Četvrtak 25 Travanj 2024

Pretraga

Misterije - Neobjašnjivo

Je li ovo divovska sfera Nibiriu? Sfera blizu Zemlje Sunce, 10. ožujka 2022., Vijesti o NLO-u.

25 Tra 2022
(Reading time: 1 minute)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Je li ovo divovska sfera Nibiriu? Sfera blizu Zemlje Sunce, 10. ožujka 2022., Vijesti o NLO-u.

ovni omni plane arizona MUFON 目撃エイリアン UFO UFOs sighting sightings alien aliens ET anomaly anomalies ancient archaeology astrobiology paleontology waarneming

ovni omni plane arizona MUFON 目撃エイリアン UFO UFOs sighting sightings anomaly anomalies ancient archaeology astrobiology paleontology waarneming

Ove dvije fotografije ulovio je korisnik Twittera Bruce Fenton. Fotografije prikazuju tamnu kuglu u blizini Sunca Zemlje na fotografijama LASCO C2 posljednjih mjeseci. Objekt je vidljiv samo nekoliko minuta, ali je jasno da je sfera i vidi se na dva različita mjesta u blizini sunca tijekom razdoblja od četiri dana. Vjerujem da bi ovo mogao biti tajanstveni planetX (Nibiru) za koji smo svi čuli. Možda koristi sunčevu energiju za napajanje svojih pogonskih sustava i unutarnjih gradova. Kažem Nibiru jer samo napredna vanzemaljska tehnologija može tako dobro sakriti letjelicu veličine planeta od čovječanstva.

2022 04 25 173158
Scott C. Waring - Tajvan

izvor
https://www.ufosightingsdaily.com/2022/04/is-this-giant-sphere-nibiriu-sphere.html

O autoru
Miro Sinj
Author: Miro SinjWebsite: https://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Glavni urednik stranice!
Miro Smolčić je krenuo kao čitatelj i gotovo odmah se stavio u službu prenositelja znanja. Od samih početaka je s nama i promoviran je u glavnog urednika stranice. Posebni su mu interes drevne civilizacije na ovim postorima i njihova povezanost sa teorijom drevnih vanzemaljaca.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno