Subota 13 Kolovoz 2022

Pretraga

Misterije - Neobjašnjivo

Jesu li SAD koristile putovanje kroz vrijeme za pobjedu u Drugom svjetskom ratu?

26 Lip 2022
(Reading time: 3 - 6 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Jesu li SAD koristile putovanje kroz vrijeme za pobjedu u Drugom svjetskom ratu?

Prema legendarnom zviždaču projekta Montauk, Alu Bieleku, SAD je prvi otkrio tehnologiju putovanja kroz vrijeme 1936. godine i dobio je pomoć iz budućnosti za pobjedu u Drugom svjetskom ratu. Bielekove zapanjujuće informacije pružaju odgovor na uobičajeno pitanje u vezi s izvanzemaljskom intervencijom u ljudske stvari, "kako je nacistička Njemačka izgubila rat ako su primali tehnološku pomoć od Draco Reptilians", kako tvrde insajderi tajnog svemirskog programa poput Williama Tompkinsa u svojoj knjizi Selected iz serije knjiga Izvanzemaljci ?

Dana 20. travnja 2000. Bielek je snimio video svjedočanstvo o svojoj uključenosti u slavni Philadelphia Experiment i istraživanje američkih tajnih putovanja kroz vrijeme. Tijekom svog snimanja opisao je kako je tehnologija putovanja kroz vrijeme otkrivena slučajno 1936. godine. Potopljeni kristal Atlantide otkrio je brod za bušenje američke mornarice Kearsarge (AB-1) u području Bermudskog trokuta u Atlantskom oceanu.

Nakon što je nestao na dva mjeseca zbog aktivacije kristala Atlantide, Kearsarge se vratio sa svojom posadom netaknut kako bi podijelio nevjerojatnu vijest da su otputovali u budućnost. Budući ljudi su im dali detaljne upute kako razviti tehnologiju putovanja kroz vrijeme, koja će biti od vitalnog značaja za uspjeh u nadolazećem svjetskom ratu.

Nakon dvije godine eksperimentiranja i kalibracije, tehnologija putovanja kroz vrijeme bila je spremna za korištenje prema Bielekovim izvorima. Tehnologija putovanja kroz vrijeme kasnije je korištena za dobivanje naprednog oružja iz budućnosti koje je korišteno u Drugom svjetskom ratu. U sljedećem izvatku iz Bielekove videosnimke od 20. travnja 2000. objasnio je što je naučio o korištenju tehnologije putovanja kroz vrijeme tijekom Drugog svjetskog rata:

Priče na koje sam naišao i informacije koje sam imao, a koje su djelomično proizašle iz Black Vaulta laboratorija Los Alamos, kao i mnoge druge stvari, bile su da su otkrili kako to kalibrirati. Mogli su koristiti Kearsarge, a kasnije i niz drugih brodova na sličan način opremljenih odgovarajućom opremom za putovanje kroz vrijeme u budućnost, a to je navodno prema mojim informacijama postalo bitno za pobjedu u Drugom svjetskom ratu protiv nacističke Njemačke.

Morali smo izvući nešto hardvera iz budućnosti modificirati, nekoliko stvari, pa čak i ako pogledate kraj rata u koji smo bacili plutonijsku bombu, kao i standardnu ​​uranijumski bombu bačenu na Japan, pa kod Hirošime bomba s uranijumom , a ona u Nagasakiju prema javnoj izjavi nije bila plutonijska bomba. Treba postaviti neka vrlo ozbiljna pitanja budući da je u zapisu o razvoju atomske bombe ovi testovi na Trinity Flatsu bili navedeni u priručnicima i deklasificirali su tu informaciju kao plutonijsku bombu, te da je za to potrebna cijela proizvodnja plutonija iz inženjerskih radova u Hanfordu više od godinu dana kako bi proizveli dovoljno plutonija kakvoće bombe koji bi mogli upotrijebiti za testiranje bombe.

Bili su toliko zabrinuti hoće li to uspjeti ili ne jer su implicirali prethodne neuspjehe, što je bila istina. Stavili su čeličnu, vrlo tešku čeličnu školjku oko bombe u slučaju kvara [kako] ne bi izgubili plutonij, mogli bi ga spasiti. Naravno, dogodilo se da je upravo ta naprava prilično dobro eksplodirala, ostavila lijepu staklastu oplatu na pustinjskom pjesku i bila viđena mnogo milja. Za to je potrošen sav plutonij koji smo do tada proizveli. Kako smo u roku od mjesec dana dobili dovoljno plutonija da napravimo bombu i bacimo je na Nagasaki? Na to nikada nije odgovoreno, a mislim da odgovor leži u činjenici da smo imali sposobnost putovanja kroz vrijeme i izvukli dio proizvodnje plutonija iz budućnosti, gdje smo ga čak 70-ih,80-ih,90-ih godina mogli proizvoditi u prilično velike količine.

Rusi preko 40 godina iz jednog od svojih tajnih gradova dje imaju zalihe od 40 tona bombaškog plutonija ne znaju što bi s njim, a još ga proizvode. Dakle, nije tako teško proizvesti kada imate odgovarajuće objekte osim tog jednog specifičnog primjerka. Rečeno mi je da je bilo i drugih primjera putovanja kroz vrijeme koji su se koristili za proizvodnju hardvera u budućnosti, to je naše doba, recimo 80-ih, koje će se koristiti tijekom razdoblja Drugog svjetskog rata. Suština je bila da smo vojno porazili Hitlera i sile Osovine u Japanu i svijet se vratio u nemirni mir. [1:24:52]


Bielekovo nevjerojatno svjedočanstvo potkrijepljeno je povijesnim događajima. Američki Kearsange (AB-1) bio je brod za bušenje koji je bio aktivan do 1940. pa je moguće da je bio uključen u otkriće drevne atlantske tehnologije zakopane u području Bermudskog trokuta u Atlantskom oceanu. Također, cijela tajnovitost oko razvoja projekta Manhattan postavlja mnoga pitanja o tome kako se dvije različite vrste atomskih bombi mogu razviti i rasporediti u razmaku od samo nekoliko dana kako bi se rat na Pacifiku brzo okončao.

Osim toga, Philadelphia Experiment, za koji su mnogi istraživači potvrdili da je originalan, čini se da je izdanak istraživanja putovanja kroz vrijeme koje uključuje mornaričke brodove koji se mogu pratiti do incidenta s Kearsargeom. Konačno, Bielekova uključenost u projekt Montauk (1971.-1983.) koji je također provodio eksperimente putovanja kroz vrijeme podržava njegovu tvrdnju da je imao pristup visoko povjerljivom materijalu u raznim objektima, uključujući navodni Black Vault u Nacionalnom laboratoriju Los Alamos.

Bielekovo svjedočanstvo podupire tvrdnje da Drugi svjetski rat nije bio samo privremeni rat između različitih vanzemaljskih frakcija, kao što sam već govorio , već je uključivao i buduće čovječanstvo. Zapravo, Bielek tvrdi da je bio poslan u budućnost i da je iz prve ruke svjedočio budućim ljudima koji su djelovali 2137. i 2749. godine naše ere, i zašto su htjeli da im Bielek pomogne promijeniti buduće vremenske okvire.

U svom nadolazećem webinaru, Putovanje kroz vrijeme, Vremenski rat i naša budućnost , istražit ću Bielekove nevjerojatne tvrdnje o putovanju kroz vrijeme i suprotstaviti ih informacijama od drugih insajdera, istraživača i iskusnih u vezi s Philadelphijskim eksperimentom, Projektom Montauk, Projektom Pegasus, Wingmakers i Rumunjskim odjelom Zero dje se provodi istraživanje otkrića planine Bucegi.


Bielekovo svjedočanstvo, zajedno sa svjedočanstvom i dokumentima drugih o tehnologiji putovanja kroz vrijeme, podupire tvrdnje da je buduće čovječanstvo igralo ključnu ulogu u utjecaju na prošle događaje u našoj povijesti kao što je Drugi svjetski rat. Ono što je najvažnije, putnici kroz vrijeme iz naše budućnosti, zajedno s visoko evoluiranim izvanzemaljskim civilizacijama , danas su ovdje kako bi nam pomogli u otkrivanju dugo potisnutog znanja i transformaciji našeg svijeta.

izvor
https://exopolitics.org/did-the-us-use-time-travel-to-win-world-war-ii/

 

O autoru
Miro Sinj
Author: Miro SinjWebsite: https://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Glavni urednik stranice!
Miro Smolčić je krenuo kao čitatelj i gotovo odmah se stavio u službu prenositelja znanja. Od samih početaka je s nama i promoviran je u glavnog urednika stranice. Posebni su mu interes drevne civilizacije na ovim postorima i njihova povezanost sa teorijom drevnih vanzemaljaca.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno