Srijeda 6 Prosinac 2023

Pretraga

Misterije - Neobjašnjivo

Crna kocka postoji, Sunce, NASA to pokriva! 2. svibnja 2022. Vijesti o NLO-u.

03 Svi 2022
(Reading time: 1 minute)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Crna kocka postoji, Sunce, NASA to pokriva! 2. svibnja 2022. Vijesti o NLO-u.

 

Datum opažanja: 2. svibnja 2022. 13:06
Mjesto opažanja: Sunce Zemlje
Izvor: Helioviewer.org

Gledao sam SOHO sun viewer kada sam primijetio crnu kocku u nekoliko kadrova videa. Odmah nakon što je kocka izašla iz sunca...veliki čvrsti crni ekran prekrivao je 25% cijelog područja gledanja. Jasno je da NASA pokušava sakriti ove kocke od nas. Ali to je manje važno nego znati što te kocke rade? Zašto izlaze i ulaze u naše sunce? Može li takav poremećaj uzrokovati sunčevu baklju koja bi uništila Zemlju? Je li sunce šuplje ili ovi brodovi veličine Zemlje samo skupljaju rijetke čestice koje tek trebamo otkriti?
Možda to nikada nećemo saznati za života, ali još uvijek se nadam da će NASA jednog dana biti čista i reći javnosti istinu. Da vanzemaljci postoje.
Scott C. Waring - Tajvan

izvor
https://www.ufosightingsdaily.com/2022/05/black-cube-exists-sun-nasa-covers-it-up.html

O autoru
Miro Sinj
Author: Miro SinjWebsite: https://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Glavni urednik stranice!
Miro Smolčić je krenuo kao čitatelj i gotovo odmah se stavio u službu prenositelja znanja. Od samih početaka je s nama i promoviran je u glavnog urednika stranice. Posebni su mu interes drevne civilizacije na ovim postorima i njihova povezanost sa teorijom drevnih vanzemaljaca.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno