Četvrtak 25 Travanj 2024

Pretraga

Misterije - Neobjašnjivo

Sada gledanje u nebo može spasiti život.

03 Velj 2022
(Reading time: 3 - 6 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Sada gledanje u nebo može spasiti život.

Velika pandemija koja je započela u ožujku 2020. ne samo da je uništila globalnu ekonomiju, već i sve vrste ekonomskih i političkih “paradigmi” koje su se razvijale stoljećima, kao da objašnjavaju principe kako ovaj svijet funkcionira.

Principi su, kako se svima činilo, bili vrlo jednostavni, pa čak i nepokolebljivi: neki vrlo bogati ljudi koji su sjedili negdje u elitnim vrhovima izgradili su društvenu piramidu, čija je svrha bila primanje profita s nižih katova građevine i transport ove zarade na gornje katove. No, kao što smo vidjeli u proteklih nekoliko godina, cijela ova piramida, ako ne potpuno je uništena, onda je uvelike zakomplicirala svoj rad, a samo će obnova trajati desetljećima. Nitko ne zna objasniti takav manevar globalista. Ako im cilj nije vađenje materijalnih resursa, čega onda vađenje?

Kako se ekonomski kolaps razvijao, pojavili su se i drugi problemi, od kojih je najakutniji sada mogući svjetski rat. I iako svi mediji i političari situaciju prikazuju nekako vrlo ozbiljno, zapravo u njihovoj slici ima dosta ozbiljnosti.

Korijen svih problema u njihovoj vojno-političkoj paradigmi je Kina, koja je, takva i takva, odjednom odlučila organizirati širenje svijeta i počela prijetiti svima, tjerajući svoje male satelite da pomiču vojske i zaziru od projektila na sve strane. Formalno, sve je to točno, ali problem je u tome što bi bez ekonomskih i tehnoloških injekcija Zapada velika i moćna Kina sada sjedila tamo gdje je oduvijek bila. Ali trideset godina je bila napumpana do moći prvog reda, a sada kineski komunisti rašire prste. Zašto je to učinjeno? Je li netko u Britaniji mislio da su Kinezi zaboravili na Opijumske ratove i da se neće osvetiti prvom prilikom? Čemu takva glupost i kratkovidnost kolektivnog Zapada?

Za ova dva paradoksa nema objašnjenja, a u međuvremenu se okolo događaju druga velika čuda, poput Velikog klimatskog kaosa, koji će uskoro nadmašiti posljedice Velike pandemije. Globalisti bi se, po logici stvari, trebali nekako boriti protiv ovog kaosa upumpavanjem novca u poljoprivredu, ali se umjesto toga bore protiv “globalnog zatopljenja” i stavljaju sve više žbica u kotače poljoprivrednika. Odnosno, kao da se sve radi namjerno da stvari budu samo još gore, a globalisti ne pile samo granu na kojoj sjede, nego je pile s četiri ruke odjednom. Pa se opet postavlja pitanje: zašto?

Do danas jedino manje-više razumljivo objašnjenje onoga što se događa je tema Nibirua i svega što je povezano s tim Nibiruom. Štoviše, ne govorimo nužno o nekom tajanstvenom crvenom planetu o kojem je Sitchin pisao. Dapače, Nibiru treba shvatiti kao svojevrsni civilizacijski događaj u kozmičkim razmjerima, na koji globalisti vode svijet i za koji su svojedobno stavljeni na svoje mjesto. Pa, kakav će to biti događaj - mogu postojati opcije: Anunnaki će letjeti u sljedećem transporteru za zlato, bitke za Zemlju počet će između predstavnika različitih civilizacija, Zemlja će ući u neko novo područje. Prostor u kojem drugi fizikalni zakoni počinju djelovati, konačno - kozmički farmeri otvorit će kupolu Ravne Zemlje i početi žeti povrće koje sazrije.

Dakle, opcije mogu biti vrlo različite. Ali, uz sve svoje razlike, sve opcije će ujediniti jednu glavnu točku, koja se uvjetno može nazvati izrazom "atmosferski fenomeni". Odnosno, što god se sljedeće dogodilo – bilo da se radi o Nibiruu i Anunnakijima ili o astronautima zabubljenih očiju koji pijucima udaraju po kupoli staklenika – sve će se odraziti na nebu. I to se već očituje u punom rastu.

Kako je prije nekoliko dana izvijestio gospodin MBB333 , pozivajući se na svoje pretplatnike, krajem siječnja u Oregonu je bilo sljedeće:

                                                                

 

sadag2

Što je to bilo, mještani ne znaju, budući da na tom području nema "staklenika", a nekako je presvijetlo za takve izvore svjetlosti. Slično ljubičasto nebo opaženo je i u drugim područjima, posebno često u regiji Novog Zelanda i Indonezije , za što nema objašnjenja.

sadag3

Profesionalni nibirolozi o svemu tome kažu sljedeće: Nibiru sustav se već toliko približio da se počeo pojavljivati ​​jedan od njegovih ljubičastih mjeseci:

sadag4

sadag5

Nažalost za sve, autori ovih divnih slika ne daju detaljan opis filtera koji se koriste ispod svake fotografije, ali kako o svemu tome raspravlja mnoštvo ljudi, znači da je ovaj opis negdje predstavljen.

NASA sateliti također oduševljavaju nibirologe, gotovo svaki dan :

sadag6

Naravno, i vanzemaljci su zadovoljni:

https://twitter.com/EcoCodex/status/1488285823040516097

Dakle, svi atmosferski znakovi ukazuju na to da se bliži neki kozmički događaj. Događaji iz domaćih serijala - borba protiv pandemije, Treći svjetski rat, glad i tako dalje - također se razvijaju i već su dostigli točku da neće dugo trajati. Gospodarstvo u sadašnjem stanju zastoj će biti još najviše dvije-tri godine - u nedostatku vanjskih negativnih poticaja. Ali, ako izbije ozbiljan rat, ako pukne neka ozbiljna geološka kataklizma, onda će sve ispasti preko noći. Stoga sada teoretičari zavjere imaju jedan, zapravo, zadatak: ne dopustite da ovaj preklopni trenutak prođe i na vrijeme se sakrijte iza sofe ili ispod stola. Ali kako izračunati ovaj trenutak?

Kako kažu najinteligentniji turski nibirolozi , trebate pogledati u nebo i tamo će se pojaviti glavni znak približavanja sata H. Moguće je da će takvo redovito promatranje spasiti život čak i jednom od teoretičara zavjere:

sadag7

sadag8

Sve je snimljeno, čini se, najobičnijim telefonom, bez ikakvih nagomilanih filtera. S obzirom na to što se događa  sat  će se uskoro uključiti, pa iz svemira pratimo približavanje ovog gosta i pratimo razvoj događaja.

 

(iza 40 minute)

izvor
https://thebigtheone.com/%d1%81%d0%b5%d0%b9%d1%87%d0%b0%d1%81-%d0%bd%d0%b0%d0%b1%d0%bb%d1%8e%d0%b4%d0%b5%d0%bd%d0%b8%d0%b5-%d0%b7%d0%b0-%d0%bd%d0%b5%d0%b1%d0%be%d0%bc-%d0%bf%d0%be%d0%bc%d0%be%d0%b6%d0%b5%d1%82-%d1%81%d0%bf/

O autoru
Miro Sinj
Author: Miro SinjWebsite: https://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Glavni urednik stranice!
Miro Smolčić je krenuo kao čitatelj i gotovo odmah se stavio u službu prenositelja znanja. Od samih početaka je s nama i promoviran je u glavnog urednika stranice. Posebni su mu interes drevne civilizacije na ovim postorima i njihova povezanost sa teorijom drevnih vanzemaljaca.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno