. Među tim potisnutim tehnologijama je i jedna koja bi nam konačno pokazala svjetlo na kraju tunela i zaključila našu kolektivnu Tamnu noć duše – putovanje kroz vrijeme.

Tehnologija putovanja kroz vrijeme postoji već jako dugo. Može se datirati čak u 1895. godinu kada je Nikola Tesla tvrdio da je vidio prošlost i budućnost kada je otvorio vremenska vrata dok je provodio visokonaponske elektrostatičke eksperimente sa svojim novostvorenim Teslinim zavojnicama. Ti rani eksperimenti s Teslinim zavojnicama doveli su do katastrofalnog Philadelphijskog eksperimenta američke mornarice 1943. godine.

Međutim, u kontinentalnoj Europi dogodili su se najveći pomaci u istraživanju putovanja kroz vrijeme - njemačka tajna društva prednjačila su u svom tajnom razvoju. To je omogućilo grupama kao što je Black Sun da predvide vojni poraz nacističke Njemačke i premjeste sve potrebne resurse na Antarktik i Južnu Ameriku mnogo prije kraja Drugog svjetskog rata. Putovanje kroz vrijeme kasnije je upotrijebila ova njemačka otcijepljena kolonija kako bi nadmudrila SAD i SSSR i dovela do Četvrtog Reicha.

Ovo me dovodi do današnjih dana. Obje strane u zakulisnom "vremenskom ratu" koji Duboka država vodi protiv Zemaljskog saveza, zajedno sa svakim od svojih izvanzemaljskih saveznika, koriste tehnologiju putovanja kroz vrijeme. Kako bolje razumijemo kako je tehnologija putovanja kroz vrijeme razvijena, puštena u rad i korištena za nadzor budućih operacija, bolje razumijemo kako smo došli do situacije s kojom se danas suočavamo. Kada shvatimo kako su obje strane predvidjele sve što se događa oko nas dok smo bili uključeni u razrađen vremenski rat, možemo cijeniti ključnu ulogu koju možemo odigrati u ostvarivanju naše željene budućnosti. Sve što trebamo učiniti je konceptualno shvatiti kako smo dospjeli u ovu današnju egzopolitičku situaciju i tada se događa nešto uistinu magično,

Na svom webinaru 2. srpnja predstavit ću razrađenu kartu povijesnog razvoja i korištenja tehnologija putovanja kroz vrijeme. Veliko iznenađenje, međutim, nije to što je takva tehnologija tajno razvijena i korištena, već što u sebi posjedujemo vlastite urođene sposobnosti putovanja kroz vrijeme. Dok shvatimo osnove putovanja kroz vrijeme, ta urođena sposobnost unutar nas će se aktivirati i moći ćemo vidjeti budućnost i manifestirati je. To je ono što Duboka država ne želi.

 

izvor
https://exopolitics.org/7-days-to-time-travel-temporal-war-webinar/

O autoru
Miro Sinj
Author: Miro SinjWebsite: https://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Glavni urednik stranice!
Miro Smolčić je krenuo kao čitatelj i gotovo odmah se stavio u službu prenositelja znanja. Od samih početaka je s nama i promoviran je u glavnog urednika stranice. Posebni su mu interes drevne civilizacije na ovim postorima i njihova povezanost sa teorijom drevnih vanzemaljaca.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno