Nedjelja 3 Ožujak 2024

Pretraga

Misterije - Neobjašnjivo

Putin: "Anunaki predstavljaju veću prijetnju od Nibirua"

04 Velj 2022
(Reading time: 2 - 3 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Putin: "Anunaki predstavljaju veću prijetnju od Nibirua"

 

Ovaj članak ispituje nevjerojatne izjave Vladimira Putina, koje je diktirao sam predsjednik na sastanku ruske savezne vlade 2019. godine. Prema agentu, Putin je u ovom slučaju izjavio da Anunnaki predstavljaju veću prijetnju Ruskoj Federaciji od Nibirua. (Informaciju je dao agent Federalne službe sigurnosti (FSB) Dmitrij Osmosovich).

Putin je ovu šokantnu najavu objavio 2019., nakon opsežne procjene prijetnje. Provode ga Ministarstvo obrane, GRU, FSB i Vanjska obavještajna služba - agencije koje neprestano prate egzistencijalne opasnosti za Rusiju, njezine čelnike i stanovništvo.

Putin je u rujnu 2020. uputio agencijama da zajednički utvrde koje prijetnje zahtijevaju najviše pažnje. Na temelju neobjavljenih kriterija koje bi on i obavještajne agencije željeli zadržati u tajnosti.

Prema poretku, prijetnje su uključivale: Anunnaki, Nibiru, Izrael i rat sa Sjedinjenim Državama. Većina ministara se složila da su Anunnaki, s kojima je Putin vodio šestogodišnji tajni i smrtonosni rat. Prijetili su da će porobiti ili uništiti ne samo Rusiju, nego i cijeli svijet.

 

Nibiru 2017. - Prava prijetnja Zemlji?!

Kao odgovor na ovu ocjenu, Putin je naredio ministrima Federacije da odmah osiguraju sva potrebna sredstva za rat. Ili bolje rečeno, pobjeda nad invazijom Anunnakija. Putin je tiho dao trilijune rubalja od 2013. za razvoj transformativnog oružja za borbu protiv vanzemaljaca. I potrošio je nepoznatu količinu novca na obavještajnu mrežu nakon napada Anunnakija na istočnoj hemisferi. Osim toga, planira pokrenuti veliku ofenzivu protiv enklave Anunnaki u sirijskoj pokrajini Idlib. Ovo je skupa operacija koja može bankrotirati malu zemlju.

Putin je jasno uvjeren da će poraz Anunnakija biti vrhunac njegove političke karijere.
“Putin je rekao da će se više novca potrošiti na poraz Anunakija. I manje novca će se potrošiti na druge brige, poput rata sa Sjedinjenim Državama. Rekao je da nitko neće zaustaviti njegov rat protiv ovih znatiželjnih intervencionista: ni Papa, ni Trump, ni Izrael. Predsjednik Putin stavio je svoju reputaciju u borbu protiv ovih čudovišta. A sada kada je rat počeo, može završiti samo na dva načina. “Ili ćemo pobijediti, ili će sve završiti za sve. A predsjednik Putin ne voli gubiti”, rekao je Osmosovich.

Dok se većina ministara složila s Putinovom odlukom, ministar hitnih operacija Jevgenij Ziničev izrazio je svoje suprotno mišljenje. Poručio je da Rusija treba uložiti sve napore da obuči vojno i civilno stanovništvo. Na nadolazeću kataklizmu od prolaska planeta Nibiru. Događaj koji su astrofizičari u Roscosmosu, ruskom ekvivalentu NASA-e, predvidjeli za kraj 2020. ili početak 2021. godine.

nibiru orbit

Bez daljnje razrade svoje izjave, Putin je rekao da je Nibiru bio u "zatvorenoj orbiti" oko Sunca i da stoga neće dostići perigej na ranije predviđene datume.

foto: segnidalcielo.it

Putin je odgovorio iznenađujućom primjedbom. Rekao je da je dobio nove podatke koji dokazuju da je Nibiru u "zatvorenoj orbiti" oko Sunca. Stoga neće stići do perigeja (blizu Zemlje) na ranije zakazane datume.

 

"Anunaki", rekao je Putin, "predstavljaju ozbiljnu opasnost kojoj se mora suprotstaviti smrtonosnim odgovorom." Inzistirao je da su se Anunnaki infiltrirali u razne zemaljske vlade; Izrael, Kanada, Kina, Italija, Australija i Indija. Ali nije optužio Sjedinjene Države za suradnju s podmuklim vanzemaljcima.

“Znamo da su tijekom Obamine godine mnogi Anunnaki bili u Bijeloj kući. Ali možda ih je Trump nekako pronašao i eliminirao. Ne znamo. Nismo vidjeli nikakve dokaze o invaziji Anunnakija u Bijelu kuću. Ali oni su posvuda, a Putin je odlučan da iskorijeni prijetnju. Nije zaboravio na Nibiru. Uvijek mu je na umu. Svi znakovi i dalje upućuju na nadolazeći svjetski razvoj. Ali Anunnaki ga drže budnim noću”, rekao je Osmosovich.

izvor
https://koroleffsov.ru/putin-anunnaki-predstavljajut-bolshuju-ugrozu-chem-nibiru.html

 

 

 

O autoru
Miro Sinj
Author: Miro SinjWebsite: https://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Glavni urednik stranice!
Miro Smolčić je krenuo kao čitatelj i gotovo odmah se stavio u službu prenositelja znanja. Od samih početaka je s nama i promoviran je u glavnog urednika stranice. Posebni su mu interes drevne civilizacije na ovim postorima i njihova povezanost sa teorijom drevnih vanzemaljaca.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno