Utorak 6 Lipanj 2023

Pretraga

Misterije - Neobjašnjivo

Ogroman umjetni labirint otkriven na Saturnovom mjesecu

22 Sij 2022
(Reading time: 1 - 2 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Ogroman umjetni labirint otkriven na Saturnovom mjesecu

Poznati tajvanski istraživač Scott Waring došao je do još jednog otkrića dok je proučavao NASA-ine slike. Ovoga puta, stručnjak za područje nepoznatog otkrio je 400-kilometarski vanzemaljski labirint na Saturnovom mjesecu Titanu.

Prije svega, ufolog se usredotočio na činjenicu da je prilikom proučavanja slika dodao više oštrine, što je omogućilo da se na Titanu vide tajanstvene strukture koje po obliku podsjećaju na labirint.

Scott Waring je bio zbunjen: "Kako je to moguće izvan Zemlje." S obzirom na to, stručnjak je sugerirao da dotično nebesko tijelo uopće nije satelit, već drevna svemirska postaja.

titan 2

Waring je dalje otkrio da je labirint na karti Titana označen kao Ginaza labyrinthus. Stoga, smatra ufolog, NASA zna za postojanje ovih struktura.

“Ovo je složena, kaotična mreža prolaza ili puteva koji otežavaju pronalaženje puta. Ovo je dokaz koji mi je trebao. Određivanjem ovog područja NASA je učinkovito priznala postojanje ovih struktura.

“Dokazi su neosporni. Polumjer Titana je 2574 km, što znači da je širina ovog labirinta oko 70 km, a dužina više od 400 km. Zidovi pojedinih dijelova labirinta imaju visinu od 0,25 do 75 km. Sada znamo zašto NASA toliko zamagljuje ovu satelitsku kartu”, rekao je stručnjak.

Naravno, vodila se aktivna rasprava o pronalasku, s obzirom na broj pretplatnika Waringa.
Mnogi korisnici jednostavno su oduševljeni ovim otkrićem, dolazeći do jednoglasnog mišljenja da je ovaj tajanstveni labirint izgradila neka drevna civilizacija.

 

"Nikad nisam vidio toliko pravih kutova i umjetnih struktura, jednostavno je fantastično", napisao je jedan korisnik.

"Vjerujem da svako nebesko tijelo u našem Sunčevom sustavu ima strukture koje su izgradile civilizacije prošlosti, a možda čak i sadašnje", dodao je drugi.

 

izvor
https://tayna24.ru/na-sputnike-saturna-obnaruzhen-ogromnyj-iskusstvennyj-labirint/

 

O autoru
Miro Sinj
Author: Miro SinjWebsite: https://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Glavni urednik stranice!
Miro Smolčić je krenuo kao čitatelj i gotovo odmah se stavio u službu prenositelja znanja. Od samih početaka je s nama i promoviran je u glavnog urednika stranice. Posebni su mu interes drevne civilizacije na ovim postorima i njihova povezanost sa teorijom drevnih vanzemaljaca.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno